אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב. חברה שלי קנתה מחשב חדש והיא מתלוננת שעוצמת הקול אצלה נמוכה. כרטיס הקול שלה מובנה בלוח-אם (כלומר לא כרטיס אמיתי) והרמקולים שלה אלו רמקולים שמובנים במסך LCD (לא זוכר את הדגם). עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה פתרון זול יותר ויעיל יותר כדי להגביר את הקול. לקנות זוג רמקולים או לקנות כרטיס קול. היא אינה צריכה קול היקפי או באסים שיפוצצו לה את הבית. רק להגביר קצת את הקול. תודה מראש, שי.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קריאיטיו2.1 אינספייר2400 יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 ואני שומע בו יפה עם אני יחליף לaudigy2 העם אני ישמע הבדל גדול ועם כן מה ההבדל העם שווה להשקיע או להישאר עם אותו כרטיס קול? עלי לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מהרמקולים.יש לי פנטיום 3 733 זיכרון 512 מערכת xp pro כשהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול אז שמעתי טריבל מעולה אבל הבסים היו על הפנים גם כשנכנסתי להגדרות של הכרטיס אז אני שומע כרגע מהמדייה פלייר.אז שווה את ההשקעה? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת 4.1 בחדר, והיא מחוברת לכרטיס קול שלי עם ה Abit AN8 Ultra, ויש לי במחשב השני סלוט PCI של Soundblaster 4.1 digital ורציתי לדעת מה יותר טוב.. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ואני מתלבטת בין שני הסוגים האלו. אני אישית מעדיפה את הדברים הבאים - באסים חזקים וכמובן שישמע טוב. אני לא מבדילה בדקויות של רמקולים ודברים כאלה ורק אכפת לי שהם ישמעו טוב וחלק. עכשיו, הMICROLAB עולים 350 ש"ח חדשים. ואם אני בכלל אלך על הלוג'יטק, זה כמובן יהיה יד שנייה. אז ראשית, מה יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של כל דבר? והאם יש הבדל עצום? ועל מה בכלל כדאי לי ללכת? Microlab FC330 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 Logitech x530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה נחשב יותר טוב אוזניות פתוחות או סגורות? ועוד שאלה אוזניות גרדו יש sr325 ויש גם sr325i? או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
http://bans.adserver.co.il/bbarc7.htm זה מה שמצאתי ולIPOD יש כתבה באתר.... מה אתם אומרים יותר שווה?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? ATP3 vs jbl Creature II ולמה?? בבקשה.. התייחסו לכל סוגיי ההשוואה בינהם... מי יותר טוב ולמה?? השוואות וביקורות יתקבלו בברכה... צודההה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה יותר כדאי לקנייה .. Iriver 40G h340 או Ipod Nano 2G מבחינת מקום אחסון .. ? מבחינת נוחות וכו'...?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות ? אייפיוד או מיני דיסק?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-