עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by l_messi,

<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Shlomiooster,

ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by ross,

יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by Killer Storm,

הלהקה שלי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי מAudigy2 Platinum החלטנו כרגע ללכת על כרטיס עם ממשק שלEcho בשם Gina24, עם יש פה אנשים שמתעסקים עם סאונד מקצועי ויכולים להגיד לי עם כדאי להשקיע בכרטיס הזה או שכדאי בטווח מחיר הזה ללכת על משהו אחר לגמרי... הכל מתחבר למיקסרים ולמיקרופונים מקצועיים, כרגע הAudigy2 Platinum זה בדיחה בשביל מה שאנחנו רוצים להפיק...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by constantine16,

shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by artyom,

אני רוצה לקנות להורים שלי מסך לחדר השינה שלהם הבעיה היחידה היא שהמסך יהיה במעבר והוא חייב להיות כמה שיותר דק הייתי בכמה חנויות בעיר ולא מצאתי שום דבר נורמאלי במחיר שפוי. אז כמו שרשום, עד 2 אלפיות (אפשר בפחות), כמה שיותר דקה (פחות מ5 ס"מ) מבחינת חיבורים שום דבר מיוחד, חיבורים סטנדרטיים (USB אופציה לא חייב) חשבתי על זו (3.5 ס"מ לפי מה שרשום) http://www.electricdeal.co.il/pl_product~32LV251Y~6~12.htm?x=1 אשמח להצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. 1000 ש"ח DENON AVR-1802 1000 ש"ח ONKYO 304 1500 ש"ח HARMAN KARDON 1550 1500 ש"ח Pioneer VSX-D812-S 1000 ש"ח DENON 1306 1500 ש"ח HARMAN KARDON AVR4000 1500 ש"ח onkyo TXsr 505 black לשימוש קולנוע ביתי 5.1 90%, 10% מוזיקה יותר לכיוון ה1000 אבל אם שווה את ההפרש אני מוכן להשקיע 1500 אם תוכלו להגיד לי מה עדיף ומה היתרונות אני יודה לכם מאוד!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by eliyhaoo,

שלום לכלום. אני מחפש אוזניות איכותיות לשמוע מוזיקה במחשב וב Iopd של חברת Sennheiser ואחר חיפוש של כמה שעות באינטרנט הגעתי ל-3 דגמים סופים שאני חושב שיתאימו לי (אבל אם אתם חושבים אחרת תבעיו את דעתכם) שפחות או יותר באותו טווח מחיר. 3 הדגמים הם : HD 485, D515 ו- HD555 לפי בדיקה באינטרנט ראיתי שהמחיר של HD515 זהה כמעט למחיר של HD485 אבל הנתונים שלו יותר טובים, לכן חשבתי אולי יש בו משהו לא טוב? הHD 555 היא התלבטות בשבילי אם כדאי להשקיע את ה" עוד קצת" כסף הזה בשביל " עוד קצת" איכות, או השמצב שונה? ויש הרבה הבדל. מה שאני מחפש באוזניות זה נוחות ואיכות סאונד טובה. אשמח אם תוכלו לעזור לי (דרך אגב, אנטולי, עמי אמר לי להגיד שהוא שלח אותי חחחח ;D )

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by bneli,

Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

אני יודע שהתקציב לא בשמיים... אבל אני רוצה משהו בתקציב הזה... שיהיו כפתור,למוזיקת רוק (וטיפה רוק כבד), שיהיו יפות (ראיתי כמה עם מראה נורא מוזר...) שיהיו או שחורות או לבנות אם אפשר.... תודה...

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  22. היי אני מחליף את הרמקולים הקיימים כי הם מקצרים אני רוצה את הרמקולים של סוניק גיר ההתלבטות היא בין דגם של האיבו 8 לאיבו 7 מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הצלחתי למצוא חוץ מעיצוב ואיזה יש שמע יותר טוב הבדל במחיר בחנות הוא 20 ש"ח יש לי עכשיו רמקולים של סוניק גיר מעולים אבל מהסדרה הישנה אז אני נשאר נאמן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by ratzabi,

אני יכול לעשות איכשהו שאני ישמע גם ברמקולים האחוריים שאני שומע סתם מוזיקה רגילה ולא רק שאני שומע סראונד? אם כן אז איך?

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by approx,

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות ??? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.