אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כולם אני וחברה שלי רוצים לקנות טלויזיה שטוחה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אנחנו נרצה גם לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. בנוסף, אני נמצא במועדון חבר - להם יש מבצעים על טלויזיות (אז אולי כדאי לי לקנות משם?) המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו מכיר מערכת 2.1 למחשב במחיר של 200 +-? אין העדפת חברה ועדיף פחות מ200 ש"ח.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש עבור חברות, אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה בתקציב של עד 50$ מebay שיהיו כמה שיותר נוחות וכמה שיותר איכותיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התקציב 9000-10000 עדיך אפילו קצת פחות... הגודל-32 אינצ' רצוי מותג טוב ולא יצרן סיני זול... תודה לעוזרים נ"ב תודה על ההעברה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
השגתי זוג חשד במחיר מדהים אוקצור השאלה האם הם אוזניות טובות יש להם בלאי או משהו? אביעד
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-