אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאור העובדה שקניתי את הכרטיס קול( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216034.0) שמתי לב שתמיד הרמקולים(CAMBRIDGE 2.1) פולטים קול חלש של רדיו. לא היה לי ברור מה זה אבל התעלמתי. עכשיו שחיברתי את ה AUDIGY ניתקתי את הרמקולים מהמחשב ולמרבה ההפתעה, הם עדיין משדרים רדיו, כשהם מחוברים אך ורק לשקע החשמל! הלכתי לחדר אחר, חיברתי אותם לחשמל, התקרבתי ו- רדיו ברמקולים.... ואם אני משחק עם הBASS CONTROL זה מחליף בין -3 תחנות. הזוי משהו לא? מישהו יכול לתת הסבר/פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב לקולנוע ביתי אני צריך המלצה לכרטיס קול באיכות שיספק את מה שצריך אבל שלא יהיה יותר מדי יקר עד 1000 שקל אבל לחסוך כמה שיותר אבל לא להתפשר על איכות תודה לעוזרים..
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הKOSS אבל האטמים שלהם התבלו אחרי יותר משנה וחצי ולפני שאני קונה אטמים חדשים חשבתי אולי לקנות אוזניות חדשות בשביל שיפור באיכות , כרגע אני מאוד נהנה מהKOSS במיוחד מהבאס הCX300 יכולים לתת לי שיפור איכות משמעותי ,שווה להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו נגן חדש SanDisk Sansa e260 http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php וקראתי בהרבה מקומות שהאוזניות שמקבלים איתו הם על הפנים..... :'( אז חשבתי לקנות אוזניות טובת יותר במחיר לא גבוה במיוחד 100-150 ש"ח האזניות KSC7 אלו לי בראש http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=8888888&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he זה סכום הכסף שאני רוצה להשקיע...... מה אתם אומרים על האוזניות?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איך הכרטיס קול הזה Creative Audigy 2 ZS הוא שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה, אני לא מצליח להפעיל את ה5.1. יש לי שתי מערכות של רמקולים ושתי דיוידי יש לי פרוסאונד 9900 ובדקתי שם זה פועל ככה שאני שולל את האפשרות שהבעייה ברמקולים או מגבר. הדיוידי מוגדר על רב ערוצי ככה ושאני עושה בדיקת דרך ההגדרות שומעים בכל הרמקולים אבל זה עושה בעיות שכל פעם לא שומעים מרמקול אחר, בעייה מוזרה כזו .יש למישהו מושג האם הבעייה בהגדרות או בדיוידי ??? גם לא הצלחתי להפעיל את העידכון צרבתי כמו שכתבו באתר וזה לא מעדכן את הדיוידי
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש אותי למשחקים ומוזיקה, אז ככה: *האם יש כרטיס קול שטוב למוזיקה וגם תומך בEAX4? *האם יש הבדל בין הM-Audio Revolution 7.1 ל 5.1? *האם כדאי בכלל לקנות כרטיס קול חדש? (יש לי כרטיס קול אונבורד ורמקולים AL FX-6021). *בפרטים של הRevolution's רשום שהם תומכים בEAX, באיזה EAX הם תומכים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לאחרונה את הסקירות של האתר על האוזניות של מדוזה וממש התלהבתי ואני שוקל לקנות בקרוב אוזניות מהסוג הזה של 5.1 קראתי על : Medusa ProGamer דור ההמשך וקראתי גם על : Speed Link Medusa 5.1 Headset על הדגם הראשון שיצא להם עכשיו רציתי לשאול האם קימים אוזניות של 5.1 יותר טובים מאלו שמוזקרים פה? אם קיים בחול אז זו גם אופציה טובה. ושאלתי השניה אם לא קימות אוזניות יותר טובות ,מה יותר טוב מבין המדוזות,כי קראת ויש מלא גירסאות שונות לגבי זה??!!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס קול כדאי והאם ארגיש בהבדלים ? המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה במחשב . 1 ) http://ksp.co.il/main.php?uin=3525 AUZENTECH 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4139 M-AUDIO REVULUTION 3) http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&Info=m+audio&fromPrice=&untilPrice= או בכלל לקנות יד שנייה אודיופיל 2496 ב 350 שקלים חדשים ???
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-