עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by hell,

קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. Started by zuk666,

היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by shaygen,

אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by scylla,

שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…

9. שבוע טוב, המדריך הנ"ל מסביר כיצד לחבר כניסה דיגיטלית עם 5.1 ערוצים (Dolby) אל כרטיס ה audigy. בשביל מה צריך מדריך כזה? לאנשים דלי תקציב שאין רסיביר עם כניסה אופטית/קואסילית, אבל במקרה יש להם כרטיס קול audigy יכולים לבצע כמה אילתורים. במדריך אני הסביר חיבור של XBOX360 אל הרמקוים של המחשב. מחיבור ה XBOX360 ישנה רק יציאה אופטית, יציאה קואקסילית איננה נמצאת, למרות שהיא קיימת במכשיר לפני ההמרה לאופטית! כדי להוציא את יציאת השמע הקואקיסלית יש לפתוח את הכבל בהתחלה ולפרק אותו מהתופסנים בעזרת שואב בדיל עד אשר מגיעים אל תחתית הכניסה האופטית. הסבר מקיף מכאן: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מוצאים שני חוטים מהפלג אחד של הפלוס השני של המינוס לפי ההסבר בקישור, (פלוס בנ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. אני רוצה לפתוח בהתנצלות שאין לי מושג לאיזה פורום זה שייך ואם לא לפה אז בבקשה להעביר את זה לפורום כללי או משהו לא לנעול עכשיו יום שישי אז אין עם מי לדבר ב YES עד ראשון בצהרים בקיצור ולעניין חיברתי את האדום לאדום את הלבן ללבן לחברתי למערכת סטריאו ואני שומע רק מרמקול אחד.. למה? הרמקולים בסדר ושאני מחבר אותם הפוך אז שומעים מהשני..

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. אחי קנה לי רדיודיסק לרכב, פיוניר DEH-P7900BT. זה רדיו נחמד שמציע את האופציה להשמיע מוזיקה דרך BLUETOOTH. כשאני מחבר אליו את הפלאפון שלי, K800i, שומעים לא רע בכלל אבל מידי פעם יש הפסקות של עד חצי שניה בצורה דיי אקראית המהלך הניגון. הוא יכול לנגן 10 דקות ללא הפרעה ואז יתחילו להופיע ניתוקים כל 5-20 שניות. יכול להיות שהרדיו פגום? או שזו תופעה שסביר שתהיה בחיבור אלחוטי שכזה... ניסיתי להשמיע גם עם טלפון אחר (אבל מאותו הדגם) והתופעה חוזרת, כך שזה לא אומר לי הרבה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by galr52,

שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט -VAX). אני רוצה לקנות AUDIGY 2,השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל\השינוי עם הכרטיס קול שעל הלוח ובין המצב עם ה-AUDIGY 2?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by e-d-a,

אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  16. בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by l_messi,

<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by longdong,

שלום אני מקליט במחשב החדש לי ויוצאת לי הקלטה גרועה מאוד (עוצמת אות הקלטה חלשה מאוד) כרטיס קול o/b על לוח אם Gigabyte P35C-DS3R עם דרייבר של realtech . מיקרופון דינמי prolux udm-328 unidirectional עם המאפיינים הבאים: frequence response :80-12K Hz impedance :450ohm sensitivity -80db+-3db כשאני מקליט על המחשב הישן שלי עם כרטיס sblive עם אותו מיקרופון הקלטה יוצאת טובה. מה עושים? שיניתי הגדרות הכרטיס אבל לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  19. סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........ האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by X-Style,

ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by levy.mor,

שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. אני מחפש בימים אלו לקנות אוזניות איכותיות שכ"כ חסרות לי... ראיתי שדיברו פה על אוזניות קטנות In ear, אבל הן יקרות מדי עבורי. חשבתי לקנות את האוזניות Panasonic RP-HS40, ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהן? האם הן טובות? הצליל נקי? הבאסים חזקים? והאם בכלל אוזניות קליפס הן דבר נוח? אף פעם לא היה לי אוזניות קליפס, ככה שאני לא יודע אם זה נוח... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. יש לי מערכת מיקרו של סוני (דגם CMT-NE5)... עכשיו איך אני מחבר אותה למחשב? יש לי כרטיס קול ONBOARD-הדגם של הלוח במפרט מימין.... האם הכרטיס יספיק כדי לקבל איכות טובה? איזה כבלים צריך? תודה מראש PARKER8

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by RDS,

אוקי... אז החלטתי לקנות מחשב, וכמו כן גם ציוד הקפי הכולל רמקולים... היעוד של המחשב יהיה משחקים... אחרי כמה בדיקות הגעתי למסקנה שאצטרך להשקיע לפחות 350 שקל ברמקולים, וגם זה תקציב צנוע... בכל מקרה... כמה שאלות... מהי מערכת הרמקולים 5.1 הכי זולה שנחשבת לאיכותית? כמו כן... מה עדיף לדעתכם: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15414 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8760 ברור לי שהאיכות של ה-ATP3 טובה בהרבה, אבל השאלה אם זה מתגבר על צליל הקפי למשחקים... האם אשים לב לאיכות בין הרמקולים? יש צורך בללכת לחנות כדי לשמוע את הרמקולים? בקיצור... תענו לי בבקשה על כל השאלות... תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  25. חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים