אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני חייל שמעוניין להשקיע בנגן MP3 איכותי, במטרה שישרת אותי (ואיתי) כמה שנים... שמעתי על IPOD, IRIVER ועוד כמה דברים, אבל אני לא מתמצא ולא מכיר את הדגמים וההבדלים. חיפשתי באתר איזה דיון רציני בעניין, ולא מצאתי משהו שעזר לי. אז אם מישהו יוכל לנסות ולארגן את המידע ולעשות איזשהו סדר לגבי האפשרויות, ההבדלים, התמיכה בעברית, וכו', אני חושב שזה יהיה מבורך ויעזור לעוד הרבה אנשים מלבדי. שבת שלום, מחכה לתגובות
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקרן בשביל לראות טלוויזיה (סדרות, סרטים). יהיה בשימוש לא מאד תדיר (יודלק פעם בכמה ימים). יש לי הרבה אילוצים בסלון שבו אני רוצה להתקין אותו. בפרט אין לי מקום לתלות טלוויזיה בצורה נורמלית לכן אני רוצה מקרן. אני צריך למקם את המקרן בצד אחד של החדר והקיר עליו התמונה תוקרן בצד השני - המרחק בינהם (קיר לקיר) הוא 480 ס"מ. מצד שני גם על הקיר שהתמונה תוקרן עליו יש דברים מסביב ככה שאני מוגבל לתמונה של בערך 80 אינץ' (100x177 ס"מ) נגיד שאני מוריד מהמרחק 25 ס"מ בגלל עומק המקרן אני מקבל Throw ratio של 2.57. רוב המקרנים שאני רואה לא מתקרבים ליחס כזה.. אני גם לא רוצה לתלות את המקרן או מסך מהתקרה באמצע החדר. מה שכן חשבתי שאולי אפשרי זה לשים מסך על…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תודה מראש... אני מניח ש VS2421 מהווה אופציה אשמח להמלצות ולהצעות לגבי רמקולים נוספים כמובן..
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף ממבינים לגביי האם כדאי לקנות טלויזיה מקרן אחורי כמו האלא של הטושיבה בסביבות ה7 8 אלף שקל ה43 אינץ.. או עדיף מקרן כמו של הHP וכאלה אבל חשוב שיראו טוב כי אני רוצה לחבר למחשב אני יודע שמקרן זה הדבר הכי נכון אבל מצד שני אורך חיי מקרן הוא קצר ומחשב דלוק 24 שעות ככה שתיק תק תישרף המנורה ואני יצטרך למשכן את הבית מה אתם אומרים לגבי טלויזיה טושיבה מקרן אחורי? או אם :יש משהו אחר אז דברו אחים שלי רצוי מעל 40 אינץ
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
BUMP מצאתי רמקולים USB אבל השאלה היא אם יש בהם כרטיס קול כמו הרמקולים שבשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360161.0 http://www.logitech.com/index.cfm/partners/system_builders_integrators/products/speakers/devices/606&cl=gb,en אפשר קצת חוות דעת? עזרה? תודה וחבל לפתוח דיון חדש
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית 42 אינצ' לסלון. היא תשמש אותי בעיקר לתכני FullHD מהמחשב - סרטים ומשחקים. כרגע אני ככל הנראה אחבר אותה עם DVI ל- HDMI או VGA כי נראה לי שבכרטיס מסך שלי אין יציאה ישירה של HDMI, אבל כנראה שאני אשדרג אותו בקרוב. בכל מקרה, הייתי בחנות פה באזור (אבי סופר) והציעו לי טלוויזית Toshiba Rv600 במחיר של 3200 (אמרו שאפשר לדבר על המחיר), או המקבילה של ה- LED שלה (42833) ב-4200 שקל. עכשיו בבדיקות שעשיתי ב- Zap ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים, אבל אני לא בטוח שהחנויות שם מציעים לי 3 שנים אחריות של יבואן רשמי (עד הבית וכו...). אבל בכלל המון אנשים אמרו לי שכבר עדיף לי להוסיף קצת כסף ולקנות LED. אם מדובר בכמה מאות בודדים בשביל איכות תמונה טובה יותר אין לי ב…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום :asthanos: אני חושב לקנות רמקולים וכרטיס קול אבל אני מתלבט מה לקנות. יש לי תקציב של עד 1150 שח ואני רוצה רמקולים סראוונד 4.1 או 5.1 וקרטיס קול איכותי אבל אני לא מוצא שום דבר מתאים בארץ חשבתי אולי לקנות כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL ורמקולים Logitech Z-640 אבל אז אמרו לי שהZ-640 לא כל כך טוב ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה רמקולים שיתנו לי לשמוע מוזיקה באיכות מעולה וגם יהיו טובים למשחקים. חבר שלי נוסע לאמריקה וחשבתי לבקש ממנו לקנות בשבילי אבל אני לא יודע אם זה יהיה משתלם. מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז ככה מסיבות שלא צריך להרחיב עליהן אני צריך מחר לקנות טלוויזיה תלת מימד, גודל אין לי בעיה עם 42" והעלות צריכה להיות עד גג 5,000 ש"ח! כעיקרון הייתי הולך על LG אבל הטלוויזיה תהיה גם מחוברת לאקסבוקס 360 ופלייסטיישן 3 ושמעתי שיש לLG לאג מטורף שהורס את חוויית המשחק. מה אתם אומרים? בינתיים נראה לי שהאופציות הן: Samsung UA40D6400 LED Philips 42PFL7606H LED LG 42LW570Y פליז תעזרו לי, אני מודה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צרבתי על מדית DVD ששה סרטים , יש לי DVD קורא DIVX שלא הצליח לנגן את הסרט הראשון,עשיתי play , הוא עבר לרצועה 01 , השניות התחילו לרוץ , והסרט לא , שאר הסרטים רצו מעולה. בכונן ה DVD שלי לעומת זאת לא היתה שום בעיה , הוא זיהה את הסרט וההמחשב יכול לנגן אותו בקלות למה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי חיברה יש ל בעיה, חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב, קניתי כבר מתאים והכל, אבל במשחקים וזהת אני לא שומע את הצד השמאלי.... ניסיתי לשחק עם זה בbalance אבל זה לא עוזר, ומה שיותר מוזר זה זה שכשאני מזיז את ה"באלאנס" לצד ימין אני שומע בשני הרמקולים, וכשאני מזיז את הבאלאנס לצד שמאל אני לא שומע בכלל.... בגלל זה אני יודע שזה לא קשור למערכת. מי שיכול לפתור לי את הבעיה, אני יודה לו מאוד!! בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-