עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים ? 500 ש"ח כולל משלוח אחרי תשלומים.... היה שווה ? כדיי להחליף למשהו אחר לפני שיהיה מאוחר מידי ? כי לפי מה שהבנתי זה הרמקולים הכי טובים למחיר הזה...

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  2. אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  3. מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by shaygen,

אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים

8. שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אני חייל שמעוניין להשקיע בנגן MP3 איכותי, במטרה שישרת אותי (ואיתי) כמה שנים... שמעתי על IPOD, IRIVER ועוד כמה דברים, אבל אני לא מתמצא ולא מכיר את הדגמים וההבדלים. חיפשתי באתר איזה דיון רציני בעניין, ולא מצאתי משהו שעזר לי. אז אם מישהו יוכל לנסות ולארגן את המידע ולעשות איזשהו סדר לגבי האפשרויות, ההבדלים, התמיכה בעברית, וכו', אני חושב שזה יהיה מבורך ויעזור לעוד הרבה אנשים מלבדי. שבת שלום, מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by Nitro Viper,

אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by diablo4u,

אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

האם יש להן איכות טובה?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by lior@s,

כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  15. יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אני ממש מתלבט בין כמה אופציות ואם יש לכם דרך לעזור - אשמח! זה טרייד אוף בין מחיר לחוטים לאיכות ועוצמה - להתעסק עם חוטים זה כאב ראש בייחוד אם זה 5.1, למרות זאת "סראונד סאונד" זה דיי חשוב וגם האיכות והבאסים בתקציב של 1000-1500 ש"ח הנה האופציות שאחרי יומיים "מחקר" ובלבול הגיעו לסוף. אם יש לכם דעה\דיס המלצה\המלצה - אשמח! 1. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם MOVE - מחיר 1650 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-sonos-%D7%93%D7%92%D7%9D-move?aff=Zap&aff_a=1 2. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם ONEGEN2 מחיר 900 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%9…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by gameon,

יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  18. חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by mxL,

חברה מישהו קנה אוזניות מאי-ביי פה אולי? כי לפי מה שאני רואה אפשר לקנות אוזניות כמו Razer Barracuda או SteelSeries Siberia במחיר טוב וגם מחיר של משלוח לא גבוהה 12-15$ . למשל http://global.ebay.com/Razer_HP-1_Barracuda_Online_Gaming_HeadphonesHeadset/220459590242/item http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=180390566408 השאלה שלי לוקחים איזושהו מס או מכס על כאלה דברים כמו אוזניות ? או לא? מי שקנה תביאו חוות דעת מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. לא יודע ????? מה לקנות???? מעדיף ווקום IN EAR

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by yuvalkosh,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של Realtek ורמקולים Logitech Z5500 מאז שהתקנתי את K-Lite Codec Pack 5.0.0 Full היו לי בעיות בסאונד של סרטים היה סרט ששמעו בו מוזר וסרט ששמעו רק את המנגינה והאפקטים אבל לא את הדיבור שיחקתי קצת עם ההגדרות של ה-ffdshow audio decoder ושני העניינים האלה הסתדרו (ראו תמונה) אבל עדיין יש בעיה שמאד מציקה לי: נניח אני שומע מוזיקה באייטיונז ורוצה לראות סרט במקביל מבלי לשמוע את הסרט - אני לא יכול. ברגע שיש סרט שמתנגן (גם ברקע), זה מבטל את הסאונד מהאייטיונז. למעשה, אין לי כל שליטה על הווליום באמצועת ה-Windows Media Player או ה-Media Player Classic. אלא רק באמצעות השלט של הרמקולים. את הווליום של האייטיונז למשל אין לי בעיה לשנות באייטיונז עצמו. אודה לכם …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Ang3lus,

עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by bneli,

Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.