עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  5. חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by Bebush,

הוא עשה לי בעיות בחיבור של ה"שמע" שרק באוזניה אחת שמעו בקיצור ועכשיו זה הלך סופית. האם יש אפשרות להחליף את הכבל של הפאנל הקדמי? האם יחש אפשרות לקנות כמו מעריך לחיבור אוזניות של 3.5mm? (הכבל של האוזניות שלי לא ארוך מספיק להגיע לפאנל האחורי.. אני חושב על לקנות רמקולים עם חיבור לאוזניות, יש המלצות? אני מחפש משהו זול, משהו בסביבות ה60 ש"ח. אבל שלא יפגע באיכות\ווליום היה לי כבר רמקולים כאלו דרך חיבור של USB והווליום היה פשוט צחוק. אוקיי חיפשתי קצת בחנויות שיש לי פה באזור ומצאתי כמה. זאת העדיפות הכי טובה שלי כרגע, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9232&perur=4 צורך 2.3W טווח תדרים 20-50KHz אלה הרמקולים יש לי כרגע, http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&a…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by yuvalkosh,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של Realtek ורמקולים Logitech Z5500 מאז שהתקנתי את K-Lite Codec Pack 5.0.0 Full היו לי בעיות בסאונד של סרטים היה סרט ששמעו בו מוזר וסרט ששמעו רק את המנגינה והאפקטים אבל לא את הדיבור שיחקתי קצת עם ההגדרות של ה-ffdshow audio decoder ושני העניינים האלה הסתדרו (ראו תמונה) אבל עדיין יש בעיה שמאד מציקה לי: נניח אני שומע מוזיקה באייטיונז ורוצה לראות סרט במקביל מבלי לשמוע את הסרט - אני לא יכול. ברגע שיש סרט שמתנגן (גם ברקע), זה מבטל את הסאונד מהאייטיונז. למעשה, אין לי כל שליטה על הווליום באמצועת ה-Windows Media Player או ה-Media Player Classic. אלא רק באמצעות השלט של הרמקולים. את הווליום של האייטיונז למשל אין לי בעיה לשנות באייטיונז עצמו. אודה לכם …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. היי אני מחפש כרטיס קול לא יקר עם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. אני יודע שהכי טוב זה קריאטיב אבל גם הכי יקר. יש לכם המלצות לכרטיס קול לא יקר אבל עדיין נחשב לטוב? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. מחפש כרטיס עם יציאת לייזר יש לי מערכת 5.1‏ ‏ הייתי רוצה כרטיס שיהיה רמה אחת מעל לפחות מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם שיתן לי צליל נקי איכותי ועוצמה חזקה תודה... אך הכרטיס Creative X-Fi Surround 5.1‏ ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. שלום, יש לי היטאצ'י 32LD9000TA2 שמחוברת למחשב בכבל VGA. הרזולוציה המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 1024*768. ניסיתי להשתמש ב-powerstrip לשנות את הרזולוציה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להגדיר רזולוציה ידנית במאפיינים של nVidia אבל הוא לא מאפשר להגדיר רזולוציה גדולה מ- 1024. האם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by catsmonster,

יש לי מערכת סראונד המורכבת מחמישה רמקולים וסאב וופר. למרות שהמחשב לא מזהה אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים בסרטים ובמשחקים. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגרום למחשב להודות שהוא מחובר לסראונד... אפילו במשחקים שכן שומעים בסראונד, ואני מריץ את הבדיקה שלהם כדי לבדוק אם כל הרמקולים פועלים לא שומעים את האחוריים אבל בזמן המשחק כן שומעים אותם. זה דבר מאוד הזוי ואשמח אם מישהו פה יודע מה לעשות עם זה...

14. Started by zagreb,

שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by oren-16,

אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by puyol,

לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. היי מבחינת צריכה חשמל, מה יצרוך פחות - כרטיס קול built-in בלוח שמוגדר בחלונות לעבוד על מקסימום ווליום ו Soundsticks II של הרמן-קרדון על עצמה חלשה, או להיפך? ההגיון אומר לי שזו התצורה שתצרוך פחות, אבל אני לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני רוצה לפתוח בהתנצלות שאין לי מושג לאיזה פורום זה שייך ואם לא לפה אז בבקשה להעביר את זה לפורום כללי או משהו לא לנעול עכשיו יום שישי אז אין עם מי לדבר ב YES עד ראשון בצהרים בקיצור ולעניין חיברתי את האדום לאדום את הלבן ללבן לחברתי למערכת סטריאו ואני שומע רק מרמקול אחד.. למה? הרמקולים בסדר ושאני מחבר אותם הפוך אז שומעים מהשני..

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. הmusic דיי יקר לי ועולה בערך 700 שקל.... עכשיו אני הבנתי שההבדלים בין gamer לmusic זה סך הכלPCB אחר, אין את הX-RAM (לא בטוח שיש אותו בmusic ) שגם ככה לא צריך, ושאין אפשרות לחבר את הfront bay שגם אותו אני לא צריך... סך הכל אני רוצה האצה לeax 5 (לא מזמן קניתי X-540) והבנתי שגם במוזיקה הgamer מתפקד כמו הMusic. תודה רבה לעונים! נ.ב: gamer עולה סך הכל 460 ש"ח בKSP! לא נראה לכם כדאי?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים