עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by LeM0n^,

אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?

3. אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by fp581,

אני צריך שלט על חוטי, ואני רוצה 2.1 או 2.0 או ששמעתי על שלט על חוטי שמיתחבר למחשב בעזרת INFRA RED ואני יכל לשלוט איתו על כל מני פונקציות במחשב (מישהו ראה את זה?, והאם כדאי את הדבר הזה? (בגלל קרינה ודברים כאלה))

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by ButtholeSurfer,

יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?

7. אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  8. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by davis5,

חיברתי לרסיבר חדש שקניתי של יאמהה ע"י חיבור אופטי במחשב שלי יש כרטיס כל 7.1 ערוצים של realtec כשאני עושה בדיקה ע"י תוכנת סאונד של הכרטיס(sound effect) אני שומע רק את הרמקוליים הקידמים אבל לא את האמצעי ולא את האחוריים האם חיבור אופטי לא מספיק כדי לשמוע מ5 רמקולים?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Sting,

יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Chymes,

הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by neo690,

אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by R9547655G,

שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. יש לי את האוזניות קרוב לחודשיים שלוש. בזמן האחרון שמתי לב שכשהפין של האוזניות מסתובב בתוך השקע של האוזניות בנגן או בכל דבר אחר שניסיתי כמו מחשב, אני שומע הפרעות מוזרות ולפעמים האוזניה השמאלית משתתקת.הכל מסתדר אחרי שאני מסובב את הפין עד לשלב מסוים, ששם הוא יושב ואין שום בעיות בשמיעה. השכיחות של זה התחילה לעלות וזה מתחיל להעיק.יש משהוא שאני יכול לעשות בנידון? אני לא ממש רוצה להיפרד מהן על מנת לשלוח אותן לבדיקה בביטוח תודה מראש. עריכה: אני חושב שזה לא הפורום המתאים לזה >_< המנהלים יכולים בבקשה להעביר את זה למקום המתאים?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by adizarko,

קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by eegg,

רציתי לדעת קצת על האוזניות של סוני MDR-XD200 שמעתי שהם די טובות אבל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by SMoKeR,

אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Homey,

אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by dsane,

למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by com,

בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210. מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם.. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )

25. Started by xsx,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.