אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על טלוויזיה פלזמה 42" של Dantax דגם L-42HQ
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מתבלט כרגע בין הדגמים האלה inear: AKG K324P sennheiser cx 300 כפתור sennheiser MX55 sennheiser MX 500 sennheiser MX 51 האוזניות הם להאזנה לסרטים בעיקר... יש למישהו המלצות לתת??
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
בבקשה אחים שלי מישהו שיעזור לי תודה למי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הPMP יתמוך בכל המצלמות בגלל הUSB ON THE GO או רק בחלק מהמצלמות כמו הH-300 ואם רק בחלק אז באיזה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כפתור עד 100 שקל כנראה מחר בבוקר אני ילך לקנות נ.ב אני רוצה שזאת תיהיה חנות לא באינרנט
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב , אמא שלי בחו"ל עכשיו במיאמי , מה אתם אומרים על משהו ב150 דולר ככה רמקולים למחשב klipsch promedia 2.1 ? איך הם ? שמעתי אותם בחנות היו די טובים . cody csp97 5.1 - 300 W איך הם ? הם די זולים . יש עוד משהו להציע ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לעבוד בכרטיס קול ONBOARD שלי ויש מן בעיה מסויימת, נגיד באיי סי קיו שמישהו נכנס שמועים דפיקות, אז בהתחלה שומעים רעש כזה נקטע ואז שומעים את הצליל, ככה גם אם אני עושה BACKSPACE בחלון השיחה של האיי ס קיו כמה פעמים, שומעים רק את ההתחלה של הצליל ורק את האחרון שומעים נקי, כך גם בכל מיני תוכנות שמשמיעות צלילים, אבל שירים בווינאמפ שומעים בלי תקיעות בלי כלום. בכרטיס קול שהיה לי מקודם לא היו בעיות (של קריאייטיב) דרך אגב אני שומע רק סטריאו יש לי מגבר סטריאו, איזה כרטיס קול הייתם ממליצים לי עד 220 שקל?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו לקנות אוזניות איכותיות שכ"כ חסרות לי... ראיתי שדיברו פה על אוזניות קטנות In ear, אבל הן יקרות מדי עבורי. חשבתי לקנות את האוזניות Panasonic RP-HS40, ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהן? האם הן טובות? הצליל נקי? הבאסים חזקים? והאם בכלל אוזניות קליפס הן דבר נוח? אף פעם לא היה לי אוזניות קליפס, ככה שאני לא יודע אם זה נוח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-