אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.
-
שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ביקצור זה לוקסון, 2 רמקולים והתיבה הזאת (איך שלא קוראים לה ??? סאב בופר או וואטאוור) אז בקיצור מאחורה יש כזה חור L חור R שזה לרמקולים ואז יש עוד DVD/VCD INPUT אדום R ולבן L וליד זה יש PC INPUT ויש לי כבר כזה שבדיוק מתאים ל PC INPUT (שלשם אני מניח שצריך אבל מה הלאה?) ונשאר לי הקצה לבן ואדום בלאט משהוא?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
עכשיו, שמעתי על מרכז מדיה ביתי - עולה לא מעט וכנראה לא רלוונטי בשלב זה.... השאלה אם יש משהו אלחוטי שיכול לקשר בינם? כבל זה אופציה אבל רצוי שלא... עוד דבר יש לי חיבור usb בטלויזיה אם זה עוזר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חוות דעת, תמונות, איכות בניה, תנו ביקורת ! ;D ;D אין כלום באינטרנט !
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כשחיברתי את המיני שלי למחשב הוא פתח לי או יצר לי כונן נוסף g והופיעו לי שם תיקיות של notes מה זה צריך להיות? :
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום!!! האם אני יכול לחבר את הרסיבר דרך יציאות דולבי-דיגיטל שני ערוצים (לדוג' קידמי שמאל וימין) לטלויזיה ככה שבעצם אני אשמע ברמקולים של הטלויזיה (את הקדמי שמאל וימין) ואת הערוצים האחרים לרמקולים רגילים?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין CREATIVE INSPIRE T5900 CREATIVE INSPIRE T6100 מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד. היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים. תודה לעונים !!! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור בתקציב 200-300 ש"ח, ישמשו אותי לנגן iRiver H10 שהאוזניות סטוק כבר שהגיעו איתו כבר עוד רגע נקרעות באיזור הפלאג. הן שירתו אותי כראוי ואני מחפש אוזניות שלא יירדו ברמה מהסנהייזר שהגיעו עם הנגן. כמו שאמרתי אני רוצה אוזניות קטנות, אבל שלא יהיו מהסגנון הפולשני (כמו הסנהייזר CX), למרות שהן מצוינות ואוטמות ברמות מטורפות. יש סיכוי קל שאבא של חבר יביא לי אותן מאמריקה, העניין הוא שאני צריך תשובה מהירה והחלטית אם אני רוצה שזה יקרה. תודה רבה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני צלם חובב, מתמצא בטכנולוגיות והיצע מסכי המחשב אבל פחות בהיצע מסכי הטלויזיה. בכל אופן מבקש את עזרתכם בהמלצה למסך טלויזיה גדול לסלון. למיטב הבנתי טכנולוגיית הפלסמה עדיין מובילה ביכולת הצגת עומק הצבעים. תקנו אותי אם אני טועה. להלן הנתונים והאילוצים: מרחק צפייה 4-6 מטר. תקציב סדר גודל של 10K. הטלויזיה תחובר למחשב בסלון. הסלון מואר יחסית, כך שאם הטלויזיה מוצבת על קצה המחוג של שעה 12:00, אז יש פתח כניסה למרפסת ב-03:00 וחלון ב-06:00. כיוון הצפיה הוא מ- 06:00 ומ- 09:00 . מרבית התוכן שיוצג: slideshow של תמונות משפחתיות (תוכן גבוה מ HD), סדרות מהאינטרנט (ככה"נ תוכן SD), שידורים מקוונים (תוכן SD גם כן). הכי חשוב לי זו איכות תמונה ב 2D!! - ניגודיות סטאטית של 1:1000 או יותר.…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות... אז החלטתי לקנות חדשות אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות. חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו. אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו. אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מ…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן היום התחדשתי לי בטלויזיה חדשה טלויזיה LG Scarlet 32LG80R LCDו32ואינטש . החיבורים שיש בטלויזיה. HDMI HDMI/DVI AV1 AV2 S-VIDEO COMPONENT RGB של מחשב ביס מקס כמו שראיתי יש SCART S-VIDEO AV בדיוידי יש SCART AV S-VIDEO COMPONENT את המחשב חיברתי עם כבל DVI-HDMI הממיר מחובר בינתיים דרך הSCART-RCA אחד לוידיאו אחד לשמאל ואחד לימין לשמע. והממיר מחובר עם הפרדה של שלושה צבעים לוידיאו אדום כחול וירוק. מה שאני רוצה לדעת איך הכי טוב לחבר שאני אוכל לקבל את האיכות המיירבית . תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב. חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8. מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר? ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת? והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-