אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום שמעו אני מוריד הרבה מהנט וזה בסיומת AVI אני צריך המלצה לDVD קורא DVIX +תרגום בעיברית בלי בלאגן פשוט צורב על דיסק וזה פועל ושיהיה לו אפשרות של עידכון קשוחה... THX
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. רציתי לדעת איך רואים באתרים כמו זאפ למשל אם DVD תומך בHD או לא? כי יש שם DIVX ולא יודע אם זה קשור אחד לשני.. אם אפשר המלצה לDVD אמין וטוב שיענה על הבקשות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה למצוא מכשיר דיוידי כמה שיותר זול ושתהיה לו כניסת USB שיוכל לקרוא מ- DISK ON KEY של 2 ג'יגה את הסרטים עם תרגום עברי בלי שום סיבוכים והפיכות וכו, כמו שעובד בווינדוס בקיצור מישהו מכיר משהו כזה? אם יש משהו מומלץ שלא הכי זול גם טוב הבנתי שברב המכשירים זה תומך עד ג'יגה של דיסק און קי האם זה נכון? ואם מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקרוא קבצים ברזולוציה יותר גבוהה מ- DVD אז בכלל טוב אבל אני בספק
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הסבים שלי משתמשים, עד היום, במכשיר וידאו להקלטה יומיומית. אני רוצה לקנות להם כתחליף מכשיר הקלטה דיגיטלית פשוט מבוסס כונן קשיח. משהו דומה ל-YES MAX ו-HOT MAGIC. *לא* צריך מדריך תוכניות, יכולות סטרימינג, התחברות לאינטרנט, תמיכה ב-HD, או כונן DVD. רק חיבור composite, הארד דיסק שמספיק לכמה עשרות שעות, שלט וממשק ידידותי. יש בכלל קטגוריה כזאת בארץ? אני לא כל כך מוצא. אם אין, על מה הייתם ממליצים בחו"ל? גם יד שנייה זה בסדר. תודה, ג'ורג'
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למשחקים ולמוזיקה בסביבות ה300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם זה שווה את זה. אני רוצה שתיהיה תחושה של סראונד... ככה גם שאני אוכל לדעת במשחקים איפה האויב וכו'... אגב, אל תתנו לי דגמים שאין בארץ.. כי אין מצב שאני קונה בחו"ל
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היו לי אוזניות מעולות של SHURE אבל כשהבאתי אותן לצבא הן נהרסו לי. אני מחפש אוזניות לא יקרות (300+-) שיהיו עמידות. אני שומע בעיקר באייפוד ובאייפון כשאני רץ, רוב הזמן 320KBS/WAV ואני אוהב להנות מהאיכות. אבל להבדיל מהשיקולים שלי בקניית האוזניות הקודמות אני מחפש אוזניות שלא יקרעו מהר ושתהיה להן אחריות מקיפה, חשבתי על האוזניות של SKULLCANDY.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלוםא ני מחפש LCD או פלזמה (עדיין לא החלטתי מה לקחת) עד מחיר של 13K. הטלויזה תשתמש בעיקר לצפייה ביס ו הוט לפעמים דיוידי ולפעמים PS2. לפי מה שהכבנתי טלוויזיות פלזמה משך חייהם 15 אלף שעות וטלויזיות אל סי די 60 אלף שעות? עם מישהו יכול להביא לי שתי דגמים מומלצים של טלוזית LCD וטלוויזית פלזמה ויגיד לי מה ההבדלים העיקריים בינהם אני ישמח! תודה רבה, עידו.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 5 מסכי LCD, 40'-42' לא פחות ולא יותר מזה. אשמח לשמוע חוות דעת על הטלוויזיות הנ"ל (או אחרות!), למי שהתנסה בהן, בדק אותן ... Toshiba 42RV500 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7366 Sony Bravia KDL-40L4000 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=945 Toshiba 42XV500 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 Samsung LA40A550 http://www.goodshop.co.il/sale.asp?main_id=1&sub_id=5&Product_id=6285 השימוש הוא בעיקר סרטים (הרבה סרטים, רובם באיכות HD) פלייסטיישן 3 (גם, לא חסר שימוש בסוני) ושידורי יס (שידורים רגילים) אם מישהו עשה בדיקה בחנויות ובדק את המסכים האלה או מסכים אחרים והוא רוצה להמליץ אני פתוח לכל הצעה ואשמ…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-