עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mrraz,

ראיתי הבוקר בקניון מול הים בקומת המרתף בחנות ניורון ערימה של ATP 3 חדשים באריזה במחיר של 437 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. היי חברים, שמעתי מוזיקה ולפתע רמקול שמאל החל לנגן מאוד מאוד חלש, רק כשהקרבתי את האוזן שמעתי שיוצא משם צליל כלשהו. ניסיתי לנתק את כל החיבורים, ולא עזר. ניסיתי להחליף בצדדים של הכבלים שמקשר בין רמקול ימין לשמאל, אחרי כמה ניסיונות לפתע הכל הסתדר. אחרי שבוע - רמקול ימין הפסיק לנגן, ושמאל עובד. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב אחר וגם לנייד אחר, והתקלה נשארה בעינה. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

3. Started by dr_drek,

קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים. הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל. נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[ עריכה: שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Assafmac,

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף

6. המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by halo,

איזה אוזניות יש בתוך הקופסא?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by nehmia,

שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש של עם לא פחות מ512 מגה עשיתי חיפוש ומצאתי את ה2 האלה: http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2022163 http://e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vx512fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מה מ2 אלה יותר איכותי, שווה ומשתלם? האם יש למישהו עוד הצעות עד 600 שח?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by saperaa,

איך קובעים את גודל הכתוביות ב-mpc-hc

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. עם כן יש דרך windows media center

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by arik100,

למחוק

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by matteo,

אוזניות מארה"ב ב100 דולר לשמיעת מוזיקה בעיקר כל סוגי המוזיקה לא משנה מה רוק קלאסי , שנות 80, ג'אז\, בלוז , טראנסים כשמשעמם לא חשוב נוחות לאורך זמן אני בכל מקרה לא אשמע מעל שלוש שעות

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  20. MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by Bashash,

המרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך. הרוב יהיה צפיה ב-YES (בלי HD) אבל לפעמים גם צפייה ב-HD דרך המחשב. מה אתם אומרים? עם? או בלי? האם יהיה הבדל גדול בצפיה ב-FHD בין שתי סוגי הטלויזיות? לצורך העניין, הטלויזיות יהיו 37A450 (ל-HD READY) ו-37A550 (ל-FHD). תודה רבה לכולם!!!! עריכה: מישהו!?..... זרקו עצם! אם יש לכם ידע בנושא \ ניסיון.... בבקשה עזרו!

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. יש לי בעיה בהתקן שמע במחשב אני לא ממש יודע איך לפתור את זה. לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הוינדווס וService pack 2 וכמובן את הדרייבר של המMotherboard. הכל עובד מצוין רק שאין קול.... -.כרטיס הקול שלי (מבדיקה דרך תוכנת everst): Intel 82801GB ICH7 -High Definition Audio Controller [A-1]. ו התקנתי אותו מתי שהתקנתי את כל הדרייברים של לוח האם . משהוא יכול לעזור לי בעניין? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by coldplay,

השוואה מעניינת ומושקעת של שני הנגנים. http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by aeea,

קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות