אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בבעיה בחיבור(קונקטור) של האוזניות שלי. קניתי חיבור חדש וניסיתי להחליף אך נתקלתי בבעיה באוזניות שיש 3 כבלים היוצאים מן האוזייניות בצבעי כחול, אדום וצהוב ולא מצאתי בשום דרך לאן לחבר מה. אשמח לעזרתכם משה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב ולטלויזיה למטרות השונות, מוזיקה, סרטים, משחקים! לא מתפשר על 2.1, או על שליטה דרך הרמקול. תקציב נע בין 700 ל-1000. רצוי crative (לפי המלצות שקיבלתי עד עכשיו). גודל החדר 3 על 3.5... אשמח לריבוי המלצות של מומחים! תודה תודה תודה. אביעד
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- Logitech Precision PC Gaming Headset עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש את הנגנים מבוססי USB-DISK ON KEY שמוכרים בכל אתרי ה"מכרזים" סטייל נטאקשן\אולסייל וכו'.. הנגן באנגלית. הנגנים שמוצעים כעת למכירה תומכים בעברית, ומכיוון שהמעבר לעברית יקל על אמי וראיתי אפשרות בנגן לעדכון FIRMWARE חשבתי אולי אפשר להתקין עליו את העדכון...וכך הנגן יתמוך בעברית. האם מישהו ניסה זאת? או יודע מאיפה ניתן להשיג את העדכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI. עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי. לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך. כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכב…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב הולך לקנות מחשב, והכללתי כרטיס טלויזיה , מכיוון שאני ארצה להקליט תכניות טלויזיה. יש לי שני מסכים שונים, אחד למחשב ואחד לטלויזיה. השאלה שלי היא אם הממיר יכול לשדר בשני המסכים בו זמנית? יש לי שני חיבורי SCART בממיר, פלוס חיבורי AV ( אדום לבן צהוב ) ובאחד מהם האלסידי שלי מחובר. האם יהיו בעיות או שזה יהיה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה הגיע הזמן לסדר את עליית הגג ומצאתי שם מערכת שמע כלשהי שהייתה קבורה שם. מישהו מזהה את המערכת הזאת ויודע אם שווה לשמור\לשחזר אותה או שמדובר בגרוטאה ? תודה. תמונות: https://imgur.com/a/1GtAX#0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-