עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני לא בא כאן למכור מקרן או לקנות - זה פשוט תיאור הצרכים שלי... למען הסר ספק, אני לא מבין כמעט כלום במקרנים. אני מחפש לאחי מקרן יד שנייה אשר ישמש אך ורק להקרנת מצגות פאואר פוינט. הדבר היחיד שאני יודע לגבי מקרנים זה שהדבר החשוב בקניית מקרן יד שנייה הוא הנורה. כרגע נעזוב את הנושא של הנורה, כאשר אני אגש לקנות את המקרן אני אנסה לבדוק ולהיות כמה שיותר בטוח כי הנורה חדשה ושמישה. מה שאותי כרגע מעניין לדעת זה הנושא של דגמים וחברות. אילו חברות מומלצות? משום שהמקרן ישמש רק למצגות ולא להצגת סרטים וכו', הדבר החשוב לי ביותר הוא אמינות המוצר. אני מניח כי להצגת מצגות כל הפרטים הטכניים פחות מעניינים (אבל אם יש משהו שבכל זאת אני צריך לשים אליו לב, אנא, אמ…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by snogoo,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

איך עושים שבMusic זה יעבור לאלבום הבא אוטומטית? זה מתחיל לי את האלבום מההתחלה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by halo,

איזה אוזניות יש בתוך הקופסא?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by Thug Love,

שלום יש לי רמקולים מובנים על המסך ואני רוצה גם לעשות aux מהמערכת אני יכול או שאני צריך לבחור אחד למה יש לי שלוש יציאות רמקולים מקרופון ועוד אחד נראה לי הוא עושה תמחשב aux לא יודע מה זה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by Michael^_^,

שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by 888,

האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Slavadir,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  13. מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by ETB,

יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by icebreak,

DESIGN TECHNICA נתנו ציון די נמוך של 6 מתוך 10: Highs: Excellent sound quality; more features than comparably priced models Lows: Prone to locking up; uncomfortable ear buds; poor battery life; slow transfer speeds --- There is a reason why the iPod reigns supreme; it simply works as it says it will. Apple has made us upset with their unwillingness to support software other than iTunes and we were really hoping the Creative Labs Zen Micro would be a good alternative, but it just left us feeling let down. If you read any other reviews both in print publication and on the web, you will be led to believe that the Zen Micro is the iPod killer we have all been waiting for,…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. בבקשה אחים שלי מישהו שיעזור לי תודה למי שעוזר

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by RaZerz,

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by sharonarn,

שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by overload,

אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by Nitro Viper,

אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by l_messi,

<blockquote> תקציב לקנייה: מה התקציב המקסימלי לקניית הרמקול?5500 חריגה: עוד כמה שקלים אתה מוכנים להוסיף לקנייה?500 סוג המוצר: רמקול מוגבר/רמקול למחשב וכ'ו:רמקולים למחשב ורסיבר שם המוצר/דגם המוצר: מה הוא המוצר שאתם רוצים לקנות? מה אני רוצה לדעת עליו? : ניתן להשאיר ריק במידה ואתם מכירים אתה המוצר איך האיכות ושיתאים לכל השמיושים כמו סרטים משחקים ומוזיקה אזור רכישה מועדף(תקף לארץ בלבד): לאיזה אזור אתם יכולים להגיע בכדי לשמוע את הרמקול?במרכז האם ניתן לקנות מח"ול?(eBay/Amazon) :לא האם ישנה עדיפות לחברה מסוימת? : למשל אם אני מעדיף Denon, אז ארשום "עדיפות לחברת Denon"לא פיצ'רים,נתונים חשובים: כמות הרמקולים/כולל שלט אלחוטי וכ'ו. המליצו לי על המערכת הזאת רסיבר:http…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מחפש תוכניות לבניית מגבר קטן ככל האפשר לנגן MP3 לא צריך איכות פנטסטית רק להגביר את ההגברה הפנימית של הנגן אם מישהו יוכל להביא לי תוכניות זה יהיה נהדר

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים