אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מי שלא מכיר http://www.amazon.co.uk/Damson-Resonating-Mobile-Bluetooth-Speaker/dp/B007NYZ2RC/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=4085821&s=receiver-speakers תחפשו סרטון של זה ביוטיוב זה אחד הדברים המגניבים!! חח אפשר לשים את זה על כל משטח וזה הופך את זה לרמקול מישהו מכיר אם יש משהו מקביל בארץ? שמומלץ ועובד? או שאפשר להשיג את זה רק בחול..?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי כרטיס כזה יש לי בעיה קטנה. בכללי הבעיה היא - הכרטיס לא מזוהה בווינדוס ואני לא יכול להתקין דרייברים בגלל שזה לא מזהה לי אותו. עכשיו אני יתן יותר פרטים, על כל מה שניסיתי עד עכשיו. קודם כל הלוח-אם שלי : Asus A8N-SLI , מעודכן בביוס האחרון מהאתר של אסוס, ווינדוס אקס פי סרביס פאק 3, מחשב קצת ישן אבל עדיין אין לי ולא היה לי שום בעיות עד עכשיו. שקיבלתי את הכרטיס בדיוק מה שעשיתי, מעבר לזה לא ניסיתי לעשות כלום : 1. הלכתי לביוס, הלכתי ל onboard device configurations וביטלתי את ה AC97 Audio 2. ניסיתי ב 3 סלוטים שונים של PCI לחבר את הכרטיס, ועדיין לא הראה אותו בווינדוס כאילו לא שמתי שום דבר. 3. האור האדום על הכרטיס עצמו שזוהר על ה X-FI דלק, מה שאומר שלא היה שום בעיה …
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקרן בשביל לראות טלוויזיה (סדרות, סרטים). יהיה בשימוש לא מאד תדיר (יודלק פעם בכמה ימים). יש לי הרבה אילוצים בסלון שבו אני רוצה להתקין אותו. בפרט אין לי מקום לתלות טלוויזיה בצורה נורמלית לכן אני רוצה מקרן. אני צריך למקם את המקרן בצד אחד של החדר והקיר עליו התמונה תוקרן בצד השני - המרחק בינהם (קיר לקיר) הוא 480 ס"מ. מצד שני גם על הקיר שהתמונה תוקרן עליו יש דברים מסביב ככה שאני מוגבל לתמונה של בערך 80 אינץ' (100x177 ס"מ) נגיד שאני מוריד מהמרחק 25 ס"מ בגלל עומק המקרן אני מקבל Throw ratio של 2.57. רוב המקרנים שאני רואה לא מתקרבים ליחס כזה.. אני גם לא רוצה לתלות את המקרן או מסך מהתקרה באמצע החדר. מה שכן חשבתי שאולי אפשרי זה לשים מסך על…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלויזיית lcd לחדר השינה, מרחק הצפיה הוא 2.5 מטרים. הטלויזיה לא תחובר לממיר דיגיטלי\שירות כבלים, אלא לדיסק קשיח נייד בלבד, ולכן חשובה סוגיית חיבורי הUSB ותמיכה בפורמט mkv. הטלויזיה תמוקם על שולחן, ותחובר לרמקולים Microlab X23. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........ האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=SCS136SI&SerId=SCS&sCatId
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-