אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה אוזניות לMP3 שלי אני מחפש אוזניות טובות בסביבות ה100-150 אני רוצה לשמוע למכון כושר ולשמוע טוב... חזק אני מחפש עם באסים חזקים שאני ישמע באיכות ואני יהנה.. אני בטוח שיש לכם מה להמליץ.... אני רוצה אוזניות רגילות קטנות לאוזן... תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המגבר הזקן שלי גוסס,הוא משדר רק לצד אחד. ניסיתי להחליף בין היציאות,כלומר לחבר את רמקולי שמאל לימין,בכל מקרה שומעים רק בצד ימין(הוא מחובר כרגע ישירות למחשב,דרך כל AUX מתפצל והרמקולים(2X20W + 2X150W מחוברים דרך כבל נחושת - Old School...) אני עובר כבר איזה חצי שעה על כל החיבורים ואני לא מצליח למצוא מגעים דפוקים או משהו בסגנון,מישהו חווה בעייה דומה ויכול להמליץ על פתרון?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את הIaudio G3 והאוזניות שקיבלתי לא טובות כל כך אני מחפש אוזניות כפתור בסביבות ה 150 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!! עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן: Griffin שמייצרת את ה iTrip ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...) תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא מזמן(לפני חצי שעה) התחדשתי בiAudio7, ועכשיו הגיע הזמן לדאוג לאוזניות. מה כדאי לקנות בתקציב המדובר ואיפה(באשדוד יש רק BigBox Bug וIVORY)?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש רסיבר לחברי שביקש את הזול ביותר, שיראה טוב (ככל שאפשר) ושיעשה את העבודה.. אני מבין שהוא לא יקבל רסיבר טוב במחיר נמוך, אך למרות זאת יותר חשוב לו שהרסיבר יראה טוב-אולי צג אפילו ושיהיה תקין. לא אני ולא הוא לא מבינים בעניין ולא ממש חשובות האיכויות. התקציב, הכי נמוך שאפשר ! אני מחפש לו משהו יד-שניה אולי יותר או משהו בסגנון, תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה?? יש משהו מוזר שקורה לרמקולים שלי , הם מוציאים צליל כזה של רעש ציוץ כזה . חשבתי שהבעיה עם ברמקולים אז החלפתי אותם אבל נשראה אותה בעיה מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני אקנה קרב את ה H-10 ורציתי לדעתת מהם הצבעים לבחירה ומה לדעתכם הכי יפה ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-