עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moshen1169,

יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אהלן חבר'ה ! אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD בפחות מ - 10,000 שקלים . הפרטים : לא חשובה הפירמה , לא מחפש מותג גדול , בכל מקרה חשוב לי שתהיה למוצר אחריות של 3 שנים בבית הלקוח , בשביל לא להיסחב עם הטלוויזיה .. הראשונה : 37 או 42 אינצ' - ממש לא חובה HD , משהו שנראה טוב במחיר סבבה . השני 47 - 50 , האיכות כאן יותר חשובה לא מבין גדול ב HD אבל חשוב לי שהתצוגה תהיה טובה , לא חייב להיות משהו מטורף . אשמח לקבל כל הצעה , תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by ross,

יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  6. כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by hell,

רציתי לישמוע מאנשים שמבינים באמת! קניתי ליפני חצי שנה בערך אוזניות KOSS סידרה TD61 אני אישית מאוד מרוצה חוץ מזה שהם קצת זוללות לי תבטריות בדיסקמן MP3 שלי חברים שלי אומרים שהם חלשות אבל אני מרוצה הבידוד מעולה!(יחסית למחיר...) ליפני שבועיים הם התכילו לעשות בעיות וכשהלכתי לחנות שמימנה ניקנו המוכר רק נתן אישור אחריות והם נישלוח לתיקון במעבדה.המוכר אמר שאם שם לא יצליחו לתקן אותם אז ביגלל בעיות יבוא/אין במלאי הם יחליפו לי למשהו אחר עד 250 שח ואני מאוד רוצה לדעת מה אתם יכולים להציע לי החנות כמובן בארץ אז אני חושב שצריך להוסיף בערך 50-70 אחוז למחירים מחול בבקשה תיעצו לי מה לבקש בימקום שלי!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by בזיק,

יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Itzik 007,

התקציב של הרמקולים הוא כ- 100 שקל דרישות של הרמקולים: חברה איכותית כגון קריאייטיב וכו' אין צורך ב2.1 אף אם זה נכנס בתקציב בערך אז אפשר עדיפות לרמקולים מסוג 2.0 דוגמאות לרמקולים שמצאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24886 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150204 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4342866 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5226693 - ערכה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2635223 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2644716 מה אתם מציעים?! תודעה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by אוריפ,

היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by zagreb,

שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by pom23,

האם יש אפשרות לקרוא טקסט בעיברית ב H10? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by Gogol,

שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. שלום, ברשותי טלויזיה 70' של SHARP אחרי כל הדיבורים על הסטרימרים חשבתי שגם אני צריך אחד . אני מחפש סטרימר שיתמוך בעברית, כמובן WIFI ,דיסק קשיח, אפשרות גלישה ביוטיוב וכו', תמיכה בכל הפורמטים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת או מה בדיוק צריך. תקציב : בסביבות 1200 ש"ח. אם אפשר קצת עזרה והמלצות . תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. נגן MP3 של אולימפוס דגם MR-100. עם הנגן מגיעה תוכנה, שבעזרתה מעבירים ומוחקים שירים מהנגן עצמו. אתמול העברנו את השירים לתוך הנגן, בעזרת התוכנה, והיום כשרצינו למחוק את כולם פשוט נכנסנו לתוכנה, סימנו את כל השירים ומחקנו אותם. ליד כל שיר יש אפשרות לסמן V, כך שהשיר ימחק מהנגן עצמו ולא רק מהתוכנה (סימנו את כל ה-V). אבל אחרי שניתקנו את הנגן שמנו לב שהשירים עדיין נמצאים בתוכו! אז חיברנו שוב, והפעם הם לא הופיעו בתוכנה. אז נכנסו באופן ישיר לכונן של הנגן דרך המחשב שלי, ומחקנו משם את כל האלבומים. אבל הם עדיין ממשיכים להופיע בנגן כשאנחנו בודקים מה יש בו! רק שהפעם, יוצאת לנו הודעה שהקובץ לא נמצא ברגע שמנסים להפעיל אותם. אז השירים לא מופיעים בתוכנת הנגן, או בכונן הקשיח של הנגן דרך המחשב…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  23. מה אני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה זוג יכולים להספיק אני חושב + הדבר הבא שווה משהו??: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.