אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל). הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון? הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם? אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום מה המצב? וגמר חתימה טובה שתהיה לכולם. רציתי להתייעץ בכם לקראת קניית מסך LCD שמיועד לסרטי HD בפורמט BD ומשחקי HD על גבי PLAYSTATION 3 אני רוצה לקנות מסך בגדול של 32-37 אינץ' שיהיה לו חיבורי HDMI ויתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. המסך מיועד למשחקים ככה שבבקשה אם תוכלו לקחת את זה בחשבון למפרטים שאתם בוחרים. תקציב: אין לי כל כך עד 20K. לגבי גודל המסך אני אוכל להסתפק ב 32 אינץ' לגודל אין כל כך פקטור אצלי מעוניין במסך עם מפרט ונתונים טובים אפילו טובים מאוד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-nw-hd1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap הבנתי שהוא נגון ATRAC3 ולא נגן MP3 (לא תומך ב MP3)... מה זה בעצם אומר? יש למישהו ניסיון איתו? הוא שווה 500 שח משומש?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות להורים שלי מסך לחדר השינה שלהם הבעיה היחידה היא שהמסך יהיה במעבר והוא חייב להיות כמה שיותר דק הייתי בכמה חנויות בעיר ולא מצאתי שום דבר נורמאלי במחיר שפוי. אז כמו שרשום, עד 2 אלפיות (אפשר בפחות), כמה שיותר דקה (פחות מ5 ס"מ) מבחינת חיבורים שום דבר מיוחד, חיבורים סטנדרטיים (USB אופציה לא חייב) חשבתי על זו (3.5 ס"מ לפי מה שרשום) http://www.electricdeal.co.il/pl_product~32LV251Y~6~12.htm?x=1 אשמח להצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס טלוזיה של LEADTEK WINFAST 2000XP והוא בא כמובן עם שלט רחוק, תוכנה וכל השטויות, עכשיו אני רוצה לעשות שהוא ישלוט על הווינאמפ ואני יוכל להעביר שיריר\להנמיך\להגביר כל פוקנציה שניתן.. מישהו עשה את זה? או יודע איך?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברה! סוף סוף מחליף טלוויזיה בסלון למרחק צפייה של 5 וחצי מטר מה עדיף פלסמה או LCD? מחוברת לייס ולמחשב קולנוע צנוע תקציב: 8,000 שח (גמיש) מהסקר שעשיתי עד כה אהבתי את הסמסונג פלסמה 50" B550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719086
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז כך בכרטיס יש כניסה אחת לסאב ואחת לסנטר ומהרמקולים יוצא חיבר אחד שהוא אמור להיות גo לסאב וגם לסנטר לאן אני מחבר אותו ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב לא בשמיים... אבל אני רוצה משהו בתקציב הזה... שיהיו כפתור,למוזיקת רוק (וטיפה רוק כבד), שיהיו יפות (ראיתי כמה עם מראה נורא מוזר...) שיהיו או שחורות או לבנות אם אפשר.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הדיסקמן IRIVER IMP150 מגיע עם סוללות ניטענות?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש כרטיס עם יציאת לייזר יש לי מערכת 5.1 הייתי רוצה כרטיס שיהיה רמה אחת מעל לפחות מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם שיתן לי צליל נקי איכותי ועוצמה חזקה תודה... אך הכרטיס Creative X-Fi Surround 5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך עושים שבMusic זה יעבור לאלבום הבא אוטומטית? זה מתחיל לי את האלבום מההתחלה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בטעות מכרתי טיונר אודיו קומפליט בזול האם יש המלצה על טיונר באיכות דומה במחיר הוגן תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-