אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX EP-8K9A Socket A motherboard, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס קול: Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound זה אומר שהכרטיס קול הוא 6.1? http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K9A〈=1 אני מעוניין לרכוש את הרמקולים של LOGITECH ה Z640 אבל רוצה לדעת שהכרטיס שלי יתרום משהו לעניין... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לישמוע מאנשים שמבינים באמת! קניתי ליפני חצי שנה בערך אוזניות KOSS סידרה TD61 אני אישית מאוד מרוצה חוץ מזה שהם קצת זוללות לי תבטריות בדיסקמן MP3 שלי חברים שלי אומרים שהם חלשות אבל אני מרוצה הבידוד מעולה!(יחסית למחיר...) ליפני שבועיים הם התכילו לעשות בעיות וכשהלכתי לחנות שמימנה ניקנו המוכר רק נתן אישור אחריות והם נישלוח לתיקון במעבדה.המוכר אמר שאם שם לא יצליחו לתקן אותם אז ביגלל בעיות יבוא/אין במלאי הם יחליפו לי למשהו אחר עד 250 שח ואני מאוד רוצה לדעת מה אתם יכולים להציע לי החנות כמובן בארץ אז אני חושב שצריך להוסיף בערך 50-70 אחוז למחירים מחול בבקשה תיעצו לי מה לבקש בימקום שלי!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה מקלטות וידאו (באמצעות תוכנה שמקראת GOLDWAVE 506) למחשב ונתקלתי בשתי בעיות: 1. אחרי שאני מוריד את המוזיקה בWAVE המוזיקה מגיעה - לא תמיד אפשר לשמוע, בא לפעמים כאילו הוקלט בפול באס - א. האם יש תוכנה אחרת מומלצת ופשוטה לתפעול שאני יכול להוריד שיש בה אופציות עריכה פשוטות. 2. כשאני מרכיב את הדיסק ב- NERO יש בעיה של "פיץ" כל שיר מוקלט בגובה אחר (אחד נשמע נמוך אחר כאילו הגבירו את המערכת ) איך אפשר לפתור את זה ? 3. אני זקוק לתוכנה להוריד שרים מדיסקים למחשב - כרגע אני עובד עם "אודיו גרבר" - אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי ראיתי דרך זאפ את זה: http://www.tuki.co.il/details.asp?id=685&lead_id=&look= מה אתם אומרים? זה אמנם מחודש אבל די זול למכשיר הזה לא? איך המכשיר מישו יודע? ומה הם כבר יכולים לחדש במכשיר? תודה ושווה לקנות את זה: http://www.iriver.arcadia.co.il/product.asp?cat2cat1id=1925&Cat2ID=0&pid=%20iMP-550 שווה? במחיר הזה או לחכות כמה זמן ולהביא מובו 4 ג'יגה מארה"ב?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כרטיס קול creative awe 64 bit - כמובן שזהו כרטיס קול עתיק אך טוב! האם האיכות שלו טובה יותר משל creative vibra 128 הפשוט אך החדש יותר או האם הכרטיס נחות יותר ובגלל שהוא יושב ב ISA הוא יאט לי את המחשב (מדובר על pentium 3 733 ) והביצועים ירדו. בברכה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב אז הגעתי למסקנה שהעידכון האחרון שהורדתי מאפל למיני אייפוד הוא המקור לכל המסכים הכחולים שקיבלתי ושאלתי היא כזו אם אני מסיר את העידכון אני צריך לחבר את הפוד למחשב? ושאלה שנייה האם התוכנה eph היא מענה הולם לאיי טונס האם למישהו יש נייסיון איתה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין לחבר ממיר של YES למחשב שלי ולתכנן הקלטה מראש של תוכניות TV. האיכות צריכה להיות הכי טובה שאפשר. על איזה כרטים לכידה אתם ממליצים ? האם כדאי שיהיה בו טיונר או שמספיק VIVO? על איזו תוכנה אתם ממליצים לביצוע הלכידה ? אני צריך את האופציה לתכנון לוח זמנים להקלטה כמו כן אני צריך להיות מסוגל להקליט בפורמט MPEG2 ו DIVX . תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל סקירה טכנית של מסך LCD ושל מסך פלזמה ומה ההבדל ביניהם. בכלל חושבת שחבל שאין ביקורת ממצה על הנושא באתר. ביקורת מקצועית כמו על ה-IRIVER תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מצטער על השעה, קודם כל. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו. עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל? אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות. אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-