אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס קול בכ-400 ש"ח. הייעוד שלו יהיה בעיקר למוזיקה ויצירת מוזיקה בתוכנת ה cubase . יעזור מאוד גם הפנייה לאתרים\קישורים.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עקב המבצעים המשתלמים- החלטתי להשתדרג באוזניות חדשות לZUNE שלי אם תוכלו רק לתת חוות דעת, או מהשימוש באחת מהאזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
hello when i start my Iriver h-320 it says "check hdd connection" than it says "check hdd" . than it start it has nothing on the disk , empty. can somebody help me ? please , im out od state , i realy need the player to work thanks
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
החלטתי להמליץ פה על משחק חדש (כן, אני יודע, זה פורום אודיו וקולנוע ביתי..) מומלץ מאוד לכל האודיופילים בפורום, למרות שכל אחד יכול להנות ממנו באותה מידה. המשחק פחות מכוון לקהילת הגיימרים ויותר לחובבי המוזיקה. אני לא ירחיב בהסברים, אבל בכמה מילים, שירים שאתה בוחר והנאה צרופה! לדוגמא: System of a Down - Chop Suey המשחק מתאים את הקצב של השיר שבחרת לתבניות של המשחק. המשחק עולה 10 דולר דרך סטים, אפשר לפני כן להוריד את הדמו ולחוות 4 שירים של משחק. אני חושב שהולכים לשמוע על הגימיק הזה עוד הרבה.. http://www.audio-surf.com/ (* כרגע האתר שלהם למטה - לדמו גשו ל - Steam)
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש אוזניות איכותיות עם העדפה שלא יהיו לתוך האוזן כי זה כל הזמן נופל לי מהאוזניים איך שאני לא שם אותם. ושלא יהיו גדולות מידי (שיהיה אפשר ללכת ברחוב וכו'). האוזניות מיועדות לh10 שלי אם המידע הזה עוזר במשהו... תקציב כאמור 250 פלוס מינוס. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים למחשב החדש שלי בתקציב של 300-500 שקל. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן. עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה. אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור). אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש נגן mp3 מסוג disk on key ורציתי לשאול איזה מבין שלוש הנגנים הבאים הכי טוב? (וגם מי במקום שני ושלישי) ללא התייחסות למחיר. http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=51 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902352 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901063 רציתי בנוסף גם לבקש - אם למישהו כבר יש ניסיון מנגן מסוג זה, האם תוכלו לכתוב כמה מילים כביקורת על הנגן וכמה זמן הוא ברשותכם. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-