עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by EasyPooper,

שלום היום נסעתי באוטובוס ומצאתי זוג אוזניות שהדגם שלהן מצויין בכותרת האם אלו הן אוזניות טובות? כי אני שאלתי את הנהג והוא אמר שאין לו מושג של מי זה אז לקחתי ולי יש כבר אוזניות פשוט המורה שלי צריך אוזניות טובות חשבתי למה שאני לא אתן לו אותן? אבל אז באה לי המחשבה כי אולי זה חרה של אוזניות שהשאירו בכוונה כי לא היה כוח לזרוק בפח?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by KDoGG,

שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by etay34,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  7. הכוונה לנגן איכותי יש לי כסף בנפח של 512mb שמגיע עם אוזניות איכותיות סנהייסר או משהו בסגנון

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  8. הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אני רוצה לפתוח בהתנצלות שאין לי מושג לאיזה פורום זה שייך ואם לא לפה אז בבקשה להעביר את זה לפורום כללי או משהו לא לנעול עכשיו יום שישי אז אין עם מי לדבר ב YES עד ראשון בצהרים בקיצור ולעניין חיברתי את האדום לאדום את הלבן ללבן לחברתי למערכת סטריאו ואני שומע רק מרמקול אחד.. למה? הרמקולים בסדר ושאני מחבר אותם הפוך אז שומעים מהשני..

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by Choice,

בארץ, עדיף במרכז

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )

16. Started by s-k,

אז כך בכרטיס יש כניסה אחת לסאב ואחת לסנטר ומהרמקולים יוצא חיבר אחד שהוא אמור להיות גo לסאב וגם לסנטר לאן אני מחבר אותו ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???

18. סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........ האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by אוריפ,

היי! אני פרמטתי היום את המחשב שלי, אבל אני לא מוצא את הדיסק של ההתקנה של כל הדרייבירם לכרטיס. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הדיסק (או לפחות להוריד את הקבצים מהאינטרנט)? אם למישהו יש את הדיסק הזה ומוכן למכור לי עותק, שידבר איתי בפרטי.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. שלום. אני נמצא אצל חבר, שלו היו בעיות מרובות במחשב. היו לו הרבה מאוד בעיות, אבל לא עם הסאונד. פרמטנו את המחשב (פעמיים, עקב קשיים), התקנו חלונות XP פרו, התקנו את הדרייבר לכרטיס הקול (מאתר היצרן, דרך מנהל ההתקנים של ווינדוס), וצצה לנו בעיה מוזרה במיוחד: כשאנחנו מפעילים קובץ סאונד, ווינדוס מדיה פלייר (10) מתנהג כאילו הוא מנגן אבל לא משמיע אף צליל (לא בעזרת הרמקולים - שעובדים - ולא בעזרת האוזניות - שעובדות) הvisualizer שלו גם לא מראה שום תנודה של סאונד אחרי השנייה הראשונה של נגינה. ווינאמפ (5) עושה בעצם את אותו הדבר, רק שהוא גם עושה Pause אחרי שנייה וחצי של נגינה, בין אם מתחילת הקובץ או מהאמצע. התקנו שתי חבילות קודקים גדולות שונות ללא שינוי. הבעיה גם הייתה בWMP8. הבעיה מוכרת …

21. Started by danior^^^,

יש לי את ה-iriver h340. התקנתי את העדכון עם העברית v1.28, כמו כן- שיניתי את ה-db דרך ה-winamp כפי שמצאתי פה בפורומים. וראו איזה פלא... הוא קורא עברית אבל.... פתאום כל האנגלית ג'יבריש!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי? אני על סף שיגעון כבר...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by durango,

היי, בניתי רשימת שירים אישית במדיה פליייר ואני לא מצליח להעלות את הרשימה מהמדיה פלייר למכשיר עצמו. המחשב מוסיף את השירים שכבר נמצאים ברשימות אחרות למכשיר ללא כותרת ב-playlists. אגב, בתוכנת אייריבר פלוס אין בעיה... מישהו יודע איך ? או למה זה? ??? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by zWUUPEAPE,

בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.