אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
:s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מיושן ואני פיתחתי לאחרונה תחביב של יצירת סטים בבית לכיף עם כל מיני תוכנות ... אני מחפש כרטיס קול טוב כי כרגע שאני ממקסס משהו זה יוצא זוועה ונתקע לי ... יש למישהו המלצות? רצוי בסביבות ה300-700 שח
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול ישן של קריאייטיב - SOUND BLASTER LIVE CT4760 זה כרטיס דור שני של הסדרה הזאת מהתקופה שהם עוד היו משקיעים - יש לו יציאות מוזהבות), הבעיה שלו היא שהוא מוצג ככרטיס LIVE VALUE במקום LIVE וגם הדגם שלו מוצג כ 4670 = VALUE במקום ה 4760 שזה המס' הנכון. השאלה שלי היא האם ישנו עדכון חומרה לכרטיס הקול הזה כדי שאפשר יהיה להתקין אותו ולפתור את הבעיה? חיפשתי באתרים של קריאייטיב וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום, האם למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתי די פשוטה של AKAI 5.1 המפרט שלי מופיע בצד ויש לי כ.קול OB שתומך 5.1 אבל קראתי בתרד אחד שבחורצ'יק אמר שלא שומעים טוב ברמקולים האחרויים שלו כי יש לו כ.קול חרא OB... רציתי לדעת אם יש מצב שזה ישפר לי בקצת את האיכות או את העוצמה או משהו אם אני אקנה כ.קול רגיל למשל זה : או אם יש לכם המלצה אחרת... הינה המערכת שיש לי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN הינה הכ.קול שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=206
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-