עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.

2. Started by giladt,

רכשתי את הסטרימר במחסני חשמל לפני כשלושה חדשים, לפני כמה ימים הנורה מלפנים החלה להבהב והמכשיר חדל להגיב. שלחתי מייל ל WD עם שאלה מה לעשות והתשובה שלהם היא שאין ברירה וצריך להחליף את המכשיר. האם זה קרה למישהו? אם מישהו פה מכיר את מדיניות ההחלפה של היבואן, או של מחסני חשמל? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by dindin123,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by hell,

רציתי לישמוע מאנשים שמבינים באמת! קניתי ליפני חצי שנה בערך אוזניות KOSS סידרה TD61 אני אישית מאוד מרוצה חוץ מזה שהם קצת זוללות לי תבטריות בדיסקמן MP3 שלי חברים שלי אומרים שהם חלשות אבל אני מרוצה הבידוד מעולה!(יחסית למחיר...) ליפני שבועיים הם התכילו לעשות בעיות וכשהלכתי לחנות שמימנה ניקנו המוכר רק נתן אישור אחריות והם נישלוח לתיקון במעבדה.המוכר אמר שאם שם לא יצליחו לתקן אותם אז ביגלל בעיות יבוא/אין במלאי הם יחליפו לי למשהו אחר עד 250 שח ואני מאוד רוצה לדעת מה אתם יכולים להציע לי החנות כמובן בארץ אז אני חושב שצריך להוסיף בערך 50-70 אחוז למחירים מחול בבקשה תיעצו לי מה לבקש בימקום שלי!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

שלום..אני רוצה לקנות mp4 ב 300-500 שקל שיהיי בו לפחות 512 מגה ביט אם אפשר אז יותר ,תודה לעוזרים. תמליצו לי על משהו טוב

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by omri_ro,

האם קיים מכשיר כזה אבל עם מסך LCD מספיק גדול כדי שיוכלו לראות את שם השיר/מבצע/תקליט בלי הSCROLING המעצבן (ושהוא מפסיק את הSCROLING אז פשוט רואים חצי שם)הזה שאפשר עוד לעשות בגללו תאונה? משהו כמו בנגני הMP3 למינהם?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות לחדר שינה 37 אינץ'. המרחק צפייה עומד על 3 מטר והבנתי ש37 זהו הגודל המומלץ למרחק. חשוב לי מאוד שלטלוויזיה תהיה כניסת USB לקריאת סרטים יחד עם תרגום SRT עברי תקין. הטלוויזיה לא תחובר בשלב זה למערכת חיצונית אז עדיפות לטלוויזיה עם מערכת מובנית סבירה. הטווח מחירים הוא 3000 (גג 100 ש"ח חריגה לפה ולשם) תודה רבה ויום טוב (:

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. מתכנן לקנות ATP3 (ב440, המחיר סביר?) אבל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 האם הרמקולים ינוצלו? האיכות תהיה בסדר? יש פה מישהו עם הלוח הזה שיש לו נסיון עם ATP3?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by Roni_H,

שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by bad-sector,

יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  16. Started by adir221,

אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Chaos,

מחפש המלצות לסט של אוזניות עם מיקרופון איכותיים, עם אורך חוט של יותר מ 2 מטר.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  20. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  22. חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המסך LCD הזה . והאם הוא שווה את המחיר 16,000 שקל???? אם לא שווה את המחיר ,אז מה יש לכם להציע באותו סדר גודל של מחיר ואינץ???? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LC37GA4M&Cat2Cat1ID=1844&Cat2ID=2119&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. מה אני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה זוג יכולים להספיק אני חושב + הדבר הבא שווה משהו??: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים