עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by arkady,

היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

ראיתי ביקורת שמשווים אותה לאוזניה Sennheiser HD 800 זה הגיוני.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. טוב קודם כל אני רוצה להגיד תודה לפורום ולכל האתר בכלל שנתן לי את ההשראה לכל ה"שטויות" שאני עושה. טוב אז ככה אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא הורישה שלי מערכת סטריאו וטלויזיה, את הסטריאו חיברתי ללא בעיות מיוחדות אבל יש לי בעייה עם הטלויזיה. היא טלויזיה קצת ישנה [הרבה ישנה] ויש לה מאחורה חיבור כזה כמו שיש בממירים הדיגיטלים של הוט (אולי גם יס) האם יש סיכוי שאני יראה את המחשב שלי על מסך הטלויזיה?..תודה רבה.. ניר.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by electro78,

ראיתי מישהו שמוכר DENON A1SE ב6500 ש"ח. טוען שהמכשיר תקין לחלוטין אבל ביגלל שמדובר במכשיר ישן אז קשה לדעת אם המחיר טוב או לא. אני יודע שזה מכשיר ממש מעולה אבל לא יודע כמה להציע. מה דעתכם?? כמה שווה כבר מכשיר שכזה היום?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by LU20,

חברה חייב עזרתכם בנוגע לרכישת כרטיס קול... הכרטיס הראשון הוא Audigy 2 NX מאפיינים- כרטיס חיצוני 96KHZ 7.1 ערוצים קישור- http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 עם שלט עולה כ 800 שקל בארץ הכרטיס השני הוא audigy 2 ZS מאפיינים- כרטיס פנימי 192KH 7.1 ערוצים קישור-http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 ללא שלט עולה כ 600 שקל בארץ אוקיי, נגיד שכסף כאן הוא פקטור..מה כדאי?ההבדל היחיד שאני רואה הוא של- ZS יש 192KHZ ואילו ל NX יש 96KHZ בלבד!! אני רוצה את הכרטיס בעיקר למוזיקה, משחקי במחשב, ובמיוחד לסרטים שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב, ואני אקנה בעתיד גם סט רמקולים למחשב של 7.1 ו…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אחרי 6 שנים עם 2.1 של creative רמקול אחד שבק חיים אני בטוח שזה עניין של מגעים אבל לא יודע איך לסדר את זה בכל מקרה הייתי רוצה רמקולים עם איכות טובה יותר בתקציב של 300-400 שקל המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by giladoX,

בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  16. חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilay22,

מישהו יודע איך אני מברר אם יש להם את זה במלאי? (באתר שלהם זה לא מופיע..)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  18. כי הזמנתי ולא הגיע לי עם מטען ותגידו איזה תוכנה טובה יש למיני להעברת שירים וכו'...?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by gambit_elaad,

קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. הימרתי כמה קבצי וידאו לMP4 והמכשיר לא מזהה את הקבצים האלה.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by davesa,

אני עומד לקנות LCD FULL HD ואני מתלבט בין הדגמים הבאים: 42LD650 LG 42LH35FR LG 42LD460 LG שימושים: צפייה בשידורי SD ו HD, לא למשחקי מחשב / קונסוליות. האם מישהו מכיר את הדגם - 42LD650 LG ? על פניו זו נראית טלוויזיה טובה אבל אני לא מוצא בשום מקום המלצות או חוות דעת על הדגם הזה. מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.