אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הנגן הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 וכפי שאתם רואים, אין לו יציאה למקור חיצוני. עם זאת, מסתבר שהנגן עובד כרגיל אם מחברים אותו למחשב דרך ה-usb, מה שמעלה שתי שאלות: 1. האם קיימים שנאים בחיבור usb? 2. אם לא, האם קיימות סוללות AAA שניתן לחבר לשקע בקיר? תודה לכולכם מראש.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הPMP יתמוך בכל המצלמות בגלל הUSB ON THE GO או רק בחלק מהמצלמות כמו הH-300 ואם רק בחלק אז באיזה?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא את הלינק הנכון. מבקש סיוע בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס עם יציאת לייזר יש לי מערכת 5.1 הייתי רוצה כרטיס שיהיה רמה אחת מעל לפחות מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם שיתן לי צליל נקי איכותי ועוצמה חזקה תודה... אך הכרטיס Creative X-Fi Surround 5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה 70' של SHARP אחרי כל הדיבורים על הסטרימרים חשבתי שגם אני צריך אחד . אני מחפש סטרימר שיתמוך בעברית, כמובן WIFI ,דיסק קשיח, אפשרות גלישה ביוטיוב וכו', תמיכה בכל הפורמטים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת או מה בדיוק צריך. תקציב : בסביבות 1200 ש"ח. אם אפשר קצת עזרה והמלצות . תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משדר בתחנת רדיו מואזנת מאוד..ואני רוצה להתחיל לדבר בפלאפון ולהעלות אנשים לשידור..לעשות צחוקים, למתוח אנשים וכאלה.. עשיתי משתמש בספיקו קיבלתי מספר אבל כדי שישמעו את זה ברדיו אני צריך לעשות Stereo MIX.. וכאשר אני לוחץ בווינאמפ על Open Mixer זה לא עושה לי כלום. הבנתי שאין מיקסר כזה בWIN 7, מה אני יכול לעשות? זה משגע אותי...אני צריך לשים תפלאפון שלי על SPEAKER ולהצמיד למיקרופון כדי שישמעו את המאזין. תודה לעוזרים (: שבת שלום, מני חן.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות קשת למחשב בעיקרון השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים סרטים ומוסיקה עד עכשיו השתמשתי באוזניות של אלטק לנסינג אבל הם נהרסו בכל מקרה אני צריך אוזניות נוחות ואיכותיות בדגש על באסים וסאונד נקי
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-