עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D.r Bit,

שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. זה ממש חשוב לי, כי איך אחרת אני אנווט בין 4 GB?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by דיוגנס,

היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by ASSAFsa,

אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gabi_y,

היי אני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאה מגבר Yamaha RXV520 רמקוליים Mission M74 אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום. החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה. עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת. אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש לי ואז התקציב בערך 7000 +- או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1 אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכות לכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by n3b,

יש מבצע בעולם הקולנוע על הדגם הנ"ל SHARP תוצרת יפן, 42 אינצ' FULL HD ב4590 ש"ח המחיר נראה מעולה, אבל קצת חשוד, ואחרי שחיפשתי בגוגל קצת פרטים על הטלויזיה הנ"ל לא מצאתי שום מידע חיובי או שלילי מישהו יודע מה הקאץ'? קישור למכירה http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=83

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת אמרו לי שהם רמקולים חבל על הזמן למרות שהם לא כאלה מוכרים?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by ELiA,

חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by Runny,

מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by guy25,

איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

18. Started by ben060,

שלום קניתי בקר וכבל FIREWIRE חיברתי בין המצלמה למחשב עכשיו איך אני מעביר את המידע? איזה תוכנה ממולצת להתקין? ועם מה אני עורך את המידע? אשמח להמלצות בן

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  19. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by yeya,

שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Benuaman,

היי !!אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להשוות בין 2 כרטיסי קול שונים : חבר שלי קנה מחשב ואיתו ה Creative 5.1 Value ויש שם אפקטים מדהימים תוכנה שמצורפת לכרטיס ובה אפקטים של שינוי הצלילים והזמר באותו השיר ... כרטיס זה עולה 250 שקל הכרטיס השני הוא FORTISSIMO III 7.1 עכשיו אותו אני לא מכיר ... אבל אומרים שהוא מצויין ... עכשיו האם האפקטים של ה CREATIVE VALU 5.1 הם כמו של הכרטיס הזה ? תציעו לי ואם אפשר פרטים למי שיש כרטיסים אלו ... תודה רבה !!! ;D

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by icebreak,

DESIGN TECHNICA נתנו ציון די נמוך של 6 מתוך 10: Highs: Excellent sound quality; more features than comparably priced models Lows: Prone to locking up; uncomfortable ear buds; poor battery life; slow transfer speeds --- There is a reason why the iPod reigns supreme; it simply works as it says it will. Apple has made us upset with their unwillingness to support software other than iTunes and we were really hoping the Creative Labs Zen Micro would be a good alternative, but it just left us feeling let down. If you read any other reviews both in print publication and on the web, you will be led to believe that the Zen Micro is the iPod killer we have all been waiting for,…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.