עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות טובות ניידות (עדיפות לתוך אוזני) בטווח מחירים זה, יש חיה כזאת ?

3. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by RonCohen,

אני מחפש אוזניות עד 800 שקל לשמיעת מוסיקה מהמחשב ומהאייפון אני שומע בעיקר טראנסים ככה שחשוב לי הבסים מאוד אבל שיהיו מאוזנות. אני לא רוצה אוזניות כמו ביטס או מונסטר שמשלים על המותג חצי מהמחיר בערך תודה מראש לעוזרים עריכה: שיהיו סביב האוזן או אם הם ממש טובות אז אפשר להתפשר על האוזן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shakedd,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות עד 800 שקל *** רק מהארץ *** שומע את המוזיקה דרך הפאלפון בנסיעות שומע כמעט את כול סוגי המוזיקה משירים שקטים עד טראנסים ( מחפש איכות ) לא מבין באוזניות וכול זה... רק לפי מה שהבנתי יש אוזניות שצריכות מגבר לא צריך כאלה חבר המליץ לי על AUDIO TECHNICA ATHM 50 מישהוא שמע מהאוזניות האלה? יש גם את האוזניות ultrasone hfi 2400 שקצת חורגות מהתקציב מישהוא שמע את האוזניות האלה? ויש משהוא יותר טוב במחירים האלה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by idanarieli,

אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. שלום. התחדשתי ב-SGS2 שמגיע עם אוזניות זוועה לחלוטין... אני מחפש את האוזניות הכי טובות שמגיעות עם מיקרופון (כי חוץ ממוזיקה אני מעוניין גם לדבר איתם). טווח מחירים.. שפוי. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni321,

אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Chaos,

מחפש המלצות לסט של אוזניות עם מיקרופון איכותיים, עם אורך חוט של יותר מ 2 מטר.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. מחפש אוזניות עמידות - קנייה ב EBAY - תוך אוזני אוזניות שאפשר למשוך אותם ולא יהרסו כל כך מהר כמו לריצה שיקנו לתוך האוזן ישירות לפלאפון עם מיק

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  17. שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. עד עכשיו השתמשתי באוזניות סגורות וזהו נמאס לי בכל מקרה אני רוצה לעבור לאוזניות פתוחות (קשת) הדרישות שלי הן שיהיו איכותיות! ועם באסים איכותיים וחזקים (שומע מוסיקה שחורה) השימוש שלי הוא בעיקר למכון כושר התקציב שלי בסביבות ה 300 ש"ח האוזניות שהמליצו לי עליהן הן סנהייזר HD 205 (לפי התמונות הן נראות קצת מגושמות בשביל מכון כושר - אבל אם אין ברירה אני ירכוש אותן...חייב אוזניות בדרישות שלי) לפי שאני רוכש רציתי לקבל עליהן עוד חוות דעת או אפילו דגמים אחרים של אוזניות..

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. שלום אני מחפש אוזניות פתוחות איכותיות, שתספקנה סאונד סופר איכותי, בטווח מחירים של מ500 עד 1500 שהיינה נוחות להאזנה ולא תדרשנה מגבר (כלומר בעלות התנגדות נמוכה) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. השימוש העיקרי יהיה בעיקר צפיה בסרטים/סדרות/יוטיוב, וטיפה מוזיקה ומשחקי מחשב, לא צריך מיקרופון או שיהיו ניידות. אני מעוניין באוזניות פתוחות, מעל האוזן (over ear), עם פדים אווריריים מבד (מהניסיון שלי דמוי עור גורם להזעה אבל אולי אני טועה), הם יהיו עלי הרבה שעות ברצף וחשוב שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות של שימוש רצוף. איכות הסאונד חשובה אך פחות מהנוחות ווליום סביר. חשבתי להוציא כ 200-250 שקל, המלצות? מעדיף לקנות בארץ אך גם JVC מאיביי הולך.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mc_elad,

1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Access Denied,

מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים