אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין רמקולים מאיביי, לשמיעת מוסיקה, וחשבתי על ה-creative inspire 2500. הבעיה היא שהם לא ממש נפוצים באיבי, סך הכל יש שני מוכרים והם לא שולחים לארץ. אז איזה רמקולים מקבילים באיכות להם?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, קודם כל, אני יודע שאפשר להשיג תמיכה ב DTS עם תוספות צד שלישי - לא זאת המטרה של הת'רד שפתחתי! ווינדוס 7 בא עם תמיכה ל DTS במפענח ברירת המחדל שלו. המפענח "Microsoft DTV-DVD Audio Decoder" בעל יכולת לפענח DTS בדקתי באמצעות Filter MAnager אך משום מה זה לא עובד. בצורפת תמונה. ניסיתי לנגן קובץ MKV, M2TS ו DVD בעלי רצועות DTS ללא הצלחה. התקנתי מחדש גם את הווינדוס (אולי איזה תוכנה שינתה משהו) אך ללא הועיל. יש גם לציין שרצועה בפורמט LPCM לא משמיעה שום דבר גם כן, אך דיה לצרה בשעתה כמו שאומרים... מישהו מוכן לנסות לבדוק אצלו אם DTS עובד בווינדוס 7 ב"טבעיות"? או אם מישהו מכיר פתרון?! אשמח לכל דבר.... לדעתי החומרה לא משנה אבל ניסיתי גם על מחשב נייד HP ומחשב מבו…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
צרבתי על מדית DVD ששה סרטים , יש לי DVD קורא DIVX שלא הצליח לנגן את הסרט הראשון,עשיתי play , הוא עבר לרצועה 01 , השניות התחילו לרוץ , והסרט לא , שאר הסרטים רצו מעולה. בכונן ה DVD שלי לעומת זאת לא היתה שום בעיה , הוא זיהה את הסרט וההמחשב יכול לנגן אותו בקלות למה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום,לאחר שהDVD הביתי שלי דיי נדפק,המון בעיות - החלטתי לקנוע DVD חדש בסכום צנוע של 300 עד 500 ש"ח. עכשיו,אני רוצה לקנות רק את המכשיר/הנגן,בלי רמקולים או סאב מסביב,אז רציתי לדעת אם הרמקולים שיש לי כרגע שקיבלתי עם הDVD יכולים להתחבר לכל מכשיר?או שלכל מכשיר יש רמקולים בפני עצמו? אני רוצה שיהיה דק,לא גדול,קריאת XVID וחבריו,ועוצמה נורמלית ושליטה נוחה. פתוח להצעות,תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם לארונה אחי התגייס לצהל והוא כרגע נמצא בקורס עכשיו הוא חוזר כל שבועים בערך הביתה והוא חייב שיהיה לא מוזיקה כל הזמן איתו והוא אמר לי לברר לא על דיסקמן mp3 ורציתי שתגידו אתם האנשים המנוסים איזה הכי שווה בתקציב של עד בערך 500 שקל אם אפשר או מותר אז תנו גם כמה לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח! קודם כל, ברצוני לציין כי הפורום מאוד מועיל ומעניין לקריאה, המשיכו כך! לאחר שלקחתי את הזמן וחרשתי על הפורום, הגעתי למסקנה ש RP-21 מתאימים לי (בעיקר בגלל שאני לא מבין כלום ואנטולי המליץ). אבל, מכיוון שזה האוזניות הראשונות שלי מעל 20$ אני אשמח לחוות דעת ממביני דבר. ציוד : אין. יחובר ישירות לכרטיס קול מובנה של לוח האם או ל IPOD. מטרה : מוזיקה ב MP3(לרוב מטאל, אך גם רוק, בלוז, ג'אז) או משחקי מחשב. אז מה דעתכם? האם RP-21 הם בחירה נכונה מבחינת איכות/מחיר או שכדאי לי לשקול דגם אחר מהנמכרים בארץ? לא משנה לי סגורים או פתוחים, מה שחשוב זה איכות אופטימלית למחיר. לגבי המגבר...נשמע כמו הוצאה רצינית, אבל אם יש אוזניות שממש ממש טובות בטווח מחיר אבל דורשות מגבר …
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי יש לי דיסקמן mp3 בן כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל "לקפוץ" הרבה בשירים. שמתי לב שזה קורה רק שהדיסקמן נמצא במצב משופע, כלומר לא נמצא ישר יחסית לקרקע. אם לדוגמא אני שם את הדיסקמן בפאוץ' או תיק אז הוא במשופע וקופץ בלי הפסקה. אם אני מחזיק אותו בידיים באופן ישר, אני יכול ללכת בהליכה מהירה בלי שיקפוץ אפילו פעם אחת. ניסיתי להחליף בטריות, לשים דיסק ניקוי למשך יותר משעה, וגם ספריי לחץ אוויר. כל אחד מהדברים עזר בטיפה לקפיצות אבל עדיין לא מספיק. האם יש עוד משהו שניתן לעשות בעניין או שאני צריך לקנות מכשיר חדש? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן... יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים. ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל. מה הבעייה כאן? צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מקלט מהסוג הנל למחשב נייד וגם שולחני. אני לא ממש מכיר את ההבדלים וראיתי שיש במחירים מ 190 עד 600 ש"ח בערך. למה חשוב לשים לב? מה ההבדלים? וכמובן על מה אתם ממליצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום אחר שאפשר לפרסם בו את זה אז אני מקווה שזה המקום המתאים.. אז ככה, קניתי DVD חדש של LG דגם: LG DV256 הנה הפרטים עליו באתר הרשמי של LG: http://ae.lge.com/products/model/detail/dv256.jhtml ואני מחפש איך לעדכן אותו, כי לפעמים צריך לעדכן יש קודקים חדשים וסרטים שלא יעבדו, למשל ב DVD הישן שלי חלק מהסרטים הכי חדשים לא עבדו כבר או עבדו ממש לא טוב עם קירטועים או שנחתכו והפסיקו באמצע וכו'.. וב DVD החדש (הנוכחי, ה LG) הסרטים עובדים מצויין אבל עדיין הוא DVD שמתעדכן אז זה הכי טוב כי ככה אני יכול לעדכן אותו כל פעם כשיש בעיות עם סרטים.. בכל מקרה תודה רבה מראש! ד"א יש גם מצב שהוא בכלל לא מתעדכן ועבדו עליי? עלה לי רק 200 ש"ח בדיוטי פרי.. קורא DIVX והכל.. בכללי הוא ממש טוב בינ…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
צריך נגן MP3 עם לפחות 10 GB, אני מכיר את הדגמים אבל לא יודע מה ההבדלים בינהם. וגם אני צריך אותו קטן, (לדוגמה: iPod 1G זה גדול מדי) בהגבלה עד 1800 בערך. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-