אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היום יש לי את המערכת הזו : YAMAHA TSS-1 יש לי אותה בערך מגיל 13 ... היום אני בן 18 , ואת האמת שהיא די מספקת אותי גם היום אך חשבתי לקנות חדשה עם המחשב החדש ואמרתי לעצמי שאני יילך על ה Z5500 , השאלה שלי היא האם ההפרשים כל כך רציניים שזה שווה השקעה של 1700 שקל ? (אני מביא מארהב ... ) השימוש העיקרי שלי זה סרטים ושירים ( משחקים עם אוזניות ... ) אני רוצה שתהיה חלוקה יפה בין הרמקולים לדוגמא בסרטים ששומעים בסראונד באיכות טובה . בכל מקרה אם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע :> תודה למי שעוזר זה באמת חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ויש לי בכרטיס קול יציאה לדיגיטלי ויציאה לאופטי. באיזה חיבור עדיף לי לחבר? ההבדל בין העלות של הכבלים גדולה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, סידרתי לי בסלון סוג של קולנוע ביתי חביב, מקרן שאליו אני מחבר קונסולות xbox ומחשב נייד לצפיה בסרטים. עד היום עשיתי שימוש ברמקולים altec lansing atp3 וכמובן נהנתי מכל רגע ואהבתי את הסאונד, עכשיו מה שחסר לי הוא אותה רמת סאונד רק בסראונד- מערכת 5.1. אני לא מעוניין לעלות או לרדת ברמת הסאונד, גם אין לי תקציב גדול במיוחד- עד כ 2000 ש'ח כשהכוונה שלי היא סידור כמו מקודם מבחינת הרמקולים הקדמיים, והאחוריים יהיו בצידי הספה שאנו משתמשים מתחת למקרן. התחלתי לבדוק מעט את האופציות והבנתי שהמערכת הנל מאוד מומלצת לחדרים Logitech Z5500 http://www.logitech.com/en-au/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 אך לא ממש עבור מרחבים כמו סלון. בנוסך גם שאין לרמקולים סטנדים- יכול להוות בעיה…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש אוזניות טובות להקשיב למוזיקה ולסרטים. אין לי מושג מה מחירי האוזניות להיום ומה מומלץ , אף פעם לא לא ניסיתי. אז אני ישמח לשמוע לעצותכם.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
תקציב - 2700 שקל מקסימום 3000 אם אני יצליח לגרד עוד קצת. שימושים - גיימינג במחשב, יחובר גם לממיר YES עם צפייה בתכני HD (עדיף מאוד FHD כי אני יושב קרוב למסך) עדיף מהחנויות BestBuy, Bigbox או כל חנות מומלצת בקריות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים חדשים אז אני רוצה שתתנו לי עצות ואל תתנו לי הצעות של רמקולים עד מחיר של 100 שקל, רמקולים טובים.. אז אני רוצה לדעת ל100 שקל איזה RMS מומלץ ומהו בדיוק,הרכב רמקולים מומלץ 2.0 או 2.1 תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד האם האוזניות האלה מוצלחות: JVC HARX700 Precision Sound Full Size Headphones - Black ב-30$ מאמזון (נגיד 50$ עם משלוח), שווה לקניית אוזניות בינוניות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש למשהו המלצה על שיר או מוזיקה מסויימת לבדיקה של רמקולים. אני רוצה לבדוק אם הם מזפים בתדרים כלשהם. כבר קיבלתי המלצות על: The prayer של Andrea Bocelli ו Celine Dion Play של Jennifer Lopez תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATP3 בשביל סאונד לTV(סרטים ושידורי טלויזיה), מחשב וניגון מוזיקה. מתאימים? יש משהו יותר טוב בתקציב? תודה,
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הshure se102 , שכתוב עליהן שהן אוטמות את חלל האוזן מרעשים מבחוץ, ולכן אפשר לשמוע בווליום נמוך. האם האוזניות הללו מומלצות, או האם יש כאלו שעושות את אותו התפקיד במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-