אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי אייפוד טאצ 8גב פרצתי ואני מבסוט. עכשיו מסיבות כאלה ואחרות(צבא) השמיעה שלי לא משו וזה מתבטה בעיקר באוזן ימין ששומעת יותר חלש ופחות חד את כל טווח הצלילים לכן אני צריך להגביר את הווליום בצד אחד ולשנות את הבלאנס של הנגן לכיוון ימין. היה לי D2 שהייתי מבסוט ממנו והיתה לו אפשרות כזאת, אפילו לטלפון המזורגג שלי Nokia 5800 יש אפשרות לשלוט על הבלאנס. אני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה. דרך הגב מישו ניסה לחבר אוזניות Bt למכשיר? בתודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם. הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון. כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום. אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הלהקה שלי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי מAudigy2 Platinum החלטנו כרגע ללכת על כרטיס עם ממשק שלEcho בשם Gina24, עם יש פה אנשים שמתעסקים עם סאונד מקצועי ויכולים להגיד לי עם כדאי להשקיע בכרטיס הזה או שכדאי בטווח מחיר הזה ללכת על משהו אחר לגמרי... הכל מתחבר למיקסרים ולמיקרופונים מקצועיים, כרגע הAudigy2 Platinum זה בדיחה בשביל מה שאנחנו רוצים להפיק...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ? 2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס X-FI XTREMEMUSIC (REFURBISHED) מ EBAY. התקנתי אותו והכל טוב, פרט לפרט אחד: בכל פעם שאני מדליק את המחשב הגדרות הכרטיס חוזרות לברירת המחדל (עוצמה מסויימת, CMSS 3D דולק, בלי BASS REDIRECTION ועוד). כל פעם אני מכוון את זה מחדש, אך לאחר שאני מכבה את המחשב ההגדרות "מתאפסות" מחדש. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן עם יציאת RCA 4 PIN בכרטיס מסך. חיברתי לו SVIDEO TO RCA וזה ישר הציג את התמונה על הטלווזיה שלי... עכשיו אני מנסה לחבר את ה8800 שלי עם כבל 7 פינים לRCA וזה לא מציג את התמונה. יש כאן איזה קאץ' ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין אוזניות SENNHEIZER דגם CX300 לעומת דגם PX-100 עבור נגן iAudio U3 לצורך נסיעה ברכבת (בעיקר) הבנתי שה- PX-100 הן אוזניות פתוחות והאחרות סגורות. אני מעוניין לדעת מה האיכות של האוזניות באופן כללי ומי מתאימה יותר לנסיעה ברכבת. למי שיש הצעות אחרות בתקציב של עד 350 ש"ח בארץ מוזמן להציע. רצוי שלא יהיו גדולות מדי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-