אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD ורמקול BOSE תואם מארה"ב אבל החיבור החשמלי שלהם הוא לשקע אמריקאי. מה מחירו של מתאם חשמלי לשקע ישראלי? האם עלי לחשוש מאי התאמות אחרות למכשור בישראל?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה את הרמקולים האלה מחנות מסויימת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 לפי הביקורות שלהם , הם לא נראים טוב או עושים רושם טוב. אז ככה הוא יכול להחליף רק מאותה חנות שהוא קנה רמקולים הוא לא יכול להחזיר, האם שווה לו להחליף אותם לרמקולים האלה? אל תציעו דברים אחרים יש שם רק רמקולים של Creative בחנות ההיא. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24896 תודה!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המכשיר אמור להגיע אלי בימים אלו מחו"ל. ועכשיו ראיתי בכל מיני דיונים פה, שהמכשירים שלהם לא עובדים פתאום מכל סיבה שהיא. רציתי לדעת מה לעשות, איך לחבר למחשב ואיך לנתק, כדי שלא ישרף המכשיר או יקרה לו חלילה משהו, וגם אם חייבים להעביר שירים עם אייטיונס ואם לא מעבירים אז מה יקרה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
למרות שקראתי כמה פוסטים ישנים על נגני archos אני חושב שמגיע לחברה הזאת עוד פוסט. אני מתלבט אם לקנות את ה- Gmini 220 או ה- Gmini XS 200. בדקתי בשני אתרים בינתיים בקשר למחיר שלהם והרי ההשוואות: Gmini 220 1399 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1498 שח בPDAstore Gmini XS 200 1649 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1580 שח בPDAstore לא מצאתי את ההבדל העיקרי ביניהם שמצדיק את השוני במחיר לשניהם יש 20GB, ל220 יש תמיכה בהצגת תמונות (בגווני אפור) והמסך שלו יותר גדול (להזכיר לכם שהוא הזול מביניהם). עכשיו השאלות שלי הן: א. הנגנים תומכים בעברית? ב. צריך תוכנה בשבילם או שפשוט מעבירים את הקבצים כמו דיסק קשיח? ג. אם מישהו התנסה או יש לו אחד אז מה החוות דעת שהוא נותן? ד. מה ההבדל המז**** ביניהם …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-