אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין באוזניות איכותיות עם אטימה. E2C SHURE עולות 560 ש"ח ברשת באג, PX200 עולות 390 ש"ח באדר. איזה אוזניות יתנו לי את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין רמקולים מאיביי, לשמיעת מוסיקה, וחשבתי על ה-creative inspire 2500. הבעיה היא שהם לא ממש נפוצים באיבי, סך הכל יש שני מוכרים והם לא שולחים לארץ. אז איזה רמקולים מקבילים באיכות להם?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן Digital Audio Player 1GB V2 רציתי לדעת אם בעתיד היה עדכון לתמיכה בעברית העדכון האחרון מוסיף רק Audible Support (מה זה?) תודה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי אלבום בDTS , ואני מנגן אותו דרך נגן VLC עכשיו אני מעונין לצרוב אותו על דיסק שמע DVD. מישהו יודע איך ? כי בנרו זה נראה בלתי אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
סתם רציתי להתלהב.... הנגן נראה משהו בן-****..... התפריט הכי פשוט שראיתי בחיים שלי בקיצור נגן שולט!!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי אני שומח עליכם ואני ממש צריך עזרה! :-\ אני צריך רמקולים די טובים ולא ממש יקרים וגם כניראה כ.קול תואם היעוד:מישחקים ממש חשוב קצת סרטים ועוד מוסיקה בעיקר מישחקים(אני שמעתי מישהו מיתקרב אליי ממרחק 50 מטר ב UT ואנ ממש רוצה את זה!) סוג:אני מעדיף 4.1 אבל שמעתי על 2.1 ממש טובים ואני פתוח להצעות תקציב אני חושב על 600-650 לרמקולים ואני די צריך כרטיס(יש לי VIBRA 128) אני די חשבתי על CREATIVE 4400 או LOGITEC עם משהו די חדש כמו AUDIGY אני אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די של Prosound dvd9000ps (בלי הערות בבקשה :\ ) בכל מקרה , לפני כמה שבועות שחקתי עם התפריט שלו , שיניתי משהו שקשור לתמונה , ומאז התמונה קופצת ומשתגעת בלי הפסקה! אני מפעיל את הדי וי די , כדי לחזור לתפריט לשנות את זה , אבל התפריט קופץ , ומטושטש , ואין סיכוי להצליח לקרוא מה כתוב שם.. ניסיתי סתם לנחש דברים , ולשנות שם דברים מבלי לקרוא במשך שעות שלמות , אבל יש יותר מידי אופציות שם.. אין לי סיכוי. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי דרך לאפס את ההגדרותש לו? (ניסיתי לנתק אותו מהחשמל למשך כמה ימים ולא עזר , ואין כפתור מאחורה או משהו) נ.ב - התקשרתי למקום שקניתי את זה ממנו , וכל הזמן הטלפון תפוס , ואני פשוט לא מצליח לתפוס אותם... אני חייב דרך אחרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודם אח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצה רציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799? ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40) מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3 שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת) איזה דגם עדיף ולמה? הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכרים שאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות י…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
על איזה פרטים במפרט של הרמקוליים צריך להסתכל שבוחרים מערכת ל DVD ? מה חשוב ומה לא ? כמה צריך להיות בכל דבר ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את ה-750DJ כבר שנה. ואני מרגיש שכבר מיציתי אותו לגמרי. האם ה-940 זה שדרוג כדאי מה-750DJ? האם יורגש הבדל משמעותי באיכות ב-940 לעומת ה-750DJ? אני שומע בעיקר Dubstep,Rock. והתקציה שלי לאוזניות חדשות, הוא 1500 שקלים. האם כדאי לשדרג ל-940? תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-