אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל גולשי ומומחי HWZONE! ברצוני לשדרג מעט את קונפיגורציית האודיו שלי בקניית רמקולים חדשים +כ.קול, אשמח אם תעזרו לי בבחירה . נכון לעכשיו אני עובד עם רמקולים מעאפנים SBS370 + כרטיס קול שאני לא יודע להגדירו אך נאמר לי שהוא טוב בהרבה מהON BOARD הקיימים בשוק : SB LIVE VALUE. ברצוני לשדרג הרמקולים בסכום של כ-1000 ש"ח , גם למערכת 2.1 אבל איכותית, חשבתי בכיוון הZ2300 (200W RMS. ואת כרטיס הקול רק אם צריך! במידה ולא יהיו הבדלי ביצועים ואיכות מוסיקה ומהירות משמעותיים לדעתי אין צורך. הדרישות מהרמקולים- באס חזק מאוד ואיכותי , סאונד עוצמתי ונקי כמה שיותר מהפרעות בווליום גבוה , ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנם רמקולים טובים משמעותית. אשמח אם תגיבו ותייעצו!! תודה רבה ושבת שלום לכולם.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מה אני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה זוג יכולים להספיק אני חושב + הדבר הבא שווה משהו??: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מחפש הגדרות מדוייקות לשליחת תמונה מנייד למוניטור חיצוני
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי את המערכת לפני כחצי שנה מתצוגה ( אך ניתנה לי אחריות לשנה). לפני כמה ימים רמקול הסנטר הפסיק לעבוד , ואני נאלץ לעבוד בסטריאו. חשוב לציין שלפני כחודשיים נשברה לי הרגלית של הסנטר ( אין לי מושג איך)... האם האחריות תכסה את הנזק של הרמקול? והרגלית? במידה ולא, האם ניתן לרכוש רק רמקול אחד? או נדפקתי לגמרי...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לבניית מערכת הקולנוע שלי אני מעוניין לקנות סנטר איכותי ( יחסית למחיר כמובן.. ) הייתי רוצה שתמליצו לי על סנטר במחיר של עד 1500 ש"ח שיתן תמורה טובה למחיר . האמת ששמעתי בעבר כמה סנטרים טובים אבל לא היה בידי המחיר בשבילם. אחד מהם היה של B&W הזה.. http://www.homecinemachoice.com/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/CentreSpeakers/B&W/BWLCR6S2.shtml מאוד אהבתי אותו , יש לו צליל חם ונעים והוא נותן באסים יחסית מעולים לסדר גודל של הסנטרים במחיר הזה. הבעייה העיקרית שלי כרגע שהבנתי שקשה מאוד להשיג אותו היום. הוא ייצא כבר מייצור סדיר. לפני כמה שנים הוא עלה לא מעט ( אני חושב 2500 בערך.. ) אבל היום אני מאמין שאני יכול להשיג אותו ב 1000 - 15…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-nw-hd1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap הבנתי שהוא נגון ATRAC3 ולא נגן MP3 (לא תומך ב MP3)... מה זה בעצם אומר? יש למישהו ניסיון איתו? הוא שווה 500 שח משומש?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון מי לוקח את היוזמה,מומחי האתר איפה אתם,או דעתכם
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום! יש לי איפוד 15 גיגה,קנייתי כבל של חיבור למחשב של firewire. כשאני מחבר את האיפוד למחשב עם הכבל אז זה מראה לי שהבטרייה של האיפוד ניטענת אבל זה לא מראה לי שהאיפוד מחובר למחשב כלומר נאי לא יכול להעביר קבצים למחשב ולהפך, למישו יש מושג מה אני יכול לעשות???
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כבר המון זמן שמתי עליהם עין. יש לי הזדמנות טובה להביא אותם במחיר מצחיק מחו"ל. הבנתי שהן מפלצתיות במיוחד בתחום הבס ודי מומלצות למשחקים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עד כמה הטלויזיה טובה - ואפילו הצעות לדגמים מקבילים במחירים דומים. (אגב.. המחיר שקיבלתי עליה הוא 2750..).
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היום הייתי בבאג וראיתי תאוזניות היפיפיות האלה. אחריי שראיתי שמשבחים את AKG הרבה אמרתי לעצמי אוליי שוה קניה. אז איזו מהם עדיפה יותר?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-