אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לעזאזל, אז לא הסתדרתי.. \: טוב, אז כפי שניתן לראות שיניתי את הבעיה. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא מהיכן לרכוש את הרמקולים. אתמול התקשרתי לPCH ואין להם. אני מבין שהם כבר לא מיוצרים הרמקולים האלו. אז בבקשה מכם, תמצאו לי חנות ממנה אוכל לרכוש את הרמקולים.. ובבקשה מכולם, תנסו לחפש, אולי תמצאו. ולמען תמצות החיפשים שלי: חיפוש בזאפ מעלה שהATP3 נמכרים בלמיר מחשבים, אבל כשנכנסים לאתר שלהם, לא רואים שהם שם. PCH ירדו מהפרק, התקשרתי, אין להם וגם לא יהיו. וזהו לעת עתה. אה, ועוד דבר, למקרה ובסופו של דבר אני לא אמצא בשום מקום למכירה את הATP-3 יש לכם מערכת רמקולים אחרת להציע לי? שוב אני מזכיר, למקרה ולא אמרתי קודם.. זה הדירוג שלי לגבי רמת השימוש.. קודם כל, רוב הזמן זה מוזיקה, לאחר מכן סרטי…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא את הלינק הנכון. מבקש סיוע בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מעוניין בהזמנת טכנאי. אין לי אפשרות להיות כשהטכנאי מגיע. הבנתי שזה יקר. בכל אופן, מאיפה אפשר לקנות אחד כזה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט של 100 מגה. קניתי סטרימר בביקור בארהב. יש לו באופציות רשת בדיקה שנותנת את מהירות התקשורת שלו אני מקבל מהירות סביב 3 מגה כאשר הוא מחובר חוטי וגם כאשר הוא מחובר על חוטי ולא הצלחתי לפתור את זה לבד. תכנת אנדרואיד לבדיקת מהירות גלישה על חוטית נותנת תוצאה דומה. פניתי בצט לתמיכה הטכנית של היצרן בארהב התשובה המפתיעה שקיבלתי היתה שהם תומכים רק לשימוש בארהב. היה בתשובה סיפור על מיקום שרתים. אשמח לקבל רעיונות איך להגדיל את המהירות במכשיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אם יש משהו לא מוכן אלה ב קוסטום EQ אם משהו עשה ושומעים אצלו יותר טוב מהכל,אז אשמח :] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה בגודל 42-46 לצפיה בתכנים מהאינטרנט בעיקר וקצת עידן פלוס. אין צורך בתלת מימד או טלויזיה חכמה. סטרימר פנימי שיודע להציג כתוביות בעברית יתרון אך לא חובה. התקציב הוא בין 3000 ל 4500. מהם הדגמים הפופולריים והמשתלמים ביותר ששווה להתלבט לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא AUDIGY 2 הרגיל (לא VALUE).
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום מהם הקודקים שצריך להתקין ל win7 32bit על מנת לצפות ברזולוציה 1280/720 ? ניסיתי כל מיני קומבינציות ללא הצלחה,עד כדי פרמוט מערכת ההפעלה. אני מצליח לראות קבצי mkv ב 720/578 אך ברזולוציה של 1280/720 הסרט מנגן איטי! כרגע מותקן אצלי shark007 win 7 codec תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מהם הרמקולים הזולים הכי איכותיים שאפשר לקנות היום ? מצאתי את אלה ב300ש"ח באופיס דיפו http://www.divoom.com.br/revo-3.asp מבחינת נתונים הם הכי טובים, הרמקולים והסאב מעץ, ויש שלט אלחוטי ותצוגה גרפית. מישהו שמע אותם פעם ? ללכת על זה ? המחיר ממש טוב לאיך שזה נראה נגדם יש את הAltec Lansing VS2421 שיש באותו מחיר של 300 ש"ח אבל קראתי שיש להם בעיות של רעשי רקע... ואם להשוות את הדגם החדש (המשולשים האלה) של ALTEC ל DIVOOM, הם ממש חלשים. מה אתם אומריןם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולי סטריאו שרוב השימוש בהם יהיה למוזיקה. משיטוט ברשת הבנתי שהT40 הכי מומלצים במחיר קצת יותר גבוה אך הבנתי שהבאס טיפה בעייתי איתם, לא אכפת לי שהבאס לא יבלוט אך חשוב לי צליל כמה שיותר מאוזן. הרמקולים יהיו בחדר בגודל של כ11 מ"ר וקראתי בtrusted reviews שאם נמצאים קרוב יחסית לרמקולים הT20 יתנו סאונד טוב יותר אך לא הבנתי למה והאתר הוא גם לא אתר אודיופילי ככה שלא ידעתי אם לסמוך עליו ב100%. הT20 מושכים אותי הרבה יותר בגלל המחיר (אני אעדיך שלא לשלם 300 שקל יותר בשביל הT40 רק אם ההבדל ממש גדול) אבל לא מצאתי ביקורת רצינית מספיק עליהם, ככה שאם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלגן אני אשמח מאוד. דרך אגב, האם כרטיס קול ממוצע מובנה מבוסס שבב של רילטק (לא זוכר איזה אבל נמצא על…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדמה לי שזה ה-MEGAWORKS... אבל אני רוצה להיות בטוח ולמצוא את המערכת שמתחרה ב-Z-5500... כי המחיר שלה הוא לא ייאמן בארץ... אה ועוד משהו- אני מתכוון למערכת 5.1 ערוצים (שלא תזרקו את ה-7.1 החזקים של קרייאטיב שעולים באותו סדר גודל)... אני מדבר על מערכת בסביבות ה-2000 ש"ח... ואני לא יודע אם זה ה-MEGAWORKS שיש לה את אותו הספק כמו ה-LOGITECH... או שזה המערכת החדשה שעשתה "עלייה לארץ" שזאת ה-GIGAWORKS.... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני צריך מבחר של 5 תוכנות ויותר . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות סרט נגיד ברוזלוציה של 720p מהן הדרישות הממש מינמליות שלו? תודה,רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-