אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך טלוזיה. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטר והתקציב הוא עד 8 אלף הטלויזיה תשמש בעיקר לצפייה בערוצים וגם לסרטים אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חוות דעת, תמונות, איכות בניה, תנו ביקורת ! ;D ;D אין כלום באינטרנט !
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חיפשתי לי לאחרונה נגן MP3 נחמד וה-H10 מצא חן בעיניי. רק מה? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין וראיתי שהם שונים אצל נגנים אחרים: S/N ratio 90dB(MP3) Frequency range ±3dB No. of channels Stereo (L/R) 87.5MHz ~ 108MHZ הכל מובא מכאן: http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=13235232&storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001 אשמח לעזרה בפירוש המושגים הנ"ל.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקי... אז החלטתי לקנות מחשב, וכמו כן גם ציוד הקפי הכולל רמקולים... היעוד של המחשב יהיה משחקים... אחרי כמה בדיקות הגעתי למסקנה שאצטרך להשקיע לפחות 350 שקל ברמקולים, וגם זה תקציב צנוע... בכל מקרה... כמה שאלות... מהי מערכת הרמקולים 5.1 הכי זולה שנחשבת לאיכותית? כמו כן... מה עדיף לדעתכם: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15414 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8760 ברור לי שהאיכות של ה-ATP3 טובה בהרבה, אבל השאלה אם זה מתגבר על צליל הקפי למשחקים... האם אשים לב לאיכות בין הרמקולים? יש צורך בללכת לחנות כדי לשמוע את הרמקולים? בקיצור... תענו לי בבקשה על כל השאלות... תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב. במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני אתמול את הרמקולים x530 של לוג'יטק ויש לי כרטיס קול 5.1 שלinnoax שקניתי אותו מזמן כי נהרס לי הכרטיס קול המובנה שהיה לי על הלוח אם http://www.ivmm.com/innoax/products/audio_extreme.htm אני מחבר לפי הצבעים לכרטיס קול וכפי שהוסבר בחוברת ההדרכה ולא שומעים רמקול אחד צדדי של סראונד ואת השני שומעים נורא שקט.. עכשיו החלפתי בכרטיס קול את החיבורים והצבעים ונוצר מצב שהם כן עבדו כלומר 4 בסטריאו והסנטר לא עבד.. בסופו של דבר חיברתי אותם בעזרת המפצל שמקבלים עם הרמקולים שבאמצעותו כמובן שומעים רק בסטריאו רגיל.. נסיתי להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס והתקנתי תתוכנה ac3filter ויש לי מקודד חדש של k-lite codec pack עדין לא שומעים רמקול אחד של סראונד והשני בכלל שמועים ממש חלש.. …
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לספרד והייתי רוצה להתחדש עם נגן MP3 חדש. IRIVER או IPOD אבא שלי לא מרשה לי אז עדיף משהו בנפח של 256-512 מגבייט. התקציב הוא עד 400 שקל רצוי 300. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט במחשב ואני מחבר אליו תטלויזיה אז אני מחבר גם את הסאונד לטלויזיה יש מן הפרעות כאלה ברקע בסאונד כמה שאני מגביר יותר שומעים את זה חזק יותר מן כמו זמזום כזה רעש לכלוך כזה ניסיתי לחבר את הסאונד לטלויזיה דרך היציאה של האוזניות מהכרטיס קול שלי מהיציאה של הרמקולים מהכרטיס קול שלי וגם מהכרטיס קול שיש לי במחשב ובכולם יש את הבעיה הזאת איך אפשר לסדר את בהגדרות של המחשב או משהו יש לי כבלים איכותיים ציפוי זהב
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 ונגן CD ו VCD של LENCO LDMV311 הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים האם כדי לקנות ? מה טוב ? ומה רע בו ? אם אתם לא מצעים לקנות אותו אז מה כן כדי ? http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1256&catcode=34 בתודה S@dik
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי ומומחי HWZONE! ברצוני לשדרג מעט את קונפיגורציית האודיו שלי בקניית רמקולים חדשים +כ.קול, אשמח אם תעזרו לי בבחירה . נכון לעכשיו אני עובד עם רמקולים מעאפנים SBS370 + כרטיס קול שאני לא יודע להגדירו אך נאמר לי שהוא טוב בהרבה מהON BOARD הקיימים בשוק : SB LIVE VALUE. ברצוני לשדרג הרמקולים בסכום של כ-1000 ש"ח , גם למערכת 2.1 אבל איכותית, חשבתי בכיוון הZ2300 (200W RMS. ואת כרטיס הקול רק אם צריך! במידה ולא יהיו הבדלי ביצועים ואיכות מוסיקה ומהירות משמעותיים לדעתי אין צורך. הדרישות מהרמקולים- באס חזק מאוד ואיכותי , סאונד עוצמתי ונקי כמה שיותר מהפרעות בווליום גבוה , ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנם רמקולים טובים משמעותית. אשמח אם תגיבו ותייעצו!! תודה רבה ושבת שלום לכולם.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם חוץ מזה של CTS 20 USB יש USB ...... האם זה אומר שזה גם כרטיס קול??? http://www.cinemastation.com/products/cts20/index.htmhttp://www.cinemastation.com/products/tss10/index.htm
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אפשרי לרכוש באיביי. אשמח להמלצות לדגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-