אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי Note 4, האוזניות התקלקלו תוך כשבועיים וחצי (באוזניה עם השלט בקושי שומעים). מחפש אוזניות דומות מבחינת פונקציונאליות (כפתורי ווליום, כפתור מענה לשיחות, דיבורית) אם אפשר כאלה שלא קודחות לי באוזן אלא יותר סולידיות כמו אלה של האייפון 4. הכוונה שיהיה כמה שיותר זול (50 שקל או כמה שנראה לכם כדי לענות על הדרישות). איכות לא הכי רלוונטית משום שאוזניות אצלי שורדות בממוצע חצי שנה. עריכה: גם ebay זו אופציה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי thinksound ts02 , השימוש העיקרי של האוזניות הן לטלפון \ טאבלט למוסיקה או שיחות וידאו - לפעמים אני חוטא ורץ איתם אבל לרוץ עם הנוכחיות אני יכול להמשיך במקום סתם להרוס אוזניות חדשות. הסיבה שאני משדרג זה כי התחילו קצת קירקושים בצלילים הנמוכים וכי הייתי כמה חודשים עם Comply Foams למי שמכיר והן לא בידיוק עמידות בגלל הספוג. ואז שחזרתי לספוג המקורי קצת התבאסתי בנוסף כמו שהזכרתי את הקרקוש. יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם מקווה שתעזרו לי. Beyerdynamic MMX 101ie PureSound ClarityOne Etymotic Research HF5 Klipsch Image s4a II חשוב שיעבדו עם אנדרואיד טוב וזהו בערך. שומע בעיקר אלקטרוני אבל לא טראנס וכאלה אלה גם future funk \ electro soul. כרגע נוטה לכיוון ה ביירודינ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אשמח עם תוכלו לעזור לי לבחור אוזניות IN EAR עד 400 שח.. בינתיים חשבתי נגיד על אלה: http://www.amperel.co.il/products/191940
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש כרגע אוזניות IN-EAR בטווח של 300-400 ש"ח (אבל תציעו גם דברים עד 500, נשקול...). מה שחשוב לי ביותר זה איכות סאונד (באסים בעיקר). אחרי זה איך יושב באוזן, איכות הבילד וכו'... אני יודע שיהיו את אלה שפשוט יבואו וימליצו על האוזניות שלהם, אבל אני מחפש באמת אוזניות שהם איזשהו קונצנזוס של איכות כרגע... כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים של Shure, Senheiser ו-Philips אבל אני אשמח לשמוע המלצות לכל חברה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ללא מיקרופון, עדיף עם בקרת שליטה על ווליום, שלא יתפרקו באמצע ריצה. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בנתיים אני די סגור על CX300 , יש אולי משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבל שלא יהיה מאוד יקרות תודה -אסף אלקוסר-
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות. -הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה. -רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק . אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ) הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות INEAR. תקציב: 70$. סגנונות האזנה: מטאל, רוק, אקוסטי. איביי: +++ בעדיפות. מקור: MP3, WAV. ההאזנה דרך פלאפון גלקסי ונגן COWON. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אז לאחר שהכלבה שלי אכלה לי את האוזניות של הגלקסי עוד לפני שיצא לי לבדוק אותם בכלל אני מחפש אוזניות אחרות, איכותיות אשר ניתן גם לשלוט בשירים ובשיחות דרכן. תודה ד"א כל האוזניות שתומכת באייפון יעבדו גם על מערכת אנדרואיד בצורה מלאה?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעדיף של AKG\SENHEISER\CREATIVE... מבין הAKG, איזה הכי טוב מבניהם: K309 K311 K313 K315 וK321 שהוא מעל התקציב והאם כדי להשקיע בהן? סנהייזר CX300/200 או EP630? יש לי עדיפות לAKG(היו לי את הK309 והן מצוינות...) אני אחבר אותן לSANSA E250 עם רוקבוקס.. ללא מגבר אוזניות... תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות On Ear עד 400 שקל (יש אפשרות לחריגה עם יש הבדל משמעותי) השימושים הם בעיקר מוסיקה ובאיכות גבוהה (לא מתחת ל320KB) אבל גם לקצת גיימינג וסרטים. שומע בעיקר רוק של שנות ה70 עד ה90. חשוב שהאוזניות יהיו מאוזנות מבחינת בס טרבל ומידל. הכי חשוב זה נוחות לאורך זמן וחומרים טובים יחסית. הם ישמשו גם לבית וגם מחוץ לבית אז עדיף שיהיה אפשר לקפל אותם. עדיפות לכבל שניתן לנתק מהאוזניות הייתי קונה את ה Audio-Technica ATH-M50 אבל אני קונה בארץ והמחיר פה הוא בסביבות ה1000 אם יש מקום שמוכרים יותר בזול בארץ תיידעו אותי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-