עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Citadel,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by D-M-X,

אני כנראה קונה נגן בחופש הגדול לקראת הצבא... אחרי שהתנסתי בנגן HD עם נפח גדול ומשקל וגודל גם לא הכי קטנים (H340) אני מעוניין בנגן קטן אם נפח של 4-6 ג'יגה (אם היה 8-10 הייתי קונה אבל אני לא רוצה את הזמפ"ו) ההתלבטות שלי היא בין הIAUDIO I6 לבין SANDISK SANSA E270 האחד MINI HD ששוקל 60 גרם!!! עם 4 ג'יגה השני פלאש של 6 ג'יגה מביקורות ראיתי שבסנסה הלחיצה על הכפתורים קשה וגם יש בעיה כששומעים שיר ומעבירים ברשימת שירים מתחת או מעל לרשימה שרואים על המסך אז השיר נתקע קצת בזמן שזה מעלה את העמוד הבא של השירים וגם אין לו מטען לחשמל...

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  3. איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by 47,

אני עם אוזניות הBeyerDynamic DT931 שלי גיליתי שהן יכולות ליצור אפקט סראונד דיי משכנע(עם מה שעובד בטכנולוגיית "3D Audio"). עכשיו, אני תוהה אם יש איזה תוכנה\חומרה שיכולים להפוך סראונד 5.1\6.1\7.1 רגיל ל3D Audio. ניתקלתי בדבר הזה, אבל אין מספיק מידע ותמונות(חיבורים)- מישהו יכול להביא ביקורות עם יותר מידע עליו? ועוד משהו, לא הבנתי אם יש כרטיסי קול "רגילים" שיכולים לעשות בדיוק אותו הדבר? אלכס.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by dorlevy,

אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  6. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by galr52,

שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Starsky,

שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by FunkyMonk,

היי אני מתכנן בקרוב לקנות LCD, והייתי ממש רוצה להיות מסוגל לחבר אותה למחשב ולראות באיכות טובה.. רק שיש לי בעיה אחת - אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך שלי. יש לי יציאת DVI אחת, והיא כבר תפוסה ע"י המסך שלי.. יש לי יציאת VGA ועוד יציאה שאני די בטוח שהיא S-VIDEO אבל אני לא יכול לראות בוודאות (אני רק רואה שהיא קטנה ועגולה חח). כיוון שאני יודע שVGA הוא אנאלוגי וHDMI הוא דיגיטלי, אני גם יודע שזו בעיה להמיר בינהם, ושממירים בין היציאות די יקרים. האם ניתן להשתמש בצורה כלשהי בS-VIDEO? אולי יש איזה מפצל ליציאת DVI (שאליה אוכל לחבר DVI to HDMI) או משהו? בקיצור, איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי באיכות טובה? (יש לציין שאני לא צריך FHD, אלא 720)

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by GRiM,

מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אח שלי כרגע בקנדה ואני רוצה שיקנה לי 2.1 של קריאטיב... אבל לא יודע מה הכי טוב... יש לי כרגע את ה2500... אבל בא לי יותר טובים מישהו יכול להמליץ? ולהגיד בערך מה המחיר בקנדה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by homart,

אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by coolmeen,

שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. Started by roei88,

אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Yonatan-A,

I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. האם ניתן לכבות את ההארד דיסק כששומעים רדיו דרך האינטרנט על ידי WINAMP ? אני מדבר על מצב שזאת הפעולה היחידה שאני עושה עם המחשב ושבה אני מכבה את המסך ומעניין אותי אם אפשר לכבות את ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by GRiM,

שלום לכולם, יש לי כרגע הזדמנות לקנות iPod דור שלישי משומש (אני לא יודע כמה הנפח, אבל נגיד המינימום - 10GB) במחיר של 300 ש"ח. אני בסה"כ רוצה נגן ממוצע במטרה לשמוע מוסיקה בבוקר ואחה"צ באוטובוס, וההצעה הזאת נשמעת לא רעה. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  22. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Zomi,

שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים