עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. קניתי אותו ב 250 שקל http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QQ1900laila

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Nirses,

.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by nir.al,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שלום,מקווה שכאן המקום. אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב שכבר קיימת בו מערכת atp 3.האם אני יכול לחבר משהו לקבלת סאונד איכותי יותר ? אני יכול לחבר אותו לסאב באמצעות מתאם או משהו כזה (כדי שהצליל יותאם לרמקולים הקיימים) או שאני יכול לחבר אותם ישירות ללוח אם ? אם זה בכלל אפשרי על איזה רמקולים (זולים) אתם ממליצים לי,אני מאוד מרוצה מהמערכת הקיימת אבל אני רוצה לשדרג אותה במעט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  12. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by bluemail,

ידוע לי שיש משקפיים מיוחדים שאים לובשים אותם חושבים שיש לך מסך של 62 אינץ' (לא הגירסא המגדילה את מסך טלויזיה אלא מהווה מסך טלויזיה )

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by zuk666,

היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by skuki1,

שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. שבוע טוב, המדריך הנ"ל מסביר כיצד לחבר כניסה דיגיטלית עם 5.1 ערוצים (Dolby) אל כרטיס ה audigy. בשביל מה צריך מדריך כזה? לאנשים דלי תקציב שאין רסיביר עם כניסה אופטית/קואסילית, אבל במקרה יש להם כרטיס קול audigy יכולים לבצע כמה אילתורים. במדריך אני הסביר חיבור של XBOX360 אל הרמקוים של המחשב. מחיבור ה XBOX360 ישנה רק יציאה אופטית, יציאה קואקסילית איננה נמצאת, למרות שהיא קיימת במכשיר לפני ההמרה לאופטית! כדי להוציא את יציאת השמע הקואקיסלית יש לפתוח את הכבל בהתחלה ולפרק אותו מהתופסנים בעזרת שואב בדיל עד אשר מגיעים אל תחתית הכניסה האופטית. הסבר מקיף מכאן: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מוצאים שני חוטים מהפלג אחד של הפלוס השני של המינוס לפי ההסבר בקישור, (פלוס בנ…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by danielb,

מה אתם אומרים על האוזניות akg k26p

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Chymes,

אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by oorlevi,

יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  22. הmusic דיי יקר לי ועולה בערך 700 שקל.... עכשיו אני הבנתי שההבדלים בין gamer לmusic זה סך הכלPCB אחר, אין את הX-RAM (לא בטוח שיש אותו בmusic ) שגם ככה לא צריך, ושאין אפשרות לחבר את הfront bay שגם אותו אני לא צריך... סך הכל אני רוצה האצה לeax 5 (לא מזמן קניתי X-540) והבנתי שגם במוזיקה הgamer מתפקד כמו הMusic. תודה רבה לעונים! נ.ב: gamer עולה סך הכל 460 ש"ח בKSP! לא נראה לכם כדאי?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by zeevru,

למגבר שלי - ימהאה RX-V550, יש מספר כניסות אופטיות, ביניהן אחת לDVD, וכניסה קואקסיאלית אחת, ל-CD. לDVD שלי -פיוניר DV-410V יש יציאת אודיו אנאלוגית, יציאת אודיו קואקסיאלי ויציאת HDMI (וגם וידאו קומפוננט אבל זה לא שייך לשאלה הזאת). מכאן, שהדרך הדיגיטאלית היחידה לחבר את האודיו של הDVD למגבר היא בקואקס. אבל מאחר וזו כניסת CD של המגבר, זה סטריאו רגיל ולא 6.1 שהמגבר תומך בכניסות האופטיות. פתרון אחד שמצאתי הוא ממיר SPDIF / TOSLINK, ויש כאלה בחו"ל, בעלות נמוכה יחסית. האם פתרון כזה הוא סביר מבחינת איכות הצליל? האם שימוש ביציאת HDMI והמרתו לאופטי זו גם אופציה? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  25. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.