עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני חושק בכרטיס טלוויזיה להקליט כל מיני דברים למחשב, לראות ולהנות עם ה-Media Center שלי... חשבתי על WinFast DTV1800, שמוכרים אותו בהרבה חנויות, ולא שמעתי שיש לו בעיות כלשהן עם ויסטה 64Bit.. למישהו יש ניסיון איתו? או המלצות לכרטיסים אחרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שעולה לא יותר מ-400 דולר באיביי. (us-144? maudio? tascam?)

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Madridista,

החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by GRiM,

מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כרטיס קול creative awe 64 bit - כמובן שזהו כרטיס קול עתיק אך טוב! האם האיכות שלו טובה יותר משל creative vibra 128 הפשוט אך החדש יותר או האם הכרטיס נחות יותר ובגלל שהוא יושב ב ISA הוא יאט לי את המחשב (מדובר על pentium 3 733 ) והביצועים ירדו. בברכה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

7. Started by Bear Cub,

מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. הת'רד מופנה אך ורק לאנשים בעלי ניסיון עם המגבר. קיבלתי מגבר של קנווד מדגם KRF-V7030D, זה מגבר דולבי דיגיטל וגם DTS לקולנוע ביתי בן 7 שנים בערך. האם יש למישהו ניסיון עם המגבר הזה או מכיר אותו? בינתיים חיברתי אותו למחשב בחיבור אנלוגי עד שאני ארכוש כבל ואחבר אותו בחיבור דיגיטלי. בינתיים שומעים בסדר יחסית אך אני מרגיש שהמגבר "חשף" את האיכות הלא גבוהה של הרמקולים שחוברו אליו, הם עשו את העבודה כל עוד הם היו מחוברים למערכת מיני איכותית יחסית. בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוותים וכבר אי אפשר להנות מהסאונד. בכל מקרה המגבר הזה מאפשר לי לשמוע סאונד ב 5.1 דרך המחשב ולפי דעתי יכול לבצע את העבודה יותר טוב ממערכת רמקולים 5.1 ייעודית למחשב. בכל מקרה כמעט ואי אפשר למצוא חוות דע…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. Started by AC/DC,

אם תוכלו בבקשה לתת לי דגמים וקישורים למסך LCD של NEC בילבד לחדר בערך 25 אינטש משהו טוב המלצות יתקבלו בשימחה

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by skozi,

השמח לקבל עזרה בקנייה רסיבר לחדר מה שחשוב לי ברסיבר- אני צריך אותו כרגע בעיקר לשמיעת שירים סאונד באיכות ובעוצמה מאוד טובה (בהמשך אולי גם בטור מערכת קולנוע בייתית), יש לי קרגע הרבה רמקולים טובים, ואני רוצה לפזר אותם בקומת עליית גג... -חשוב לי גם חברה אמינה שירזיק לי הרבה זמן (המליצו לי על Yamaha). תוספות שהשמח עם יהיו אבל לא חובה- 1.הפשרות לשלוט על העוצמה של כל יציאת רמקול בניפרד.(עם 5.1 יציאות) 2.הפשרות לשמוע שירים בצורה על חוטית (דרך התקן בלוטוס או אופצייה אחרת). הטווח מחיריםהוא 1000-1500 ש"ח (הפשר גם קצת יותר) השמח גם לקבל עמלצה מאיזה חנויות כדאי ליקנות אני גר בירושלים ... המליצו לי על RXV367 Yamaha ‏5.1 ‏ערוצים (http://www.zap.co.il/model.aspx?model…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש אוזניות בתג מחיר של עד 200$ כמובן אם למשל הסנהייזר 598: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Headphones-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_5?s=aht&ie=UTF8&qid=1342980664&sr=1-5 יותר טובות מכל דבר מתחת ל- 200$ וההפרש הוא קטן אז אין בעיה להוסיף. הקנייה יכולה להתבצע מכל אתר בחו"ל ששולח לארה"ב. אשמח לשמוע את העצות שלכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by ruff stuff,

טוב אז הגעתי למסקנה שהעידכון האחרון שהורדתי מאפל למיני אייפוד הוא המקור לכל המסכים הכחולים שקיבלתי ושאלתי היא כזו אם אני מסיר את העידכון אני צריך לחבר את הפוד למחשב? ושאלה שנייה האם התוכנה eph היא מענה הולם לאיי טונס האם למישהו יש נייסיון איתה. תודה .

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. האם ניתן לכבות את ההארד דיסק כששומעים רדיו דרך האינטרנט על ידי WINAMP ? אני מדבר על מצב שזאת הפעולה היחידה שאני עושה עם המחשב ושבה אני מכבה את המסך ומעניין אותי אם אפשר לכבות את ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?

17. Started by TiGeRGuY,

היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by anatoli,

ערב טוב לגולשי הפורום, לאחר מספר רב של סיורים ברחבי חנויות הארץ, ולאחר שהתייעצתי עם מספר אנשים והשוותי ציוד ישן וחדש במחירים זהים, החלטתי כי ציוד יד שנייה יהיה הבחירה הנכונה בלבד בתקציב הדל שלי. אני מחפש קודם כל רמקולים רצפתיים (זוג כמובן) במחיר של כ-1500 שקל עם חריגה קטנה לפה או לשם. חשוב לציין כי אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית. הצליל צריך להישמע חיי, מדוייק, ובעל רזולוצייה גבוהה כמה שניתן. הומלצו לי ה-104 של KEF, וסידרת L של JBL. אתמול סיירתי לי בפיוז סטריאו, ושמעתי בהזדמנות את ה-JBL L110, אשר מפרטם צנוע למדיי, אך הצליל עשיר בצורה מרשימה, גם בעוצמות גבוהות. ובכן, ראשית כל הייתי רוצה דעות על ההצעות שניתנו לי, אך זהו עניין שולי יחסית. עיקר הדיון הוא הצעות לרמקול נוספים ש…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by eliyhaoo,

שלום לכלום. אני מחפש אוזניות איכותיות לשמוע מוזיקה במחשב וב Iopd של חברת Sennheiser ואחר חיפוש של כמה שעות באינטרנט הגעתי ל-3 דגמים סופים שאני חושב שיתאימו לי (אבל אם אתם חושבים אחרת תבעיו את דעתכם) שפחות או יותר באותו טווח מחיר. 3 הדגמים הם : HD 485, D515 ו- HD555 לפי בדיקה באינטרנט ראיתי שהמחיר של HD515 זהה כמעט למחיר של HD485 אבל הנתונים שלו יותר טובים, לכן חשבתי אולי יש בו משהו לא טוב? הHD 555 היא התלבטות בשבילי אם כדאי להשקיע את ה" עוד קצת" כסף הזה בשביל " עוד קצת" איכות, או השמצב שונה? ויש הרבה הבדל. מה שאני מחפש באוזניות זה נוחות ואיכות סאונד טובה. אשמח אם תוכלו לעזור לי (דרך אגב, אנטולי, עמי אמר לי להגיד שהוא שלח אותי חחחח ;D )

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by kurt80,

שלום לכולם קניתי אוזניות סנהייזר cx95 מפנדה. בתחתית הקופסא יש מדבקה made in china נאמר לי שלסנהייזר יש מפעל ייצור בסין אבל אני עדיין לא שקט. רוצה להיות בטוח שקניתי מוצר מקורי לפני שפותח את האריזה, בכל זאת אוזניות של כמעט 600 שקל. יש איזו דרך לוודא את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום. אני נמצא אצל חבר, שלו היו בעיות מרובות במחשב. היו לו הרבה מאוד בעיות, אבל לא עם הסאונד. פרמטנו את המחשב (פעמיים, עקב קשיים), התקנו חלונות XP פרו, התקנו את הדרייבר לכרטיס הקול (מאתר היצרן, דרך מנהל ההתקנים של ווינדוס), וצצה לנו בעיה מוזרה במיוחד: כשאנחנו מפעילים קובץ סאונד, ווינדוס מדיה פלייר (10) מתנהג כאילו הוא מנגן אבל לא משמיע אף צליל (לא בעזרת הרמקולים - שעובדים - ולא בעזרת האוזניות - שעובדות) הvisualizer שלו גם לא מראה שום תנודה של סאונד אחרי השנייה הראשונה של נגינה. ווינאמפ (5) עושה בעצם את אותו הדבר, רק שהוא גם עושה Pause אחרי שנייה וחצי של נגינה, בין אם מתחילת הקובץ או מהאמצע. התקנו שתי חבילות קודקים גדולות שונות ללא שינוי. הבעיה גם הייתה בWMP8. הבעיה מוכרת …

23. Started by yJoker,

אני רוצה לקנות מערכת 4.1 ויש לי כבר מערכת 2.1. אני יכול לחבר את שינהם לכרטיס ולקבל סאונד כאילו חיברתה לכרטיס מערכת אחת של 6.2? בבקשה רק מי שמבין שיענה. תודה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by sos,

שלום לכולם. אוקיי,תראו,אני מעוניין לקנות את הסט הזה Logitech X-530 ,עכשיו רציתי לשאול בקשר לתאימות של הסט הזה לכרטיס הקול שיש לי.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של nForce -קצת פרטים: NVIDIA Product Name: nForce APU soundstorm Hardware Model: nForce2 MCP-T Hardware Revision: A2 Codec Model: ALC650 Codec Capabilities: Single AC'97 , 6 channels מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כי אני לא רוצה מצב שאני יקנה ואז בגלל שהכרטיס חלש מדי אז הוא לא ינצל מספיק את הרמקולים ואני לא ישמע כמו שאני אמור לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים