אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הרמקולים של קריאטייב Inspire 4.1 4400 ו creative live 5.1 במחשב. עד עכשיו הייתי דיי מרוצה עד ששמתי לב שלחבר שלי יש מערכת רמקולים Inspire 2.1 2500 אבל כרטיס קול על הלוח אם עכשיו יצא לי לשמוע את שני המערכות ואני חושב שאצלו שומעים הרבה יותר טוב וזה נראה לי בגלל הכרטיס קול כי ניסיתי לכוון את הכרטיס דרך התוכנה שהגיעה עם הכרטיס אבל זה לא עזר בכלל... ניסיתי לחפש פה בפורום אבל צאתי הודעות ישנות מאוד או משהו שלא מתאים לתקציב שלי. אני מוכן להשקיע 400 שקל לכרטיס ואם זה נחוץ אז אפשרי גם יותר.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כרגע לא מותקן אצלי שום CODEC ,מה שאומר שרוב סרטוני\קבצי הוידאו לא נפתחים... איזה CODEC כדאי להתקין בכדי שאני אוכל לצפות בסרטונים מבלי לפגוע\להוריד מהאיכות של הסאונד?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום !! קניתי ממוכר באיביי אנגליה אוזניות של סנהייזר CX300 והוא רשם שזה אוזניות מקוריות , והיום קיבלתי אותם הם בהחלט נראות מקוריות גם הסאונד שלהם נשמע מאוד טובה הם באו באריזה המקוריות של סנהייזר אבל יש כאן משהו שלא מוצא חן בעיניי על האריזה רשום בגדול BLOCKS OUTSIDE NOISE ובאתר של סנהייזר רשום שם PERFECT IN EAR FIT או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש שני גירסאות של האריזה או שהאוזניות שלי מזוייפות . אני מוכרח לציין ששומעים באוזניות מעולה אפילו יותר טוב מה MX550 שלי שאותם אני יודע שהם מקוריות .
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כיום לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב לכניסה של ה LINE IN... זה הצליח אבל יש רעשים ברקע וברגע שאני עושה השתק לממיר יש רעשים של הפרעות כאלה האם זה בעיה בכבל? או שזה בעיה בממיר כי כמו שידוע לי הפרשים בין היציאה ליחיבור של הממיר מהמחשב? ואם כן איך אני יכול לאזן את זה בתודה, משה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי רמקולים גדולים של מערכת איך אני מחבר אותם למחשב יש להם חוט רגיל בלי חיבור בננה או איך שלא קרואים לזה
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה פרסקוט, 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9600 256mb, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיית פלזמה? איזה כבלים נדרשים ממני? כמה הם עולים? איך יראו בטלוויזיה לאור העובדה שיש לי כרטיס מסך ישן? תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב. אני עומד בפני רכישת מחשב חדש, ואני זקוק להמלצות על סט 2.1 איכותי. כרגע יש לי Creative I-Trigue 3200, אני נהנה ממנו כל דקה, ולכן חשבתי על ה-I Trigue 3600 בתור סט למחשב הבא. קיבלתי המלצות מחברים על Logitech, וזה גורם לי להתלבטויות קשות. ההתלבטות היא כזאת Creative I-Trigue 3600/3800 או Logitech Z3E/Z4. מה דעתכם? לגבי המחיר, לא כ"כ משנה כי הסט יגיע מגרמניה (המחירים שם נמוכים להפליא). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התוכן בכותר. אם זה לא המקום המתאים(לדעתי כן), אז תעבירו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך היא? היא יכולה להציג HD? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17419&ref=Zap http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LC42IE21&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=137&aff=Zap〈=heזאתי ה42" אבל המפרט זהה..
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? (המחיר הוא כמעט אותו מחיר) תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמעוניין לייצא רמקולים לרוסיה, אך לא יודע דרך אילו מקומות לבצע זאת. מישהו מכם מכיר אתרים של מכירה שנוגעים גם לרמקולים ופועלים בעיקר ברוסיה? כמו כן, אשמח לשמוע על יבואנים כלשהם אשר עובדים ברוסיה ואפשר יהיה לפנות אליהם בכדי שהפעילות בתוך רוסיה תתבצע על ידם. תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-