עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי מזה זמן מה, בעצם, יש לי כבר המון המון זמן, המון את הרמקולים ATP3, הופתעתי לגלות פה: http://hwzone.co.il/reviews/sound//s2vsx13 שזה אחד הרמקולים הטובים שיש ל 2.1 בטווח המחיר הזה מהוותיקים, באמת שלא חשבתי כך ולאחרונה רציתי להחליף רמקולים, עכשיו אני שואל את עצמי אם כדי לי לקנות מערכת 2.1 חדשה אם יש לי בעצם רמקולים כל כך טובים כמו שכתבו בסיקור שם או שכדי לי לעבור למשהו כמו 5.1 או משהו כזה. עכשיו יש לי שאלה אם זה 5.1, איך מעבירים חוטים בכל החדר והאם אני יכול לשמוע במצב כזה משהו שקט, אתם יודעים כשיש לידי 2 רמקולים אני יכול לשמוע על שקט שלא שומעים כלום מחוץ לחדר, כשזה 5 זה נשמע לי בלתי אפשרי לשמוע על שקט יחסית.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. שלום,מקווה שכאן המקום. אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב שכבר קיימת בו מערכת atp 3.האם אני יכול לחבר משהו לקבלת סאונד איכותי יותר ? אני יכול לחבר אותו לסאב באמצעות מתאם או משהו כזה (כדי שהצליל יותאם לרמקולים הקיימים) או שאני יכול לחבר אותם ישירות ללוח אם ? אם זה בכלל אפשרי על איזה רמקולים (זולים) אתם ממליצים לי,אני מאוד מרוצה מהמערכת הקיימת אבל אני רוצה לשדרג אותה במעט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  4. יש לי חדר 8 מ"ר . ברצוני לחבר 4 רמקולים בכל אחת מהפינות העליונות בחדר + סנטר על השולחן + סאב - יש לי 2 בעיות: 1 - תקציב 100/125$ בלבד 2 - מחשב נייד עם כרטיס קול סטנדרתי אני מוכן / רוצה לשמוע הצעות שונות מהתכנון שלי... אולי למשהו יש נסיון ? המטרה היא לשמוע שעורים / הרצאות באיכות גבוהה. האם זה אפשרי עם התקציב שלי ? יש המלצות ? כמו כן אין לי אפשרות לשים רמקולים על השולחן (פשוט אין...) תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by RaZerz,

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  6. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים

8. Started by coolmeen,

שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. אני חייל שמעוניין להשקיע בנגן MP3 איכותי, במטרה שישרת אותי (ואיתי) כמה שנים... שמעתי על IPOD, IRIVER ועוד כמה דברים, אבל אני לא מתמצא ולא מכיר את הדגמים וההבדלים. חיפשתי באתר איזה דיון רציני בעניין, ולא מצאתי משהו שעזר לי. אז אם מישהו יוכל לנסות ולארגן את המידע ולעשות איזשהו סדר לגבי האפשרויות, ההבדלים, התמיכה בעברית, וכו', אני חושב שזה יהיה מבורך ויעזור לעוד הרבה אנשים מלבדי. שבת שלום, מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  10. אהלן חבר'ה ! אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD בפחות מ - 10,000 שקלים . הפרטים : לא חשובה הפירמה , לא מחפש מותג גדול , בכל מקרה חשוב לי שתהיה למוצר אחריות של 3 שנים בבית הלקוח , בשביל לא להיסחב עם הטלוויזיה .. הראשונה : 37 או 42 אינצ' - ממש לא חובה HD , משהו שנראה טוב במחיר סבבה . השני 47 - 50 , האיכות כאן יותר חשובה לא מבין גדול ב HD אבל חשוב לי שהתצוגה תהיה טובה , לא חייב להיות משהו מטורף . אשמח לקבל כל הצעה , תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???

12. אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by LaCostE,

בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by diablo4u,

אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by Yovav,

שלום רב, הורדתי אלבום בDTS , ואני מנגן אותו דרך נגן VLC עכשיו אני מעונין לצרוב אותו על דיסק שמע DVD. מישהו יודע איך ? כי בנרו זה נראה בלתי אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מחפש תוכניות לבניית מגבר קטן ככל האפשר לנגן MP3 לא צריך איכות פנטסטית רק להגביר את ההגברה הפנימית של הנגן אם מישהו יוכל להביא לי תוכניות זה יהיה נהדר

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by soulriver,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 600 שקלים, אני חושב לקנות את המערכות הבאות: Logitech X530 או Creative 5.1 Inspire T6200 אבל השאלה היא מה יותר טוב? אני צורך מערכת טובה במיוחד לסרטים אבל שתהיה טובה גם למוזיקה. אתם אולי מכירים חנויות בחיפה שיש להם את המוצרים בתצוגה שאני יוכל לשמוע אותם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by gameon,

יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by mxL,

חברה מישהו קנה אוזניות מאי-ביי פה אולי? כי לפי מה שאני רואה אפשר לקנות אוזניות כמו Razer Barracuda או SteelSeries Siberia במחיר טוב וגם מחיר של משלוח לא גבוהה 12-15$ . למשל http://global.ebay.com/Razer_HP-1_Barracuda_Online_Gaming_HeadphonesHeadset/220459590242/item http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=180390566408 השאלה שלי לוקחים איזושהו מס או מכס על כאלה דברים כמו אוזניות ? או לא? מי שקנה תביאו חוות דעת מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by MDK,

מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודם אח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצה רציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799? ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40) מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3 שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת) איזה דגם עדיף ולמה? הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכרים שאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות י…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by תינוק22,

מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.