עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by onatan,

מישהו יודע איפה ניתן לתקן רסיבר נקמיצ'י AV 10 (שנאי שנפגע ככל הנראה) באזור המרכז? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by bitwise,

אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ערב טוב אחרי ציפצופים רבים באוזניים ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול דרך everest . הבעיה היא שאני לא מוצא קובץ דרייבר מוחלט וכל מה שמצאתי היה מסובך ומוזר ובסופו של דבר לא ממש התקין לי קול על המחשב. חיפשתי לפני שפתחתי את הנושא בפורום על הדרייבר וראיתי שלעוד כמה הייתה אותה בעיה פחות או יותר והם לא קיבלו תשובות מי יתן והפעם יהיה פתרון תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  5. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Guy King,

וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by irounet,

צהריים טובים. ברשותי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של creative שמחובר עם כבל COAXL אל המגבר בחיבור המתאים. כאשר אני מבצע בדיקה לרמקולים אני שומע רק מהקדמיים ולא מהסנטר, אחורי והסאב, כנ"ל גם כאשר אני מפעיל סרטי DIVX באמצעות ה CRYSTAL PLAYER שלי אני לא שומע את הסאונד בצורה מלאה. התקנתי CODEC .... תעזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם!!! באחרונה הבחנתי ברעש מציק מהמגבר רעש כזה שעושה אממממממ אפילו כשהמגבר על מינימום ווליום מה עושים??? המגבר זה סאב וופר של לנקו שאליו מחוברים הרמקולים של המערכת קולנוע ביתית.. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by Omri4u,

שלום לכולם אני צריך עזרה תחום הרמקולים התחיל לעניין אותי אוקי ויש לי מלא שאלות: לפני שאני שואל את השאלות על חלק מהשאלות ניסיתי לקרוא באינטרנט אבל לא הבנתי את ההסבר ניסיתי בעיקר באתר של ANANDTECH יש שם מדריך על זה הבנתי משם רק משהו אחד והנה השאלות: 1)מה זה הRMS הזה? 2)מה זה Frequency Response? 3)מה זה Impedance? 4מה זה S/N Ratio? 5)מה זה Output Power? ועוד שאלה אחרונה מה זה AC-3 ו DTS ואם אפשר אני מתחנן אני מחפש הרבה זמן כבר בגוגל אתר שמסביר את כל זה באופן פשוט אבל תסבירו לי אתם גם באופן פשוט שאני יבין בבקשה זה דחוף בשבילי אני כבר מת לדעת על זה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לא ראיתי שום תופס לפי מה שהבנתי יש פה המון אנשים שמבינים בסאונד יותר מכל מקום אחר ואני צריך את עזרתכם אז רציתי לשאול על אוזניות שיהיו טובות למשחקים בתקציב 500 ש"ח חריגה של 50 ש"ח רק אם זה באמת שווה את זה אני רוצה שהאוזניות יהיו נוחות זה גם דיי חשוב לי אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם Realteck אני מאוד מקווה שזה לא כל כך יהרוס לי את הסאונד קנייה מחו"ל זה גם בסדר וסתם שאלה: לSennheiser יש אחריות ארצית? תודה ענקית לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by starter123,

שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by gal1,

איך הנגן הזה? http://www.mardanit.co.il./item_prew.php?item_id=400 יש לו חריץ הרחבה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by henz12345,

ואני לא מדבר עם האלבומים שבנעוץ , אני מחפש נטו לבדיקת מערכת . תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אז אחרי ששמעתי היום Creative I-Trigue 3000 וגם AL 41XX וגם 24XX ופשוט לא יכלתי להחליט, עכשיו שמתי עיני על מערכות שונות של Microlab. בכל מקרה, מה שאני צריך זה מערכת 2.1 או 2.0 (לא משנה לי כל כך) שתכנס ב 400 שקלים, אפשר גם 500 אם הם ממש שווים את זה. מה שכן, אני חייב יציאת אוזניות נוחה, ושליטה עם שלט חוטי/אלחוטי. לצערי הרב ל-FC 330 אין את זה, והשליטה היא מהסאב ככה שהם יורדים מהפרק. מצאתי Solo 4 ב555 שקל, אבל הם ענקיים מבחינת גודל, ואין להם יציאת אוזניות. מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיענו על הדרישות הקנטרניות הללו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה. אז הצרכים שלי: *תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP *זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה) *לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות *שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך *שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית * שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ *שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר *בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT) *והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב. האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו …

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. m:Robe100 Olympus - אשמח לשמוע את דעתכם עליו! מחודש ב-888 ש"ח, לדעתי מחיר יחסית טוב. אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל, ולא פחות ביצועים כמובן.

18. Started by LOL,

לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Cyron,

האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by NOVA,

מחפש חוויות/הערות (טובות או רעות) או הsound man s-20. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by subarel,

יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hagai-,

לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jj516,

רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.