עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TaLTooL17,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by AMD-Z,

מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by ooooooo123asd,

חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by xknti,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by leoleo,

שלום, מתעניין ברכישת רמקולים למחשב שיחליפו creative inspire 2400 2.1 . תקציב - עד 300 ש"ח - שימוש: לסרטים ומוזיקה. התחלתי לבחון אפשרויות חדשות של creative 2.1 ואיכשהו השתכנעתי שגם 2.0 יספיקו כגון microlab b-77 . יצא שהגעתי לקרוא על creative T-15, שהוא גם bluetooth וכאן יש לי פער - האם רמקולים bluetooth יעבדו עם PC ?האם אני צריך מתאם שישדר מה-PC? אם השימוש שלי הוא רק בחיבור ישיר ל-PC האם עדיין רלוונטי לי לרכוש רמקולים שהם גם bluetooth ? האם איכות השמע של רמקולים bluetooth מחיבור חוטים של הרמקולים למחשב? האם היתרונות היחידים של רמקולים bluetooth זה פחות כבלים ואפשרות לנגן הטל"ס? אשמח לכל התייחסות

9. כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Asus Xonar D2X PCI-E‎ http://uk.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK כרטיס קול שהתקנתי על WIN7 כלנגן שמנסה לנגן בו רושם שיש בעיה ולא מנגן . רק VLC עם מקודדים משלו משמיע קול דרך הכרטיס הקול התקנה חוזרת של הנגנים או מקודדים לא עוזרת עצה ?

11. Started by sgsg,

זה DVD טוב? איזה פורמטים הוא יכול לקרוא?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by IdanTs,

איזה רמקול עדיף? זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=694477 או זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=598020 הראשון עולה ב-4 שקל יותר מהשני. תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Lirans,

שלום רכשתי לאחרונה את המערכת הנ"ל. ישנם רעשי רקע בכל וויליום ובכל חיבור (גם אם אין שום כבל מחובר מלבד הרמקולים). מבדיקות במעבדה והשוואה מול רסיבר חדש מאותו דגם, הרעשים אמורים להיות וככה זה בדגמים זולים יחסית. מבדיקה בבית רסיבר אחר (גם פשוט) עם אותו רמקול מייצר פחות רעשי רקע באופן משמעותי. כמה אמור לעלות רסיבר חדש שבו אני לא אשמע רעשי רקע? שאלה נוספת. בחיבור דיגיטלי מPS3 כאשר אני בתפריט הקונסולה XMB, אני שומע את רעש הרקע הרגיל. כאשר אני לוחץ על אחד החיצים ועובר אפשרות בתפריט נשמע קול המעבר בין האפשרויות ובמקביל אני שומע את רעש הרקע חזק באופן מאוד בולט. כשנייה לאחר קול התפריט הרעש חוזר לרמתו הרגילה. האם זאת בעיה מוכרת? זה נובע מהרסיבר בלבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by kined_of,

אני מתלבט בין שתי דגמים http://zap.co.il/model.asp?model_id=12069 ו http://zap.co.il/model.asp?model_id=11525 בראשון המחירים הם בין 450 -499 ובשני בין 298 -660 למה הבדל המחירים בשני כזה גבוהה? איזה DVD ביניהם עדיף? זה DVD בסדר יחסית? ומה זה תדירות ? (KHZ) זה מאוד משמעותי?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. מה קורה אנשים טובים אני מחפש פתרון לאיזה בעיה שיש לי : למחשב שלי מחוברת מערכת קולנוע ביתית לעיתים קרובות מתחשק לי לשמוע דווקא באוזניות זה סיפור להתחיל להוציא להכניס כבלים כל הזמן כשאני מכניס אוזניות מן הסתם לא שומעים ברמקולים האידיאל הוא להשאיר את האוזניות תמיד מחוברות ולהחליט בעצמי מתי להשתמש ברמקולים ומתי באוזניות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by lader,

אני צריך המלצה לDVD קורא צרובים, DIVX ,XVID, ועוד פורמטים. במחיר של כ 300 ש"ח אם אפשרי ואם צריך תקציב רחב יותר תגידו.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by פולי הקנטאור,

יש לי מחשב HP ProBook 440 G4 ואוזניות Audio-technica M40x. המחשב לא מוציא שום סאונד (גם ברמקולים) וניסיתי את כל הפתרונות שיש באתר של HP, ניסיתי להחליף כבלים, בדקתי שהאוזניות מתפקדות גם בחיבור למכשיר אחר וכלום לא עבד. יש למישהו פתרון? תודה רבה מאוד לכל העונים והעוזרים.

19. Started by shay205,

כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אמממ, מה אפשר לעשות כדי לסדר את הפונט במחשב שיראו אותו יותר חד (נקי)? אני מחבר בחיבור HDMI-DVI. ד"א, יש אפשרות לעשות גם תצבעים טיפה יותר חיים? ואממממ, יש לי תאפשרות בהגדרות לבחור 1920x1080 (והטלוויזיה שלי היא HD READY...), זה נותן לי לבחור את זה ואפילו מפנה לי הרבה מקום במסך (משהו שמאוד עוזר לי =), הבעיה היא שהפונט של הכתב לא כ"כ קריא ואם אפשר לסדר את זה - מה טוב..., אפשר לסדר את זה?) תודה =)

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by HAPOELTA,

יש לי רסיבר של yahama, איך אפשר לחבר אותו למחשב? צריך כבלים מיוחדים? תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by black T.I,

תגידו לי בבקשה איפה אני יכול להשיג את השיר KETCHUP ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by לוח שנה,

כותרת, תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.