אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי קיבלתי דיסק מתנה עם שובר החלפה ליומולדת אני רוצה להחליף אותו וחשבתי להשתמש בו כזיכוי לנגן ...יש סיכוי שיש בחנות נגנים כמו IRIVER וIAUDIO בפלאשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים. ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי. השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר. יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA. עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים. איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר?? נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר. הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה. אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמפט DIVX עם כתוביות בצד לנגן החדש שלי שקורא כתוביות בצד רק רציתי לדעת איך אני צורב ועושה זאת שיש כמה סרטים על דיסק לבחור לשם של הסרטס והכתוביות אותו שם:?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום, קניתי טושיבה לד 32 אינץ שקוראת סרטים, כשאני שם סרט dvdrip עם תרגום מובנה או תרגום מודבק היא קוראת את הסרט יפה מאוד עם התרגום הכל מושלם, אבל כשאני שם עליה סרט hd 720 או hd 1080 אז היא קוראת לי את הסרט אבל היא לא קוראת לי את התרגום, הוא קולט שיש לסרט תרגום מובנה אבל לא מופיע הכיתוב, יותר מזה מופיעים נקודות ופסיקים שאמורים להיות בכיתוב אבל הכיתוב עצמו לא מופיע, וזה כל סרט, נסיתי כמה סרטים. שבמחשב זה קורא לי את הסרט עם התרגום מובנה בצורה מושלמת אני מאמין שבטלוויזיה אין קידודים כמו במחשב שהוא ישר מזהה את התרגום לפי הקידודים של הנגן וכו', אבל הטלוויזיה אמורה לקרוא את התרגום כמו שהיא קוראת את התרגום בdvdrip בכל מקרה, מה באמת יכולה להיות הבע…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון מי לוקח את היוזמה,מומחי האתר איפה אתם,או דעתכם
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הוא עשה לי בעיות בחיבור של ה"שמע" שרק באוזניה אחת שמעו בקיצור ועכשיו זה הלך סופית. האם יש אפשרות להחליף את הכבל של הפאנל הקדמי? האם יחש אפשרות לקנות כמו מעריך לחיבור אוזניות של 3.5mm? (הכבל של האוזניות שלי לא ארוך מספיק להגיע לפאנל האחורי.. אני חושב על לקנות רמקולים עם חיבור לאוזניות, יש המלצות? אני מחפש משהו זול, משהו בסביבות ה60 ש"ח. אבל שלא יפגע באיכות\ווליום היה לי כבר רמקולים כאלו דרך חיבור של USB והווליום היה פשוט צחוק. אוקיי חיפשתי קצת בחנויות שיש לי פה באזור ומצאתי כמה. זאת העדיפות הכי טובה שלי כרגע, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9232&perur=4 צורך 2.3W טווח תדרים 20-50KHz אלה הרמקולים יש לי כרגע, http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&a…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות קשת למחשב בעיקרון השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים סרטים ומוסיקה עד עכשיו השתמשתי באוזניות של אלטק לנסינג אבל הם נהרסו בכל מקרה אני צריך אוזניות נוחות ואיכותיות בדגש על באסים וסאונד נקי
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אם אפשר אז שיהיה להם גם מיקרופון, התקציב הוא עד 500 שקל שלא יכאבו באוזן ושלא יתחממו אני שונא שהאוזניים כואבות אחרי שעה של משחק אז שיהיו נוחות מאוד לאוזן
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן אחרי שהאוזניות האחרונות שלי נשברון לי...החלטתי שהפעם אני לא אקנה אוזניות 2 ב- 10.....אהם..TEAC אהם.... אז אני מחפש המלצה לאוזניות איכותוית (רצוי 5.1) שכוללות מיקרופון מובנה . התקציב בעיקרון הוא 250 שח..אבל עם יש משהו מיוחד ב-300 אז אפשר לחרוג. תודה לעזורים ולמנסים לעזור.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חברים שלום אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע בחדר ובמחשב שלי בכלל בעיקר למשחקים אפשר לומר אני מעוניין לקנות את הרמקולים 5.1 של קראיטיב T5900 שעולים 710 שקל עכשיו הבנתי שלתוצאות מירביות איתם שווה לקנות כרטיס קול טוב אני מתלבט בין לקנות את AUDIGY 2 שהוא 96 ביטס שעולה 330 שקל לבין ה AUDIGY 2 ZS שהוא 192 ביטס ואומרים עליו שהוא במיוחד בשביל גיימרים... מחירים אלו עבור כרטיסי קול די יקרים .. האם שווה להשקיע עוד ולקנות את ה ZS מה ההבדל בינהם בכלל ומבחינת הביצועים!??! ומה דעתכם על הרמקולים......... למי שיש את זה כבר איך ההבדלים בין אם יהיהו לי את 2 אלה לבין רמקולים רגילים וחיבור דרך הכרטיס קול של לוח אם.
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה אני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה זוג יכולים להספיק אני חושב + הדבר הבא שווה משהו??: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, תנו לי את דעתכם והצעתכם לרמקולים 2.1 בגדר 400 ש"ח או הרכב רמקולים אחר במחיר זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-