עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  2. אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. אולי תוכלו לעזור לי, כי אני נואש!!! :'( בטקס סיום של חטיבת הביניים (1999), נפתח הטקס בריקוד אתני מיוחד... וברקע הושמע קטע ששבה את ליבי. נזכרתי בזה סתם כך פתאום Out of the blue, ורצתי לחבר שלי לקחת את קסטת הוידאו של הטקס. חזרתי הביתה, חיברתי את הוידאו לכניסת ה LINE בכרטיס הקול והקלטתי 3:25 שניות מהקטע, האורך המלא קרוב לחמש דקות, אז קיצרתי חלק, גם בגלל חוסר בנפח לאחסון הקובץ. האיכות לא מרשימה כ"כ, אבל לדעתי זה מספיק למי שמכיר את הקטע ויוכל לתת לי את השם המלא... נדמה לי שהווקאלז הנשיים אומרים Let your love shine on או Let your love shine all over me... חפשתי בקאזה וסולסיק, ולא מצאתי :-\ בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי. *הקובץ מכווץ בפורמט .ace, כל Winzip,Winace,Winrar מהגירסאות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אבקש את עזרתם למצוא לחבר שלי מערכת שמע למחשב שתכלול בעדיפות 4-5 רמקולים קטנים ואחד סאב וופר, אך אם תהיה בעיה תקציבית יהיה אפשר להסתפק ב3 קטנים ואחד סאב. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by nadavh86,

התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. היי אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ) לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר. (האוזניות בארץ עולות 730 שקל!) אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ. תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by d0r0n,

אני מחפש אל סי די 32" לחבר למחשב (כרטיס מסך 8800), לכבלים, די וי די, ולסוני פלייסטיישן. חובה שיהיה בטלוויזיה 2 חיבורי HDMI לפחות (3 זה בכלל ליגה) - למחשב ולחשוב קצת על עתיד הנגני בלו ריי וHD, ורצוי עם כניסת סקארט 21 פינים שבא רואים הכי נורמאלי כבלים נכון לעכשיו (בישראל) אבל אני אסתדר גם בלי.... נכון לעכשיו הטלוויזיה שהכי עשתה לי את זה זאת הסמסונג LA32R81B : http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={CD4A5BF8-7B17-4899-9222-FCE8A2263E42}&details_type=1&itemid={B6809481-BD30-4E6D-BD8A-A518907E9285}

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש אפשרויות הקלטה במכשיר הישר מממיר הוט או כבלים כמו די וי די מקליט השאלה אם יש עוד מכשירים עם הארד דיסקים או משהו כזה? כן אני יודע שיש יס מקס והוט מג'יק אבל אני מחפש פתרון שאינו דורש תשלום חודשי!

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  10. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by shon,

אהלן חברה, אם משהו יוכל בבקשה לעזור לי בקישור או הפניה לאתר או תוכנה בה אפשר למצוא אפקטי סאונד רבים, (בייוחד "סוויש" אם משהו מכיר)

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. שלום אני חדש ואני לא יודע אם זה מתאים לפה ואני מצטער אם לא אני מחפש אפקטים קוליים(SOUND EFFECT) או איזה אקולייזר לכל המוזיקה של המחשב משהו לשפר את האיכות של הצליל משהו כמו זה: http://www.fxsound.com/dfx/index.php?vendor=15&subvendor=1&plus=0&refer=dfx8 רק יותר מקצועי/איכותי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  14. מה הפתרון הזול אך האמין ביותר להשמעת מוזיקה בשתי מעליות ולובי גדול? אני מניח שיש צורך ב-2 רמקולים רחוקים בלובי ועוד שניים אחד בכל מעלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by omrit,

שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by miki20008,

אני מחפש את הנגן המתאים ביותר לי מקום איכסון גדול זמן סוללה לפחות 15 שעות אבל אמיתי לא "15" שעות איכות ניגון מצוינת עיצוב חדשני ויפה ומסך ציבעוני חמוד לא חובה ושיהיה מתאים להליכה קלה 5 קמש ככה אגב חשבתי על iaudio 30gb x5L

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה. לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: * נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה( * יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה * שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אממ אז ככה אני מחפש אתר או דרך כלשהי לברר איפה לדוגמא באריזונה בארה"ב יש נגן מסויים... וזה ייתן לי רשימת חנויות מיהשו מכיר? זה ממש יעזור לי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. בעבר קיבלתי כאן כתובת ונאבדה לי מחפש חנות לקניה באינטרנט בארה"ב בה ניתן לצפות בתיאור המכשיר פרטיו מעלותיו ומגרעותי אשמח אם מישהו יוכל לכון אותי לשם זה מדובר במוצרי אלקטרוניקה אודיו והדומה בתודה חיים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dani17,

מישהו פה אולי מכיר אתר טוב שיש בו הרבה סוגים של רמקולים כולל המחיר שלהם ותיאור עליהם?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים