אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן חיברתי את הLCD למחשב DVI-HDMI ורואים סבבה שמתי רזלוציה של המסך טלווזיה 1360X768 עכשיו למה סרטי HD אני לא רואה על כל המסך? אני רואה עם שוליים שחורים למעלה ולמטה... אני רוצה להנות מכל המסך ולראות בכל המסך-יש לי אפשרות לעשות זום אבל אז אני מאבד פרטים מהצדדים של הטלוויזיה איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה זוג יכולים להספיק אני חושב + הדבר הבא שווה משהו??: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים למחשב החדש שלי בתקציב של 300-500 שקל. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלויזיית lcd לחדר השינה, מרחק הצפיה הוא 2.5 מטרים. הטלויזיה לא תחובר לממיר דיגיטלי\שירות כבלים, אלא לדיסק קשיח נייד בלבד, ולכן חשובה סוגיית חיבורי הUSB ותמיכה בפורמט mkv. הטלויזיה תמוקם על שולחן, ותחובר לרמקולים Microlab X23. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ראשית אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הזה,אם לא אנא העבירו אותו לפורום המתאים. ברשותי מכשיר dvd פיוניר מדגם dv600 לפני שבוע בערך עידכנתי את המכשיר לקושחה האחרונה שיצאה לו לאחר העידכון המכשיר לא זיהה את הדיסק און קי ניסיתי 3 דיסק און קי שונים והוא לא זיהה אף אחד מהם החזרתי לעידכון הלפני אחרון והמכשיר כן מזהה את הדיסק און קי (את שלושתם) העידכון האחרון משפר מאד את יכולות המכשיר ולכן אני עדיין לא התייאשתי מלעדכן אותו בעידכון האחרון ביררתי עם בעלי מכשיר זהה שעידכנו לקושחה האחרונה,ולאף אחד מהם אין שום בעיה עם העידכון האחרון אשמח לשמוע פתרונות אפשריים מה עלי לעשות. תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אשמח מאד להמלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב עד 300 שקל. הדרישות הן: חיבור כבלים רגיל או ממיר לא HD. הקלטה - איכותי עד כמה שאפשר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השמח לקבל עזרה בקנייה רסיבר לחדר מה שחשוב לי ברסיבר- אני צריך אותו כרגע בעיקר לשמיעת שירים סאונד באיכות ובעוצמה מאוד טובה (בהמשך אולי גם בטור מערכת קולנוע בייתית), יש לי קרגע הרבה רמקולים טובים, ואני רוצה לפזר אותם בקומת עליית גג... -חשוב לי גם חברה אמינה שירזיק לי הרבה זמן (המליצו לי על Yamaha). תוספות שהשמח עם יהיו אבל לא חובה- 1.הפשרות לשלוט על העוצמה של כל יציאת רמקול בניפרד.(עם 5.1 יציאות) 2.הפשרות לשמוע שירים בצורה על חוטית (דרך התקן בלוטוס או אופצייה אחרת). הטווח מחיריםהוא 1000-1500 ש"ח (הפשר גם קצת יותר) השמח גם לקבל עמלצה מאיזה חנויות כדאי ליקנות אני גר בירושלים ... המליצו לי על RXV367 Yamaha 5.1 ערוצים (http://www.zap.co.il/model.aspx?model…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש עבור חברות, אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה בתקציב של עד 50$ מebay שיהיו כמה שיותר נוחות וכמה שיותר איכותיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הנגן: Stormblue XUKE MP-600 מערכת הפעלה ווינדואס אני מחבר את הנגן והמחשב לא מזהה לי אותו סיבה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
theinquirer.net והנה הוא... http://www.electronicsnation.com/en/products/flypage/prod_id/62PL9774 כמובן כולל משלוח. הידד ל LCOS.....
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-