אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הטווח מחירים שלי הוא עד 2500 ככה.. אני רוצה 26 אינצ.. שתיהיה יפה.. והכי טובה שאתם מכירים.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש LCD 32 , למטרות צפייה בסדרות וסרטים דרך ממיר או די.וי.די. מרחק צפייה של כ2-2.5 מטר , הממיר שלי של חברת HOT. ותקציב של 3.2K אני רק רוצה להדגיש שאני לא מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש , אלא אני מחפש את הLCD ההכי איכותית שיש בתקציב שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd ורוב התפקיד שלה הוא להיות מחוברת למחשב פה ושם אולי איזה סרט!! מחפש lcd עד 5500 ש'ח אולי טיפה יותר עם אחריות כמובן עכשיו רציתי לשמוע המלצות אם אפשר...איזו חברה הכי טובה ומתאימה לי בתקציב הנל..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טלוויזיית LCD 32 אינץ' בתקציב באיזור ה- 800 שקל.. מה שחשוב לי הוא להוציא את המירב מהסכום. בנוסף, חשוב לי שתגיע עם חיבור HDMI, USB, חיבר אנלוגי לכבלים. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה אל.סי.די. בגודל של 37 אינטש אני עדיין לא סגור על מוצר ההיתלבטות היא בין HAIR ו-LG אבל אני לא סגור על כך רציתי לדאת עם בכלל כדאי ללכת על אחד מהם ועם כן אז איזו עדיפה. HAIR37:http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521344 LG:http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=490577 ותודה על התמיכה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
השימוש העיקרי של הטלוויזיה הוא XBOX 360 וכבלים פה ושם [יס].. דברו איתי :]
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו, בעיקרון התקציב הוא 3000 לחדש מחנות, אבל אני בעיקר מתעניין ביד שניה לטלויזיות שהמחיר שלהן בחנות הוא 3000 ז"א שהתקציב הוא בעצם 2000.. אני מעודכן עד לשנה שעברה, מלפני שנה לא התעדכנתי בקשר ל LCD, אז ה LA32 של סאמסונג עדיין מובילה? יש הצעות יותר טובות? ייעודה של הטלויזיה היא חיבור למחשב וצפייה בHD... (יש לי יציאת DVI) פחות לצפייה מהממיר! תודה לעוזרים!!!!! **** כמעט שכחתי: כשאני הולך לבדוק יד שניה, תנו לי תדרוך מהיר מה לבדוק כמובן שעד עכשיו חשבתי על סדקים ופיקסלים..
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש טלויזיה חדשה המרחק צפייה הוא באיזור ה4 מטר (חדר שינה) השימושים שלי הם : 40% צפייה בsd דרך יס מקס טוטל hd 30% צפיה בתכני hd דרך חיבור המחשב לטלויזיה ועוד 30% משחקים (בדרך כלל משחקי קול אופ דיוטי,באטלפילד וכו..) שמחובר דרך המחשב על fullhd ועם כרטיס מסך רציני מבחינת סוג המסך: העובי לא חשוב לי , led או lcd לא משנה לי יותר חשוב האיכות מבחינת חיבורים: מינימום 2 hdmi (עדיפות לשלוש-כי מחובר תמיד מחשב +ממיר) יציאה אופטית לחיבור עתידי כל שארהחיבורים לא שימושיים לי גודל המסך: כרגע יש לי 40 אינץ של סמסונג ואני מרוצה -אפשר אפילו להעלות באינצים לדעתי, זה רק ישפר כמובן התקציב הוא עד 3500 עדיפות לחסוך , אם יש תלת מימד אז מה טוב אך זה לא מה שחשוב... אין לי העדפה מ…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה. בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל. התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיה סנטר שניתן יהיה לחבר עליו את הממיר, מחשב והמגבר ולשלוט על הכל ממנו לדוגמא שאם אני ארצה לראות טלויזיה אני בוחר דרך המדיה סנטר והוא משדר לי את הממיר אם אני ארצה לראות את המחשב אני בוחר את המחשב והוא יציג לי אותו על המסך וכך הלאה מישהו מכיר מוצר טוב אם בכלל קיים כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
עד סכום של.. אמממ..450 גיגית... אבל שקל לא יותר מה שחשוב לי שיהיה עמיד, לא איזה קקה מפלסטיק של לגו עם מקשי נוקיה 5110... הבנתם את הרעיון, שלא יהיה דרדל'ה, שיהיה יציב ויפה. דבר שני שיעמוד בפעילות ספורטיבית, שלא ידפק אחרי ריצה קצרה. מה עוד... עדיף שיהיה תאורה. וכמובן, שינגן באיכות טובה, לא מצפה לאיזה IPOD או משהו.. אבל שינגן יפה.. שאני לא יגיד "איכס מה זה מונו או סטריאו" זה הכל.. איכות,יציבות, יופי ותאורה אגב מה עדיף, סטיק 256 מגה ב450~ או מינידיסק משומש קורא MP3 וכו'... באותו סכום? *שאלת מפתח
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-