אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני עובד במשרד עם עוד אנשים סביבי שמדברים וקשה לי להיות מרוכז כשאני עושה שיחות טלפון עם האוזניות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון "מדונה" שיהיו מחוברות לסמארטפון (גלקסי 8), כמה שיותר חסינות לרעש מבחוץ לאוזניים שלי. לא משנה לי אם הם חיבור חוטי או חיבור בלוטות'. אפשר גם אוזניות שמיועדות למחשב עם מדונה, אני פשוט יכול לחבר להם מתאים משתי PL לPL אחד שיהיה אפשר לחבר לפלאפון. ניסיתי אוזניות SHARKOON SGH1, שעלו לי 140 ש"ח. נחמדות ונוחות אבל כמעט ולא חסינות לרעשים מבחוץ. תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי לבן-דוד שלי סרט dvd ובטעות קניתי אחד בלי תירגום... אז הורדתי לו מהאימיול גירסא עם תירגום מובנה בפורמט .mpg אבל משום מה אני לא מסוגל לנגן אותו באף תוכנה מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בקשר לסנייזר CX300 משהו מסריח מאוד איך בארת הן עולות 200 שקל ובאתר שלהם היא עולה 100$ וה-PX100 בארץ עולה 280 ובאתר בחול האתר המקורי שלהם עוהל 60$ משהו מוזר מאוד פה איך אפשר להסביר את זה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אהלן אתחיל בסיפור ואחר כך השאלה. יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY II שמזה חצי שנה משמיע רעשים של חשמל סטאטי (תיקתוקים קטנים ומעצבנים כל שניה או יותר.). כנראה לפי עונות השנה לפעמים הרעשים חזקים נורא כמו בימים האחרונים ורוב הזמן "נסבלים"(נשמעים גם ברמקולים מערכת 4.0 של CREATIVE וגם באוזניות. בנוסף חיברתי גם סתם זוג רמקולים ועדיין יש רעש.). הרעשים מתחילים רק אחרי שה-DRIVER של כרטיס הקול עולים. היום החלפתי את הכרטיס בכרטיס ישן שיש לי SOUND BLASTER LIVE 5.1 והכל תקין. ועכשיו לשאלות: 1) האם זה אומר שכרטיס הקול מת? 2) אם זה אכן חשמל סטאטי. האם יש דרך לתקן את המצב? בתודה מראש לכל העונים. עריכה: כל ה-DRIVER-ים של הכרטיס היו מעודכנים מהאתר של CREATIVE. בנוסף ניסיתי להחליף PCI SLOT ו…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סט 4 רמקולים,סנטר וסאב (YAMAHA) מחוברים לרסיבר של אותה חברה דגם V361. חיברתי אותו לממיר עם כבל RCA משני הצדדים. ברסיבר זה מחובר ל-DTV\CBL ובממיר ליציאת האודיו ואני שומע רק בשני הרמקולים הקדמיים שלי ולא באחוריים זה אמור להיות ככה? בהגדרות של הרסיבר בדקתי והכל תקין וגם כששומעים מהמחשב שומעים בכל רמקול. בנוסף, עכשיו בדקתי וגם בDVD שלי לא שומעים עלום חיברתי אותו עם כבל אופטי ממנו לרסיבר. שאר החיבורים שלו לטלוזיה הם RCA אבל לקומפוננט. תודה רבה על הייעוץ. נ.ב : יש איזשהן הגדרות שעלי לקבוע ברסיבר או במקום אחר על מנת להפוך את השמיעה לאידיאלית ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, החדר די מואר, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32 אינץ, בשביל ה- XBOX ולשימוש רגיל כמובן חיבור HDMI, ו-USB יהיה נחמד. מעדיף FULL HD ומתלבט ביו LED ל-LCD. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הבעיה שלי- יש לי XBOX360, ומתאם למסך המחשב: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productID=488 יציאה אופטית, ל5.1 . יש לי רמקולים למחשב, כלומר 3 חיבורים- ירוק-שחור-כתום. השאלה- יש אפשרות להוציא את הסאונד של האקסבוקס עם הרמקולים האלה? יש מתאם אולי?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-