אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/feature/-/553961/102-7602368-9030540 למי שמתכנן להזמין / לקנות בארה"ב, שווה לראות... למשל ה RIO CARBON שקניתי בזמנו ב 250$ עולה אחרי REBATE רק 168$ !!!! (רק 18$ יותר מה IPOD SHUFFLE 1GB רק שזה מגיע עם 5GB .... וגם על ZEN MICRO ואחרים...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 שיתפקד גם כdisk on key ומצאתי את הנגן הבא: iAudio G3 512MB אבל מקום הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 לא רשום אם הוא יתפקד כאחד כזה אשמח אם מישהו שמכיר את המוצר או מבין בנושא יעזור לי בבחירה ואם הוא לא ויכול למצוא נגן אחר שיתפקד כ-disk on key אני אשמח אבל מגבלת המחיר חייבת להיות עד 400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב. אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן). מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים). אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4". מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ? האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תמונה רסיבר שלי: http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/avca1srlrg.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי LCD 32 של פיליפס 720P עם 2 כניסות HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני בונה HTPC שיתחבר אליה כלומר איזה חומרה אני צריך בישביל זה ? אני יודע מה אני רוצה בכללי אבל לא יודע לייסים את זה לחלקים ספציפים.. אני רוצה רק להריץ ממנו סרטים ל LCD באיכות HD ולא יותר.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42. מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צליל הדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה. יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו. הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריט לבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!) תודה רבה חברים ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-