אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי למומחים. אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ. העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית . שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25). ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה. בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג! - הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם. - הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם כדי לראות טלויזיה במחשב חייב כרטיס טלויזיה? אמרו לי שניתן לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב בלי כרטיס מסך, זה נכון? אם כן אז יש ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7900 GT ומסך LG L222WT.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות... אז החלטתי לקנות חדשות אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות. חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו. אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו. אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מ…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שכתוב בכותרת, יש ברשותי לוח אם במחשב - Asus P5W DH Deluxe ועליו יש כרטיס קול מובנה 5.1 של realtek, קניתי מגבר חדש של MARANTZ , דגם די משובח שלהם (אל תשאלו אותי איזה) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי שאני אשמע סרטים (כאלה שתומכים) בסראונד, יש לי במגבר את כל היציאות\כניסות בעולם בערך... לכרטיס קול יש שני חיבורים לבחירתי, 1- אופטי, 2- קואקסיאלי, עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם ההבדל ביניהם כזה מטורף? כי שמעתי שאופטי יותר טוב. 2. האם שאלה מס' 1 היא רלוונטית בהיחשב בעובדה שאני זקוק ל-10 מטר של כבל משום שאני מעביר אותו בתוך הקיר? (עוד לא מצאתי 10 מ' של כבל אופטי אלא רק עם מאריכים וזה לא טוב לי) 3. איפה הכי טוב למצוא את הכבלים האלה במחירים הכי טובים? ויש המלצה לחברה …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לא יקרים במיוחד, אך לא באיכות גרועה. רמקולים סבירים בהחלט לשמיעת מוזיקה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נגן בחופש הגדול לקראת הצבא... אחרי שהתנסתי בנגן HD עם נפח גדול ומשקל וגודל גם לא הכי קטנים (H340) אני מעוניין בנגן קטן אם נפח של 4-6 ג'יגה (אם היה 8-10 הייתי קונה אבל אני לא רוצה את הזמפ"ו) ההתלבטות שלי היא בין הIAUDIO I6 לבין SANDISK SANSA E270 האחד MINI HD ששוקל 60 גרם!!! עם 4 ג'יגה השני פלאש של 6 ג'יגה מביקורות ראיתי שבסנסה הלחיצה על הכפתורים קשה וגם יש בעיה כששומעים שיר ומעבירים ברשימת שירים מתחת או מעל לרשימה שרואים על המסך אז השיר נתקע קצת בזמן שזה מעלה את העמוד הבא של השירים וגם אין לו מטען לחשמל...
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים בכללי? Sennheiser HD201 http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500155 או Philips SHP1900 http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SHP1900_00_GB_CONSUMER/Stereo-Headphones+SHP1900-00 מה יותר טוב למשחקים כמו cs לדוגמא? ואיזה אוזניות ישמעו איכותי יותר? והאם שומעים בHD201 חזק?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לפתור איזה בעיה וכמו טמבל, נכנסתי לcontrol panel לSOUND וAUDIO CODECS והסרתי את כל ההתקנים שהיו שם (10 בערך) עשיתי ריסטרט ולא כול הקודקס הותקהו מחדש, ועכשיו אני לא שומע בחלק מהמשחקים ובסרטי DVD, מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום,לאחר שהDVD הביתי שלי דיי נדפק,המון בעיות - החלטתי לקנוע DVD חדש בסכום צנוע של 300 עד 500 ש"ח. עכשיו,אני רוצה לקנות רק את המכשיר/הנגן,בלי רמקולים או סאב מסביב,אז רציתי לדעת אם הרמקולים שיש לי כרגע שקיבלתי עם הDVD יכולים להתחבר לכל מכשיר?או שלכל מכשיר יש רמקולים בפני עצמו? אני רוצה שיהיה דק,לא גדול,קריאת XVID וחבריו,ועוצמה נורמלית ושליטה נוחה. פתוח להצעות,תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת הדגמים הנ"ל: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro (הגרסה הכי טובה/יקרה בסדרת AUDIGY2) Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Creative X-Fi XtremeGamer (הרגיל, לא פטליטי) מי הכי טוב? אם אפשר למיין את זה בצורה כזאת, מההכי טוב להכי פחות טוב (תתעלמו מהמחירים שלהם, אני שואל נטו על האיכות): למוסיקה 1. 2. 3. 4. לסרטים & משחקים 1. 2. 3. 4. נ.ב. - הם יחוברו לLogitech Z5400. תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ערב טוב. אני משפץ את הFAQ שכתבתי פעם לפורום אודיו, ואני צריך את עזרת המשתמשים בפורום: אם יש איזה מערכת רמקולים (2.0, 2.1, 5.1, 7.1) או כרטיס (מכרטיסים פשוטים למשחקים, ועד כרטיסים חצי מקצועיים לאודיו באיכות גבוהה- לא מיוחדים לעריכה והקלטה) שאתם יודעים ששווה להמליץ עליהם (לא "יודעים" בסגנון של שמעתי ממישהו\ איפשהו\ מתישהו, או "המלצות" שכל המטרה שלהן זה סתם לשלוח הודעה- רק אם אמת יש לכם ניסיון ומושג בתחום*!), והם נמכרים בארץ, תכתבו את שם החברה והדגם המדובר, רצוי עם איזה ביקורת שעשו עליהם (מאתר נורמאלי, לא איזה עזהנט...), ועם קישור לדף המוצר באתר החברה או בחנות כלשהי בארץ. אתם יכולים להעזר בהודעה המקורית כדי להבין את הכיוון- לינק יש בסטיקי של הלינקים החשובים.... תודה לעוזרים.…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-