אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים די טובים שבמחשב הישן לא עשו שום רעש קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ? אגב יש לי רמוקלים http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15750&listby= הם עבודו מצוין
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ביקשתי מהם וישלחו לי את האוזניות (טכניקה A900) בתג מחיר של 40 דולר כדי שאני לא ישלם מכס. הם מסכימים ואני מוציא את ההזמנה ביום ראשון. מגבר אתם אומרים שלא צריך לאוזניות האלה ממש... למרות שראיתי בEBAY מגברים ניידים זולים (20-50 דולר) אבל אני לא יודע אם הם טובים. אז מה הרמה שלהם והאם הם טובים לאוזניות האלה והאם בכלל כדי מגבר לאוזניות האלה?
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן להעביר ספריות MP3 שלמות ל- iPod Nano ולנגן אותם (בדיוק כמו הנגני פלאש הגנריים) או שחייב לעבור דרך הקידוד של iTunes (שלפחות ממה שראיתי במיני משנה לגמרי את שם הקובץ)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
[מדריך] אקוסטיקה לסטודיו ביתי זהו אוסף סרטונים אשר לוקטו בקפידה למטרת העשרת הידע הנוגע לגלי קול והתנהגותם במרחב תוך כדי היכרות מול מגוון הפתרונות הפרקטיים הקיימים בשוק ומיועדים לשיפור הסאונד בסטודיו הביתי שלכם! הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) המחשה וויזואלית להתנהגות גלי הקול באמצעות תנועת כדורי פינגפונג ברחב - הד…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, לאבי אוסף תקליטים שכבר שנים יושב וצובר אבק. עלה לי הרעיון לנצל את הפטיפון שלנו, שגם יושב וצובר אבק, כדי להעביר את הספרייה המרשימה הזו למחשב. חיפשתי קצת באינטרנט ואפילו נתקלתי בשרשור שהיה פה לפניי שנתיים, אך עדיין נשארתי עם מספר שאלות: כל המדריכים שמצאתי עד כה מדברים על חיבור כבל ה-RCA של הפטיפון, באופן זה או אחר, לכניסת המיקרופון שבמחשב. בעצם, מדובר על הקלטה של האודיו מהתקליט באמצעות תוכנה זו או אחרת (Audacity הוא השם שעלה הכי הרבה). אני תוהה אם יש אפשרות להשתמש בחיבור הפטיפון למחשב כאופצית האזנה (ולא רק הקלטה). כלומר, שחיבור הפטיפון יהיה כמו חיבור של כונן דיסקים, לצורך העניין. האם אפשר לחבר פטיפון למחשב, לשים תקליט ובעצם להאזין לו במדייה פלייר? לא הבנתי מה הצורך ב…
-
- 6 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול לקנות אותם בארץ? (חוץ ממה שיש בזאפ)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 700 שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! ההורים שלי טסים לתיאלנד שבוע הבא ואני רוצה שהם יקנו לי נגן...אז דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זול שמה? עכשיו בקשר לנגן עצמו...אני רוצה לקנות נגד בסביבות ה10GB ראיתי את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372000 איך הוא?יש למישהו מגן יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בהנחה ששניהם ברזולוציה של 1366X768? למה אני שואל? כי אני מתלבט בין 32 ל 37 לחדר ומאחר ששניהם באותה רזולוציה אני חושש שב37 אינץ' משחקים יראו פחות טוב ויראו את זה בעין בגלל שהפיקסלים יהיו גדולים יותר. מה אתם, בעלי הנסיון, אומרים?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן אמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלון צריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק.... תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך... אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-