עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121 יש לך ביקורת על המערכת 2.1 הזאת?? אני יודע שזה שיפור קל של ATP3 אבל אני רוצה ביקורת ברשת על המערכת ומה חושבים עליה תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. אולי למישהו יש מושג על דגם מוצלח של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה המחיר די גמיש וישמשו רק לטלויזיה ולא לשמיעת מוזיקה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היי לכולם, יש לי בעיה קטנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112825.0 אני מחפש את המוצר הזה בארץ בתקווה שהוא יפתור לי את הבעיה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=73390&item=5761518230&rd=1

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Men7a,

שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by .AloN,

בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by liiight,

לא צריך דגם עם רדיו, אבל מה שכן היה יכול להיות נחמד, זה דגם שיש לו איזהשהיא הגנה לנפילות. או לחילופין, איזהשהוא מין תיק שיתאים לדיסקמן שיבוא ביחד איתו או משהו.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. מה שחשוב אבל שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר).

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Prism,

אני מחפש דיסקמן mp3, בתקציב של בערך 500 שקל, עם אפשרות לחרוג למעלה עד 600 (כמובן, רק אם הדיסקמן הזה יהיה כ"כ טוב). רשימת דרישות: קורא mp3 כולל VBR קריאת תגי ID למיניהם תמיכה בעברית תתקבל בברכה (אם יש דיסקמנים כאלה) אורך סוללה די גבוה אנטישוק סביר שלט - לא חובה, אבל זה יהיה נחמד. 8) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Chymes,

אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  17. טוב הכותרת מספרת הכל.. אני מחפש במחיר עד 400 ש"ח ואפילו פחות משהו שיחזיק ושיהיה נוח לשימוש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Bug2000,

שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by alon2k2,

שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by bd,

Abit SG-71 SiS 7012 Audio Device PCI חיפשתי אבל לא מצאתי :\

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by שמנואל,

שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים