עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by teddy85,

אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by nanus,

קודם הלינק לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066 מה אתם אומרים עליו הוא שווה את המחיר שלו או האם אני אקבל את אותה איכות גם מהכרטיס שיש לי און בורד ASUS P5W DH יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 ועוד שאלה מה הדרך הכי טוב לחבר אותם לכרטיס היום הם מחוברים בחיבורי הפינים הסטנדרטים הצרכים שלי מהכרטיס זה מוזיקה סרטים ומשחקים אני לא מקליט ולא עורך

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by SV123,

מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by RDS,

אוקי אז בקרוב אני מתכוון לקנות את ה-x 530... עכשיו ראיתי נושא פה, שמשהו אומר שהרמקולים לא עובדים לו 5.1מלא, אלא 2.1 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם הבא: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9098 יפעל לי 5.1 מלא? כעיקרון יש לי אפשרות ל-7.1 (8 ערוצים)... בקיצור עזרו לי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. לאחרונה נהרסו לי ה CX300 שלהם (אחרי שנהרסו לי גם HD497 עוד קודם). קניתי אותם בחנות שמוכרת בעיקר אוזניות סנהייזר (כמעט את כל הדגמים אני חושב) בארץ. בכל מקרה נראה לי שאם יהיה אופציה לקבל זיכוי אני רוצה להחליף אותם באוזניות טובות יותר. הרגשתי זה מכבר שטווח התדרים הבינוני פגום משהו ב cx300 בווליום גבוהה. מחיר עד ~600 ש"ח אני מניח אבל גמיש אם יש משהו שהוא קפיצה משמעותית במחיר קצת גבוהה יותר. חשוב שיהיו ניידות ולא יצטרכו מגבר לאיכות טובה. וגם שלא יהיו גדולות ונוחות לסחיבה - בתקופה של ה HD497 די התבאסתי על הגודל שלהם. עדיף מאוד שיהיו חסינות לרעש. הנגן העיקרי שלי הוא Iaudio X5L ואני חושב שהוא די טוב מבחינת הספק. המוזיקה שאני שומע מגוונת מידי מכדי שזה ישנה... הדבר היחיד שאני ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם כן איך? אני שונא את התוכנה הזו, צריך לשים את השירים בתוך תיקייה מסויימת או שסתם אפשר לזרוק אותם בחוץ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Alina,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  12. שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש

13. Started by Bear Cub,

הנה תמונה: קיבלתי אותו עם הכרטיס לכידה שלי PVR200 LEADTEK: לאן הוא שייך? תודה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by parker8,

סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. לשם מה משמש כבל שכתוב עליו pc ofc interconnect for home theater? בין אילו רכבים הוא מקשר? והאם הוא בא במקום או בנוסף לחיבור האופטי שיש לי? yamaha s796- dvd מגבר yamaha rx-v2095 ???

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1394 והאם הוא יתאימם לרמקולים האלה??http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. Started by Godmoney,

אני מתלבט כבר כמה זמן בין שני המוצרים האלו. למישהו יש דעה בעניין?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by פי.סי,

אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by parker8,

איך האוזניות האלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} אני מחפש לנגן שיהיו טובות ונוחות.... תקציב:200 ש"ח שמעתי ש-KOSS חברה טובה איזה אוזניות יש להם? תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Dn2k,

אני אשמח לקבל קצת מושג לגבי אוזניות איכותיות בטווח המחירים של עד 200 שקל עבור משחקים ומוסיקה ואיפה אפשר לקנות בזול... ( אני מתכוון לקנות שניים אחד לי אחד לאחי... )

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by Mitzi,

היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, בשביל פרוייקט באוניברסיטה אני צריך להקליט 16 ערוצים. אורך הכבלים עד למקרופנים יהיה כ-20 מטר (האם זה משנה איזה קבלים לקנות? עד כמה ניתן להאריך את הכבל לפני שהאיכות תפגע?) סוג המיקרופון הוא קונדנסר, טווח תדרים חייב להגיע עד 20KHz. האם pre-amp יכול להיות בתוך המיקופון או רק בנפרד? אני רוצה להקליט באיכות של 44.1KHz 16bit כך שאין צורך להשקיע במערכת המסוגלת ליותר מזה (האם זה משנה אם החיבור USB2 או Firewire?) האם קיימת תוכנה שמסוגלת לתזמן את הערוצים (מי מהם מתי מתחיל) האם יש אפשרות לשמור את הנתונים ב-lossless פורמט כמו ה-APE או סוג כלשהו אחר בזמן אמת. אני מתכנן להשקיע כ-30,000 , אך אין הגבלה קונקרטית לתקציב. אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by rafi121,

שלום יש לי כרטיס Pinnacle pctv רגיל(בן שלוש בערך). התוכנה-תוכנת pctv vision. יש אפשרות לשמירת קלטות וידיאו אנלוגיות כ- mpeg2 אבל הקובץ=הסרט יוצא איטי מדי ובאיכות ירודה.מצליח יפה רק בשמירה כ -mpeg1. האם זה יעזור אם אשדרג את התוכנה? נראה לי שהסיבה שלא מצליח לשמור באיכות טובה היא בגלל מגבלת החומרה של הכרטיס. האם אני צודק? אם לא- איפה אני יכול להוריד גירסה מתקדמת יותר של התוכנה הנ"ל (לא מוגבלת בזמן)? ואם לא ידוע לך איפה- אז איפה אפשר להוריד תוכנה (לא מוגבלת בזמן)שתדע לשמור כ-MPEG מודרני ותעבוד עם הכרטיס שלי? האם כדאי לשמור כפורמט אחר שיתאים גם למחשב וגם למכשירי DVD? איזה פורמט(כולל גרסת פורמט), איפה התוכנה והאם תעבוד עם הכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by Nemesis,

היי, יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZS לעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה. האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים