אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים. כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3. עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות: ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף? JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450 כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוס…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זה Pine MP3 Player SM-320F 32MB רשום באתר המוצר שאפשר להרחיב ככה 32\64 השאלה שלי, אם אני ישים כרטיס זכרון של 128 מגה נגיד ויעקוף את ה64 זה יעבוד? או חייב לקנות רק עוד 32.. כי 32 מגה מספיק לי בדיוק ל4 שירים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת מפגרת..... אבל, מאיפה מגיע מקור החשמל שלהם? סוללות??
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מה שלומכם? טוב, אולי זה בעצם לילה, ורובכם בלאווהכי יקרא את ההודעה בבוקר, אז בוקר טוב לכולכם. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, במשך שנים ניגנתי בפסנתר ואורגנית חשמלית(של Technics), ובחיים לא חשבתי על אפשרות לעבוד איתה דרך המחשב. למה עכשיו? כי התחלתי ליצור מוזיקה דרך המחשב, והייתי רוצה לשלב מנגינות משלי בשיר, כלומר, ממש שאני ניגנתי. מאחורי האורגנית(Technics sx kn701) יש לי המון חורים, אבל הכי גדולים שנראים לי שבאמת יתאימו לחיבור מחשב הם החורים של ה- MIDI IN ו-MIDI OUT. אז קודם כל השאלה הראשונה שלי היא, האם אני אוכל לחבר את זה למחשב בכלל?האורגנית די ישנה, והשאלה השנייה היא, אם כן, איך, הרי שאין לי אף כבל שמתאים למחשב(אף פעם לא קיבלתי כבל כזה עם האורגנית…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריך המלצה ל MP3 עד 750 ש"ח יותר חשוב האיכות מהכמות. תודה
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, נהרסו לי הרמקולים למחשב, מחפש המלצה לחדשים שישתלבו טוב בגיימינג ובמוזיקה. תקציב עד 1000. אם יש הבדל ממש מטורף אז אפשר גם לחרוג גם ל1500 ש"ח. פתוח גם להזמנה מאמזון אם יש דיל טוב. אגב, לאן מיקרו לאב שהמליצו עליהם המון בעבר נעלמו? לפני שנתיים חשבתי לקנות אותם, אבל אמרתי לעצמי נסחט עוד קצת את הלימון של הרמקולים הנוכחיים ואז נקנה אותם. נעלמו לגמרי מהמדפים משום מה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן... יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים. ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל. מה הבעייה כאן? צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים. האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע. אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ? המון תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-