עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני עם LCD 32 אינצ' כמסך במחשב, מחובר בכבל HDMI, התחלתי ככה לפני חודש בערך ועובד מצויין בלי בעיות אבל היום הדלקתי תמסך ואת המחשב, רואים את ההתחלה את הלוגו של Lanparty (הלוח אם אצלי), ואז רואים את הטעינה של הווינדוס(XP), וכשהווינדוס עולה שומעים את המגינה של הכניסה אבל כבר לא רואים כלום ואז מופיע על המסך "אין אות" עריכה: אחרי שבדקתי.. ה safe mode דווקא כן פועל... כנראה יש בעיה עם הווינדוס אבל איך אפשר לבדוק ? עד אתמול הכל פעל רגיל ממה זה יכול לקרות..?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. יש לי חדר 8 מ"ר . ברצוני לחבר 4 רמקולים בכל אחת מהפינות העליונות בחדר + סנטר על השולחן + סאב - יש לי 2 בעיות: 1 - תקציב 100/125$ בלבד 2 - מחשב נייד עם כרטיס קול סטנדרתי אני מוכן / רוצה לשמוע הצעות שונות מהתכנון שלי... אולי למשהו יש נסיון ? המטרה היא לשמוע שעורים / הרצאות באיכות גבוהה. האם זה אפשרי עם התקציב שלי ? יש המלצות ? כמו כן אין לי אפשרות לשים רמקולים על השולחן (פשוט אין...) תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  6. יש לי 10000 שירים ואני רוצה לסדר אותם לפי שנים לפעמים רשום עליהם ולפעמים לא אלה שלא רשום עליהם בפרטים ,יש דרך לדעת? ועוד שאלה השנה שרשום בפרטים של השיר זה השנה שהשיר יצא או של האלבום?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. עם כן יש דרך windows media center

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  9. אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by Chymes,

אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. הכוונה להשוואות מאתרים כמו טומסהרדוור וכאלה שבדקו את המערכות , אני פשוט לא מצאתי. אז אני רוצה השוואה בין : CREATIVE GIGWORK'S S700\S750 ל LOGITECH Z-5500 ועוד השוואה בין: LOGITECH Z-5500 ל CREATIVE MEGAWORK'S 550 5.1 אני קונה את אחת מהמערכות ואני ממש צריך את זה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  13. אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Architect,

קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  16. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by creek,

איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by giladt,

רכשתי את הסטרימר במחסני חשמל לפני כשלושה חדשים, לפני כמה ימים הנורה מלפנים החלה להבהב והמכשיר חדל להגיב. שלחתי מייל ל WD עם שאלה מה לעשות והתשובה שלהם היא שאין ברירה וצריך להחליף את המכשיר. האם זה קרה למישהו? אם מישהו פה מכיר את מדיניות ההחלפה של היבואן, או של מחסני חשמל? תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. Started by solidus,

יש כזה דבר בארץ בכלל? האם יש משהו בחיפה? בעקרון אני רוצה למצוא חנות עם מגוון רחב, ושאני אוכל גם לנסות אוזניות לפני שאני אקנה אותן.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

רציתי לדעת אם הרמקולים האלה יהיו טובים לחדר בגודל 3.75x2.70 והאם הכבלים שלהם מספיקים ובכלל איך הרמקולים למשחקים שירים סרטים ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by nucleo,

סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. 1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים