אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מצאתי בסלון שלנו כמה רמקולים וחיבורים מלפני כמה שנים שאני מעוניין לחבר שוב. אשמח אם תדרגו את החיבורים הבאים לפי איכות. חיבור SCART (תמונה כאן http://en.wikipedia.org/wiki/SCART) - הוא גם לתצוגה וגם לסאונד ? חיבור אדום צהוב לבן (שהצהוב זה לוידאו והאדום והלבן זה לסאונד) חיבור VGA. חיבור S-VIDEO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אחים שלי נקרע לי החוט באוזניות האלה.. עכשיו, באוזניות האלה החוט שלהם יכול להתנתק לגמריי מהאוזניות עצמם ככה שיש לי צד אחד שמתחבר למחשב ובצד שני שני חיבורים לכל אוזניה... איפה אני יכול לקנות חוט כזה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הנגן: Stormblue XUKE MP-600 מערכת הפעלה ווינדואס אני מחבר את הנגן והמחשב לא מזהה לי אותו סיבה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אוזניות PX100 שמתי לב שבמוזיקה עם באסים יש צליל מוזר בצד השמאלי הייתי חייב לבדוק את העניין והודרתי תוכנה שמאפשר בדיקה בתדרים מסויימים בצד הימני אין שום בעיות ואילו בצד השמאלי יש רעש של "טיקים" כאילו ורמקול שבתוך קרוע או משהו... מה לעשות? :-\
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לישמוע מאנשים שמבינים באמת! קניתי ליפני חצי שנה בערך אוזניות KOSS סידרה TD61 אני אישית מאוד מרוצה חוץ מזה שהם קצת זוללות לי תבטריות בדיסקמן MP3 שלי חברים שלי אומרים שהם חלשות אבל אני מרוצה הבידוד מעולה!(יחסית למחיר...) ליפני שבועיים הם התכילו לעשות בעיות וכשהלכתי לחנות שמימנה ניקנו המוכר רק נתן אישור אחריות והם נישלוח לתיקון במעבדה.המוכר אמר שאם שם לא יצליחו לתקן אותם אז ביגלל בעיות יבוא/אין במלאי הם יחליפו לי למשהו אחר עד 250 שח ואני מאוד רוצה לדעת מה אתם יכולים להציע לי החנות כמובן בארץ אז אני חושב שצריך להוסיף בערך 50-70 אחוז למחירים מחול בבקשה תיעצו לי מה לבקש בימקום שלי!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של אייריבר דגם T10 אני רוצה לקנות אליו אוזניות שגם אני אוכל להנות מהם מול המחשב התקציב הוא עד 200 דולר עם אופציה לקנייה בחו"ל שמעתי כמה אוזניות מה שאהבתי בעיקר זה ה PMX-200 אלה אוזניות טובות אבל אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר אז שמעתי עוד 2 דגמים HD-555 אלה אוזניות נחמדות לדעתי אבל אני מרגיש שהנגן שלי לא סוחב אותם ממש טוב ושמעתי אוזניות שדי מצאו חן בעיניי זה הPXC-250 שבניגוד לכולן מיוצרות באירלנד ולא בסין(זה טוב לא?) עכשיו יש שם מנגנון נגד רעשים שמעתי איתו והוא עובד די לא רע לדעתכם האוזניות האלה שוות את המחיר 130$ או שאפשר להוציא משהו יותר טוב מהכסף הזה? האוזניות מיועדות להליכה עם הנגן ,לריצה נראה לי שאני אקנה את הPMX-200 ב55 דולר בכל מקר…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להקליט סדרות מהממיר הדיגיטלי למחשב, הבנתי שזה נעשה באמצעות כרטיס לכידה. אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס לכידה טוב ובמחיר סביר שיוכל לעשות את העבודה. כמו כן מצאתי את הכבל הזה: http://reltronics.shopy.co.il/products/62472 מישהו מכיר את הכבל הזה או ניסה אותו ויכול לתת רשמים? ניראה לכם שכבל כזה יכול לעבוד באמת? ואם כן יש אולי אפשרות להכין דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-