עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שניהם באים בתצורה של USB DISK ON KEY אבל עם יכולת לנגן קבצי MP3 והם עד 256 מגה, אותו מחיר אך העיצוב שונה, ואני מתלבט, האם למישהוא היה נסיון עם אחד מהם או אלו שהם תגובות? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=64516&saleNo=314873 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65187&saleNo=263055 תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by אוריפ,

שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?

3. Started by Killer Storm,

הלהקה שלי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי מAudigy2 Platinum החלטנו כרגע ללכת על כרטיס עם ממשק שלEcho בשם Gina24, עם יש פה אנשים שמתעסקים עם סאונד מקצועי ויכולים להגיד לי עם כדאי להשקיע בכרטיס הזה או שכדאי בטווח מחיר הזה ללכת על משהו אחר לגמרי... הכל מתחבר למיקסרים ולמיקרופונים מקצועיים, כרגע הAudigy2 Platinum זה בדיחה בשביל מה שאנחנו רוצים להפיק...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by noambaum,

יש לי כרגע כרטיס קול של קריאטיב 5.1 לייב ואני יכול להשיג את ה- 2 ZS בזול ורציתי לשאול האם ברמקולים שלי: לוג'יטק Z-640 יהיה הבדל במוזיקה או משחקים? תודה לעוזרים... נועם

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. ברשותי כרטיס קול על הלוח (on bord) ואני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו : http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=267 האם רמקולים מסוג זה יתאימו לכרטיס הקול או שהם יהיו "כבדים" בשבילו? האם המחיר בחנות הזו נחשב לטוב? עוצמת הרמקולים היא: 2 רמקולים צדדיים 5 וואט RMS כל אחד. סאבוופר 11 וואט RMS דירוג עוצמה: 21 וואט RMS. 38 וואט RMS עוצמת מערכת. עוצמת סינון רעש: 75 dB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by zvoykish,

אני מתכוון להזמין מחר מחשב חדש, מצוייד בכל טוב.... עם SBLive, שיספיק לי..... (התקציב מגביל) אני רק מתלבט איזה מערכת רמקולים לקנות, עברתי על המחירים והשניים שמתאימים לתקציב שלי הם אלו שבכותרת.... שניהם של קריאייטיב, למרות שהסתכלתי גם על רמקולים של ALTEC.... איזה עדיף משניהם? ואולי יש איזשהי המלצה ספציפית לאיזה 4.1 טוב? (5.1 כבר מאוד מייקר לי את העסק) אני צריך אותם בעיקר למשחקים, כמובן גם למוסיקה ולסרטים.... שואף לא לחרוג מהתקציב של ה500-550 שקל (לפחות לא יותר מדי) עבור הרמקולים. תודה מראש..... ???

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by maxim22,

המשתמש הוזהר ופעם הבאה יענש

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by so_what,

רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by gabbay,

אני בוחר בתפריט שפות עברית אבל עדיין העברית מופיעה לי הפוך

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by ofcourse,

היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by iurkin,

שלום, אני מחפש אוזנייה (כן.. לאוזן אחת בלבד) שמכילה מיקרופון וגם אלחוטית (לא בלוטות' אלא Wireless). שיהיה לה טווח טוב של 15-20 מטר ושאיכות המיקרופון תהיה סבירה. משהו בסגנון של זה: http://www.plantronics.com/us/product/savi-400?skuId=sku5490017/ (כמו אוזניית בלוטות' סטנדרטית- רק שהיא לא עובדת על בלוטות' אלא על Wireless ועם טווח קליטה טוב). האוזנייה צריכה להיות מותאמת לWindows, וניתנת להשגה בארץ. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by IlyaN,

למי שרציני לגבי סראונד וגיימינג עם אוזניות מומלץ מאוד לבדוק את הסקירה להלן: http://www.innerfidelity.com/content/dspeaker-headspeaker-headphone-virtual-surround-system מדובר על אחד מהפתרונות הבודדים בשוק שנותנים מענה DSP (digital sound processing) בהתאמה אישית למשתמש. איך זה עדיף סימוליציית סראונד מכרטיס קול? ב-2 דרכים: ע"י חיישן שמתלבש ע"ג האוזניות, עוקב אחר תנועות הראש בתגובה לגירויים כיווניים והתאם למיקום הראש בכל רגע נתון המעבד יכול למקם את הגירויים הבאים ביתר דיוק במרחב. היתרון השני הוא אפשרות לבחור ממגוון פרופילים HRTF (head-related transfer function) שזה מנגנון שעוזר להתאים את הסאונד בהתבסס על צורת האוזן והראש. הלוואי שהפונקציה הזו הייתה מוצעת כמכשיר נפרד שמשתלב גם…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שבת שלום לכולם!.. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר, שהמטרה היא לחבר אותה למחשב או מצד שני לקנות רמקולים למחשב ישירות. רציתי לדעת מה עדיף לדעתכם? אני לא מתכוון לשפר כרטיס קול או דברים אחרים שהבנתי שצריך בשביל שהשמיע של רמקולים למחשב תיהיה טובה יותר.. הצרכים העיקריים שלי זה מוזיקה, קצת משחקים וסרטים, אבל העיקר הקטע של המוזיקה, ואני לא איזה חובב מושבע שצריך שכל פיפס קטן ישמע פרפקט אבל כן חשוב שיהיה איכותי.. השימוש הוא לחדר אישי לא לסלון גדול או משהו כזה ככה שגם הווליום לא יהיה ברמה של להפציץ את הבית אלא רמה סבירה לחדר ממוצע, וגם אני רוצה שיהיה יפה ולא סתם איזה משהו טוב ומכוער שיכער לי את החדר.. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני רוצה למצות את התקציב ולא לקנות משהו ב-700 נגיד. ע…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by giladt,

רכשתי את הסטרימר במחסני חשמל לפני כשלושה חדשים, לפני כמה ימים הנורה מלפנים החלה להבהב והמכשיר חדל להגיב. שלחתי מייל ל WD עם שאלה מה לעשות והתשובה שלהם היא שאין ברירה וצריך להחליף את המכשיר. האם זה קרה למישהו? אם מישהו פה מכיר את מדיניות ההחלפה של היבואן, או של מחסני חשמל? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by liron79,

שלום, רציתי לקבל ייעוץ בנושא רכישת כרטיס טלויזיה (הכוונה לדגימת וידאו אנלוגי והפיכתו לקובץ דיגיטלי). מה צריך לבדוק, יציאות כניסות וכו', בנוסף הייתי מעוניין לקבל הצעות לכרטיסים קונקרטיים. התקציב הוא 400 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. Started by uziliv,

שלום אני מחפש כרטיס קול אמין ואיכותי עד כמה שניתן שיתחבר לרסיבר, בתחום של 200-300 שקל יש משהו מומלץ בטווח מחירים זה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית בנושא אני צריך לקנות אחד מהם עוד היום ואני לא ממש סגור על איזה....

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.