עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן מבוסס פלאש והדבר שהכי חשוב לי בוא הוא איכות הסאונד התקציב שלי הוא 1100 ש"ח והדרישות הן שהנגן יהיה קטן, עם 1GB זיכרון ואיכותי על מה אתם ממליצים? וסתם שאלה, מה ההבדלים באיכות בין נגן פלאש לHD?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Alex89,

יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  4. נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by DAVIDD,

http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by nesber,

בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by jeyjey,

שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by ElkaRib,

על איזה מהם אתם יותר ממליצים לשמיעת מוזיקה? (הרמקולים צריכים להתאים בעיקר למוזיקה....) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by DXter,

הרגע קיבלתי אותו! חח איזה מגניב לי קיצר אני מדפדף בחוברת הוראות ואני לא מבין משהו... איך נעשית העברת הקבצים? כי הבנתי מפה וגם מהמוכר שזה "כונן נייד" ואני יכול פשוט לעשות העתק והדבק לתיקיות והקבצים שלי אבל בחוברת כתוב שצריך עם התוכנה כי זה הופך את זה לפורמט MU3 או משהו כזה... איך מתבצעת העברת הקבצים? (אם אפשר..אז אותה שאלה בקשר לנגן H10 של IRIVER)

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by SixKiller,

את האייריבר אני משיג ב415 ואת הפנסוניק ב380... אני קונה בלי משלוח... תודה רבה... ועוד משהו קטן... החנות...-PCH אם אני הולך אליהם ביום ראשון... אני יכול לשלם ולקבל ישר את המכשיר...(אני משלם במזומן...) או שצריך לחכות 10 ימים... כמו שמישהו אמר לי פעם... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by dorviper,

אני שואל בתור אחד ששומע מוזיקה במחשב לא עורך מוזיקה או בעל אול,ן הקלטות שאני צריך סאונד באיכות גבוהה אם אני קונה לוח אם שיש לו כרטיס קול מובנה האם צריך לקנות כרטיס קול? יהיה הבדל בסאונד אם זה רק לצורך של שמיעת מוזיקה?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by KDoGG,

שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.

23. Started by zniibidl,

הנגן: Stormblue XUKE MP-600 מערכת הפעלה ווינדואס אני מחבר את הנגן והמחשב לא מזהה לי אותו סיבה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by SeaMonster,

אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by LRa,

מישהו מכיר ? או יודע איכן ניתן לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים