עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שניהם באים בתצורה של USB DISK ON KEY אבל עם יכולת לנגן קבצי MP3 והם עד 256 מגה, אותו מחיר אך העיצוב שונה, ואני מתלבט, האם למישהוא היה נסיון עם אחד מהם או אלו שהם תגובות? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=64516&saleNo=314873 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65187&saleNo=263055 תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  3. הקישור לתמונה של הסאב ====> http://images.amazon.com/images/P/B00004SY52.01.LZZZZZZZ.jpg חברה : wharfedale גודל : 15" עוצמה : 300 RMS (לפי מה שרשום באתרים ) מישהו שמע על הדגם הנ"ל ?? (אפשר לראות בתמונה )

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום. אני נמצא אצל חבר, שלו היו בעיות מרובות במחשב. היו לו הרבה מאוד בעיות, אבל לא עם הסאונד. פרמטנו את המחשב (פעמיים, עקב קשיים), התקנו חלונות XP פרו, התקנו את הדרייבר לכרטיס הקול (מאתר היצרן, דרך מנהל ההתקנים של ווינדוס), וצצה לנו בעיה מוזרה במיוחד: כשאנחנו מפעילים קובץ סאונד, ווינדוס מדיה פלייר (10) מתנהג כאילו הוא מנגן אבל לא משמיע אף צליל (לא בעזרת הרמקולים - שעובדים - ולא בעזרת האוזניות - שעובדות) הvisualizer שלו גם לא מראה שום תנודה של סאונד אחרי השנייה הראשונה של נגינה. ווינאמפ (5) עושה בעצם את אותו הדבר, רק שהוא גם עושה Pause אחרי שנייה וחצי של נגינה, בין אם מתחילת הקובץ או מהאמצע. התקנו שתי חבילות קודקים גדולות שונות ללא שינוי. הבעיה גם הייתה בWMP8. הבעיה מוכרת …

5. Started by Roni_H,

שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by parker8,

התקציב 9000-10000 עדיך אפילו קצת פחות... הגודל-32 אינצ' רצוי מותג טוב ולא יצרן סיני זול... תודה לעוזרים נ"ב תודה על ההעברה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by trhtk12,

דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום אבל לפי מה שהבנתי הפורום הוא גם מערכות קולנוע ביתי וגם שמע אז אם זה לא המקום בבקשה תפנו אותי לפורום הנכון. אני עובר דירה עוד מעט ואני רוצה טלויזיה חדשה לסלון החדש הבעיה היא שאני לא מבין כלום בזה. המרחק ישיבה מהטלויזיה יהיה בערך שלושה, ארבעה מטרים לכל היותר. חשוב לי שהיא תהיה באיכות FHD כמובן עם איכות תמונה טובה שתהיה חדה ושיהיה אפשר לראות בקלות גם באור חזק יחסית. טווח מחירים של עד 2000 אני מאמין אבל אני ישמח לכמה שיותר זול כמובן, לא אכפת לי יותר מדי מהאיכות חדות וכל זה העיקר שלא תהיה חרא. אני חושב שגודל מסך של בסביבות ה32 הוא מספיק אך תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

את ה-JBL CREATURE 2.1 או את ה-Logitech X230 או את ה-Altec Lansing VS4121

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by dino,

אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by ch33,

שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  12. יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  13. אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. Started by DXT,

אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by THE FOX,

האם קיימים מודים לאוזניות HD485?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אשמח לקבל מספר המלצות על טלוויזית LCD. גודל ''37 לא פחות ולא יותר. כמובן שתהייה כמה שיותר איכותית, להרצת סרטים, משחקי PS3 ותמיכה בHD (לא HDR). התקציב הוא גג 10,000 ש"ח. אשמח גם להסבר על כל טלוויזיה מומלצת שלל יתרונות וחסרונות. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. הת'רד מופנה אך ורק לאנשים בעלי ניסיון עם המגבר. קיבלתי מגבר של קנווד מדגם KRF-V7030D, זה מגבר דולבי דיגיטל וגם DTS לקולנוע ביתי בן 7 שנים בערך. האם יש למישהו ניסיון עם המגבר הזה או מכיר אותו? בינתיים חיברתי אותו למחשב בחיבור אנלוגי עד שאני ארכוש כבל ואחבר אותו בחיבור דיגיטלי. בינתיים שומעים בסדר יחסית אך אני מרגיש שהמגבר "חשף" את האיכות הלא גבוהה של הרמקולים שחוברו אליו, הם עשו את העבודה כל עוד הם היו מחוברים למערכת מיני איכותית יחסית. בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוותים וכבר אי אפשר להנות מהסאונד. בכל מקרה המגבר הזה מאפשר לי לשמוע סאונד ב 5.1 דרך המחשב ולפי דעתי יכול לבצע את העבודה יותר טוב ממערכת רמקולים 5.1 ייעודית למחשב. בכל מקרה כמעט ואי אפשר למצוא חוות דע…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by jeyjey,

שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by talje,

שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by Bagheera,

האם מישהו הצליח לחבר טלוויזיה בעלת כניסת HDMI למחשב עם יציאת DVI-D אני מנסה לחבר X600PRO לטלוויזיית LCD דרך כבל DVI Dual-Link באורך 10 מטר וממיר DVI->HDMI אבל או שרואים תמונה והיא מאבדת את ה Sync כל כמה שניות או שהתמונה לגמרי הרוסה מלאה בריבועים ירוקים וארטיפקטים. אם אני מחבר למחשב מסך אנלוגי רגיל במקביל בשביל לנסות לשחק עם הקטליסט המסך האנלוגי לא נדלק והתמונה נעלמת לגמרי מטלוויזיית הLCD. לפעמים אפשר להריץ את שניהם ביחד אבל גם אז שניהם מאבדים Sync כל כמה שניות. האם למישהו פה יש עצה? או ניסיון עם חיבורים כאלה? מדובר בטלוויזיית LCD 32" של FujiCom (מותג מדבקה) אבל לפי מה שקראתי באינטרנט הבעיה היא כלל תעשייתית ונגרמת בגלל בעיות עם תאימות אחורה של חיבורי HDMI למרות שמספר אנ…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט -VAX). אני רוצה לקנות AUDIGY 2,השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל\השינוי עם הכרטיס קול שעל הלוח ובין המצב עם ה-AUDIGY 2?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by roei_b,

שלום! יש לי את הכרטיס PVR-150 MCE KIT אבל לא הגיעה איתו שום תוכנה להגדרת הכפתורים. (הם עובדים מצוין, אבל אני מעוניין לשנות כמה כפתורים). מערכת הפעלה: Vista 64Bit תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by dorviper,

אני שואל בתור אחד ששומע מוזיקה במחשב לא עורך מוזיקה או בעל אול,ן הקלטות שאני צריך סאונד באיכות גבוהה אם אני קונה לוח אם שיש לו כרטיס קול מובנה האם צריך לקנות כרטיס קול? יהיה הבדל בסאונד אם זה רק לצורך של שמיעת מוזיקה?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.