אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על טלוויזיה פלזמה 42" של Dantax דגם L-42HQ
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כפתור עד 100 שקל כנראה מחר בבוקר אני ילך לקנות נ.ב אני רוצה שזאת תיהיה חנות לא באינרנט
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD 4850 וטלוויזיה חדשה ואני רוצה לחבר בינהם בעזרת כבל הבנתי שאני צריך כבל DVI ל- HDMI זה נכון? רק כדי להיות בטוח זה הכבל? (מצד ימין תלחצו על "כבלים מתאמים ובקרים">"כבלים לכרטיס מסך"> הכבל החמישי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=277 אם כן מה ההבדל בין הכבל למעלה לבין הכבל הזה? למה ההבדל במחיר כזה ענק? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5915&CatCode=66 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי אלבום בDTS , ואני מנגן אותו דרך נגן VLC עכשיו אני מעונין לצרוב אותו על דיסק שמע DVD. מישהו יודע איך ? כי בנרו זה נראה בלתי אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון מי לוקח את היוזמה,מומחי האתר איפה אתם,או דעתכם
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח תוכנה או כשהדפדפן מעלה אתר, יש הפרעות קשות בווינאמפ. התקנתי כבר פעמיים את הדרייבר וזה לא עזר. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אחרי שנאלצתי להתקין מחדש את החלונות (98SE, HEB enabled), ובעקבות זאת את הדרייברים לכל החומרות. המפרט שלי: מעבד AMD Athlon XP1.8Ghz, FSB 266 לוח אם GigaByte AMD 7VRXP - AC97, לצערי - rev 1.0 זיכרון DDR-RAM Kingston 256MB, PC-333Mhz כרטיס מסך GeForce 4 MX440 nVidia DD64MB+T.V רמקולים + סאב Creative 2.1 Cambridge Inspire2400
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודם אח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצה רציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799? ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40) מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3 שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת) איזה דגם עדיף ולמה? הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכרים שאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות י…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-