אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

ממברנה קרועה של רמקול - האם ניתן לתקן אותה או שחייבים להחליף את כל היחידה? מדובר על יחידת הבאס, ורמקול אחר שבו חישוק הגומי שמסביב לממברנה והוא שאחראי על התנועה שלה בזמן הויברציות גם נקרע, האם ניתן לתקן את זה או שיש איזה דבק שיכול לעזור לסדר את הבעיה?
- 

- 20 תגובות
 - 15.2k צפיות

- 

- 

במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?
- 

- 8 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 951 צפיות

- 

- 

אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:
- 

- 0 תגובות
 - 578 צפיות

- 

- 

שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.
- 

- 0 תגובות
 - 556 צפיות

- 

- 

שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני מתכוון לקנות כרטיס חדש שמתאים ל-5.1 וכל הזמן אני שומע אנשים ממליצים על ה-GTXP, אבל עדיין לא הבנתי במה הוא עולה על ה-Audigy (חוץ מענייני דרייברים שלא משנים לי כל כך וההבדל הקטן במחיר). מה אתם אומרים?
- 

- 15 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.
- 

- 2 תגובות
 - 941 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מעוניין לרכוש רמקולים נורמלים למחשב ונראה לי שהגיע הזמן לעשות זאת. הבעיה אצלי כרגע היא "מורכבות הבעיה", ואני לא יודע איך הכי כדאי לי לבנות את המערכת שלי ולהוסיף לה רמקולים. קודם כל, התקציב הוא 800-1000 שקלים, והדבר הראשון שעלה לי לראש הוא ה- Microlab 7C. שמעתי הרבה ביקורות טובות על הרמקולים במיוחד במסגרת התקציב. האם באמת כדאי לקנות אותם? בנוסף, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגם ה-7C לדגם ה-6C. ההבדל הכספי לא מפריע לי, אלא הגודל, לכן חשבתי על ה-6C, אבל באמת שאיכות באה לפני הכל בשבילי אז אשמח לדעת מה כדאי. דבר אחד יש לי כרגע שאני לא מוכן להפטר ממנו וזה רסיבר (דגם מלא Denon AVR-1509). הוא נמצא ממש לידי ומאוד נוח להשתמש בו ולשלוט על הלווליום (מה גם, י…
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

טוב ,אז הבטחתי לכם, עכשיו אני מקיים . כדאי לקרוא את הכתבה במלואה, היא מעיין סיפור: ביקורת מפורטת על רמקולים CREATIVE T5900 : מי שיודע ומי שלא, הדגם 5400 כבר לא מיוצר וקשה למצוא אחרונים שלו, כיום ה 5900 מחליף אותו. כמובן מדובר במערכת 5.1 מבית קריאטיב. לאחר קריאה רבה וחיפוש אחרי תמונות/ביקורות/מידע, החלטתי להזמין. הכי זול שמצאתי -720 שקלים. לאחר יומיים החבילה הגיעה. האמת ציפיתי לקרטון גדול יותר. אמרתי תודה לשליח ,חזרתי לחדר ופתחתי. הוצאתי את הסאב... האמת? התאכזבתי... משום מה תיארתי לעצמי סאב גדול יותר, ולא קופסת נעליים של TRACK מידה 40 של נער מתבגר. לא נורא אמרתי לעצמי,נבדוק אותו. הוצאתי את 5 הרמקולים, דיי קטנים אך נראים טוב ויפים. 2 קדמיים- גדולים יותר- יש בהם תוספת טווי…
- 

- 12 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום לכם, מחפש בנרות המלצות למערכת רמקולים 5.1 + מגבר. חובה שיהיה במערכת זו כניסה אופטית במגבר. טווח מחיר: עד 600 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים.
- 

- 1 תגובה
 - 511 צפיות

- 

- 

אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..
- 

- 1 תגובה
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?
- 

- 0 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?
- 

- 0 תגובות
 - 530 צפיות

- 

- 

שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון
- 

- 0 תגובות
 - 762 צפיות

- 

- 

שלום לאחר סינון ארוך נשארו 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: האחד הוא דיסקמן PANASONIC MP3 כולל ערכה לרכב SL-MP50 שהוא דגם חדש ואני יכול לקנות ב500 שקלים או השני הוא דיסקמן SAMSUNG MP3 דגם MCD-SM60 שזה הדגם הטוב יותר של סמסונג בארץ (הרגיל הוא 55) אני יכול לקנות אותו ב400 שקלים על מה אתם הייתם הולכים ? האם יש הבדל ביניהם שמצדיק 100 שקל ? השיקולים הם ככה: בעיקרון יש לי 500 שקל אבל הכסף גם תופס מקום ז"א אם אין כמעט הבדל ביניהם אז אני אלך על הזול אבל עם ההבדל קטן אבל קצת חשוב אני לא אתקמצן. תודה רבה יאיר
- 

- 4 תגובות
 - 978 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי
- 

- 1 תגובה
 - 554 צפיות

- 

- 

שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)
- 

- 1 תגובה
 - 817 צפיות

- 

- 

- 

http://www.klipsch.com/gmx/ מעניין עם יגיעו לארץ ואם כן באיזה מחיר ? אם אני לא טועה בחול הם עולים 300 דולר...או משהו כזה בכל אופן... מישהו ראה עליהם ביקורת ?
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם , יש לי לוח אם של ABIT דגם-NF7S2 .ואני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (עם האור האדום). ויש לי מערכת 5.1.הכל בשביל לראות סרטים על מסך הטלויזיה. רציתי לדעת האם סרטים שהם בפורמט AC3 צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב או בהגדרות של הנגנים (כמו השמעת הסרט בנגן של המחשב כמונו/סטריאו/2רמקולים קדמיים ו-2 אחוריים/או משהו אחר) או שלא צריך בכלל לגעת בכלום וזה עובר אוטומטית להשמעה בפורמט AC3 כל עוד מותקן אצלי במחשב פילטר AC3 ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי יכול לעזור אולי תמיכה טכנית של יבואן ABIT בישראל אשמח לעזרה מכל סוג שהוא ,תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 692 צפיות

- 

- 

היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 671 צפיות

-