אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי ראיתי דרך זאפ את זה: http://www.tuki.co.il/details.asp?id=685&lead_id=&look= מה אתם אומרים? זה אמנם מחודש אבל די זול למכשיר הזה לא? איך המכשיר מישו יודע? ומה הם כבר יכולים לחדש במכשיר? תודה ושווה לקנות את זה: http://www.iriver.arcadia.co.il/product.asp?cat2cat1id=1925&Cat2ID=0&pid=%20iMP-550 שווה? במחיר הזה או לחכות כמה זמן ולהביא מובו 4 ג'יגה מארה"ב?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות קשת למחשב בעיקרון השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים סרטים ומוסיקה עד עכשיו השתמשתי באוזניות של אלטק לנסינג אבל הם נהרסו בכל מקרה אני צריך אוזניות נוחות ואיכותיות בדגש על באסים וסאונד נקי
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש עבור חברות, אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה בתקציב של עד 50$ מebay שיהיו כמה שיותר נוחות וכמה שיותר איכותיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם: Altec Lansing VS2621 או Logitech X230 או Logitech Z323 אם יש לכם הצעות טובות יותר בדגמי 2.1 אשמח אם תביאו לי.... (אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים!!!)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את ה42X3000 אבל כעת אני מתלבט בין ה42X3500 לבין ה42XV500. הם לא קיימים בארה"ב אז אין לי מושג במה מדובר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משדר בתחנת רדיו מואזנת מאוד..ואני רוצה להתחיל לדבר בפלאפון ולהעלות אנשים לשידור..לעשות צחוקים, למתוח אנשים וכאלה.. עשיתי משתמש בספיקו קיבלתי מספר אבל כדי שישמעו את זה ברדיו אני צריך לעשות Stereo MIX.. וכאשר אני לוחץ בווינאמפ על Open Mixer זה לא עושה לי כלום. הבנתי שאין מיקסר כזה בWIN 7, מה אני יכול לעשות? זה משגע אותי...אני צריך לשים תפלאפון שלי על SPEAKER ולהצמיד למיקרופון כדי שישמעו את המאזין. תודה לעוזרים (: שבת שלום, מני חן.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אחותי קנתה לי בארה"ב במחיר של 50 דולר (לעומת 430-450 שקל בארץ) ,בערך עוד חודש אני יקבל אותם... רציתי לדעת איך האוזניות לgaming ולשמיעת מוזיקה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך. הרוב יהיה צפיה ב-YES (בלי HD) אבל לפעמים גם צפייה ב-HD דרך המחשב. מה אתם אומרים? עם? או בלי? האם יהיה הבדל גדול בצפיה ב-FHD בין שתי סוגי הטלויזיות? לצורך העניין, הטלויזיות יהיו 37A450 (ל-HD READY) ו-37A550 (ל-FHD). תודה רבה לכולם!!!! עריכה: מישהו!?..... זרקו עצם! אם יש לכם ידע בנושא \ ניסיון.... בבקשה עזרו!
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השמח לקבל עזרה בקנייה רסיבר לחדר מה שחשוב לי ברסיבר- אני צריך אותו כרגע בעיקר לשמיעת שירים סאונד באיכות ובעוצמה מאוד טובה (בהמשך אולי גם בטור מערכת קולנוע בייתית), יש לי קרגע הרבה רמקולים טובים, ואני רוצה לפזר אותם בקומת עליית גג... -חשוב לי גם חברה אמינה שירזיק לי הרבה זמן (המליצו לי על Yamaha). תוספות שהשמח עם יהיו אבל לא חובה- 1.הפשרות לשלוט על העוצמה של כל יציאת רמקול בניפרד.(עם 5.1 יציאות) 2.הפשרות לשמוע שירים בצורה על חוטית (דרך התקן בלוטוס או אופצייה אחרת). הטווח מחיריםהוא 1000-1500 ש"ח (הפשר גם קצת יותר) השמח גם לקבל עמלצה מאיזה חנויות כדאי ליקנות אני גר בירושלים ... המליצו לי על RXV367 Yamaha 5.1 ערוצים (http://www.zap.co.il/model.aspx?model…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב אתמול שאחת המטרות היא לראות hd בפלאזמה שלי הכרטיס מסך של ג'יגבייט 9600 1gbעם יציאת hdmi. התקנתי מערכת הפעלה windows 7 חדשה ואייבורי ישר אמרו שהם לא נותנים לי תמיכה בגלל המערכת הפעלה שהתקנתי. כשחיברתי את המחשב עם כבל hdmi היו לי פליקרים של הטלויזיה ואחרי קצת משחק ברענון וברזולוציה קיבלתי תמונה(אם למישהו יש המלצות לרזולוציה ורענון אשמח). כשראיתי תמונה היה רעש כמו של שלג בטלויזיה בווליום בלתי נסבל. שמתי השתק בטלוויזיה וזה לא השפיע, הנמכתי ווליום במחשב וזה לא השפיע. לא שמתי סרט והרעש הוא בלי קשר למה שיש על המסך(desktop שלא אמור לעשות רעשים). אם יש למשהו פיתרון? שבת שלום איתי
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-