עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. שבת שלום... יש לי בעיה בHTPC שלי כשאני רואה סרטי HD (קבצי MKV) הסאונד בדיאלוגם נמוך משמעותית מהסאונד באפקטים האחרים שיש בסרט. הבעיה די מעצבנת כי אני מוצא את עצמי תוך כדי הסרט מתעסק בווליום של הטלוויזיה די הרבה. יש לציין שהבעיה היא בכל הסרטים שאני רואה (ואני רואה המון) ובכל הנגננים (ניסיתי VLC, MP, BSPLAYER ועוד כמה). אני משתמש בCCCP. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by snogoo,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום רב, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם מלוח Z77-D3H. בעל כרטיס קול אונבורד של VIA. הבעיה שלי היא שהכרטיס מייצר לי HISSING + רעשים מגנטיים בכל פעם שאני עושה קליק עם העכבר או טוען אייקון או תוכנה, ישנו "חיווי" ברעש מגנטי\סטטי באוזניות. ללא הסט האלחוטי הדבר קורה. אני משתמש באוזניות של BEATS BY DRE STUDIO שמה הרעשים הכי מורגשים. עם ה RE0 HIFIMAN שומעים חלש יותר, אך עדיין שומע. (יתכן כי לBEATS בגלל ההגברה שלהם עם הסוללות, יש לי 2 BEATS STUDIO שניהם עושות זאת) מיותר לציין שבמחשב הקודם עם ה REALTEK זה לא קורה. בחנות שרכשתי נאמר לי כי בכרטיסי קול סטנדרטים ON BOARD יתכנו רעשים מגנטיים מכיוון שאין בידוד רעשים, ושכדאי לקנות כרטיס קול איכותי עם הרעשים מציקים. האם רכישה …

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by jetman,

היי אנשים, אני רוצה לקנות סט על חוטי ,עכשיו ראיתי פה ושם ,ביררתי מחירים ,מהתגובות על הסטים הזולים שיש ל לוגיטק ו מיקרוסופט הם על הפנים (זה לפחות מתגובות בזאפ), ראיתי ב החנות ההיא יש סטים של חברת perixx הגרמנית ,לפחות ככה כתוב באתר של היצרן, יש את 601 ואת 706, הם נראים אותו דבר ,רק ש 601 הוא 2.4G, ו 706 הוא 27G, מה ההבדל בין התדתרים? ושווה בכלל להיסטכן? אני מתכוון בס"כ ב 140 שקל מקבלים סטח על חוטי עם עכבר נטען ,ממה שהבנתי סוללות בעכבר נגמרות תוך שבוע בדרך כלל (לא יודע לגבי דגמים יקרים יותר) ובמקלדת הם בדרך כלל עובדות כמה שבועות לפני מה שקראתי ,בכל מקרה עם יש פה למישהוא ניסון עם היצרן הזה ,תגיבו * ולמי שיש ניסיון עם הדגמים הזולים של מיקרוסופט ו לגיטק ,אני מדבר עד מחיר של …

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. היו כאלה שעברו לאיפוד, יש למישהו לינקים או הצעות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. אני עם LCD 32 אינצ' כמסך במחשב, מחובר בכבל HDMI, התחלתי ככה לפני חודש בערך ועובד מצויין בלי בעיות אבל היום הדלקתי תמסך ואת המחשב, רואים את ההתחלה את הלוגו של Lanparty (הלוח אם אצלי), ואז רואים את הטעינה של הווינדוס(XP), וכשהווינדוס עולה שומעים את המגינה של הכניסה אבל כבר לא רואים כלום ואז מופיע על המסך "אין אות" עריכה: אחרי שבדקתי.. ה safe mode דווקא כן פועל... כנראה יש בעיה עם הווינדוס אבל איך אפשר לבדוק ? עד אתמול הכל פעל רגיל ממה זה יכול לקרות..?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Alex89,

יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by D-M-X,

1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by AmL1,

בוקר טוב, יש לי רסיבר של דנון דגם AVR 1610, וקורים מצבים שפתאום המוזיקה כאילו נפסקת אבל למעשה היא נחלשת וכדי לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר כמעט עד הסוף ואז שומעים את המוזיקה. זה נפתר על ידי החלפה של sourround mode ואחרי כמה דקות קורה שוב. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by eranshap,

שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  16. הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by CPU man,

אני קונה מחשב חדש האם כדאי לקנות כונן blu -ray ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Yonatan-A,

I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Nitro Viper,

אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by tini,

ההורים שלי רוצים לקנות מסך טלוזיה. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטר והתקציב הוא עד 8 אלף הטלויזיה תשמש בעיקר לצפייה בערוצים וגם לסרטים אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by ross,

יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים