עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by url,

אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by Starsky,

שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  5. אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי

6. Started by Omerole,

אני לא מצליח לנגן פליליסטים,בביקורת רשום ללחוץ A-B במצב STANDBY ,איך אני עובר לדבר הזה? ואני צריך לשים את הM3U בתקייה ספציפית כדי שהוא יקרא אותם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום אני צריך חוות דעת על טלוויזיה פלזמה 42" של Dantax דגם L-42HQ

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by yaga_yo,

שלום רשתי נגן מסוג iriver h340.. ויש לי מס' שאלות...איך אני מעביר תמונות מין המצלמה <שהיא אגב canon a80> לנגן?.. העברתי קובץ טקסט והוא לא קורא לי אותו והוא בפורמט TXT..מה לעשות? תודה מראש לכם העונים!...וסוף שבוע נעים!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  9. אחרי שעזרתם לי למצוא נגן DVDטוב ( תודה רבה !!!) ,אשמח לשמוע המלצות לדיסק און קי שיתאים בעיקר להקרנת סרטים באורך מלא דרך כניסת ה-USB של ה-DVD? אז אם אפשר :שם, קיבולת, מחיר ??

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by ttwow,

אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

13. Started by zaq1,

אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by yotam.m,

אהלן, יש ברשותי את הטלויזיה הנ"ל, האמת שרואים בה לא רע ביחס לטלויזיה מעאפנה ודי ישנה ובכל זאת יש לה בעיה יחסית קטנה אך מטרידה. מידי כמה שניות קופץ הבאר של הולויום כאילו הטלויזיה מגבירה את עצמה הוא בא ונעלם מידי כמה דקות עד שמחליט להיתקע על ווליום 100 ולא יורד, אם אני מנסה להנמיך ברגע שאני עוזב את כפתור ה - הוא שוב מגביר את עצמו עד ל-100 בחזרה ונתקע שם. משהו מוכר? יש רעיונות לפיתרון? אולי אפשר לשנות גרסת תוכנה לטלויזיה או שהדבר לא אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by darkman,

ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by galr52,

שלום יש לי בבית מספר לא קטן של רמקולים של מערכות סטריאו שכבר לא עובדות (אבל הרמקולים כן) וגם יש לי רמקול שמצאתי ( audio lapas sr 380) וחשבתי אולי לקנות רסיבר על מנת לחבר את כל הרמקולים בחיד למחשב. מה אתם חושבים דבר כזה כדאי או/ו טוב לעשות? אם כן כמה עולה בערך רסיבר? בברכה, גל

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Lioriiii,

שלום רב! ראיתי את הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך החברה הזו? יש לי מגבר של HARMAN KARDON AVR 1500 ורציתי לדעת איזה רמקולים אחוריים אתם ממליצים ואיך הרמקולים האלו?זוג רמקולים אחוריים PURE ACOUSTICS דגם S-702 B-

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by sharonarn,

שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by yotaman,

שלום אני רוצה לרכוש נגן DVD לטלויזיה שתומך בפורמט DIVX וכן ב-DVD-R (זאת אומרת דיסקים שנפחם 4.7 ג'יגה). כמו כן אני רוצה שהנגן יתמוך בעידכוני הקושחה שליונטוורק שיחררו לאחרונה למטרת צפיה בסרטים עם תרגום ללא סינכרון התרגום. המכשיר צריך להיות עד 600 ש"ח. עדיף 500. אפשר בבקשה המלצות למכשירים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. Started by icebreak,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karma בקשר לביקורת של המכשיר. הייתי מדגיש כיתרון את היכולת לנגן OGG ו FLAC (הנגן היחידי בשוק שיכול), כמו כן, לא הוזכרה בכלל אופצית ניגון ה GAPLESS שלו, שהרבה אנשים רוצים את זה (במיוחד לנגן סטים אבל לא רק), והוא הנגן היחידי שיכול לבצע זאת.... כמו כן, לגבי בעיות אמינות של המכשיר, קראתי במספר מקומות שהוא עושה בעיות, בדגם הזה הבנתי יש בעיית אוזניות, בדגם אחר המכשיר ננעל הרבה, בדגם אחר יש בעיה עם הדיסק (לדוגמא http://features.slashdot.org/article.pl?sid=04/10/09/1813228&from=rss ).... יש לזכור כי זה המכשיר HDD הראשון של RIO והוא קיים מספר שנים (דבר שלא ציון בביקורת), דבר שיכול להסביר את הבעיתיות שלו.... כמו כן, היה שווה להזכיר ש …

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by roei88,

אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by master af,

שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5180 נדלקתי עליהם רצח הם מה זה יפות וגם נראות טובות מה אתם אומרים? יש המצלות אחרות? יותר טובות\זולות\משתלמות\יפות?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.