אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי. אני כרגע מתלבט בין שתי אזניות, ה-Klipsch image s4 וה- Koss portapro. מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים בהרבה ומעבר לכך, למיטב הבנתי את אזניות ה klipsch לא ניתן להשיג כלל בארץ, רציתי לדעת האם יש אתר כמו אמאזון שמוכר אזניות כאלה ועושה משלוחים גם לארץ. ושאלה נוספת- האם כדאי לשקול קנייה מ- Ebay? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עם אוזניות הBeyerDynamic DT931 שלי גיליתי שהן יכולות ליצור אפקט סראונד דיי משכנע(עם מה שעובד בטכנולוגיית "3D Audio"). עכשיו, אני תוהה אם יש איזה תוכנה\חומרה שיכולים להפוך סראונד 5.1\6.1\7.1 רגיל ל3D Audio. ניתקלתי בדבר הזה, אבל אין מספיק מידע ותמונות(חיבורים)- מישהו יכול להביא ביקורות עם יותר מידע עליו? ועוד משהו, לא הבנתי אם יש כרטיסי קול "רגילים" שיכולים לעשות בדיוק אותו הדבר? אלכס.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אבא של חבר שלי הזמין מערכת של Yamaha מגבר מדגם RXV465 Yamaha ודיודי דגם Yamaha DVDS659 ורמקולים אני לא זוכר את הדגם, הם דקים וגבוהים... אז ככה אני צריך שתמליצו לי בבקשה על סב שהוא יהיה מיעוד בעיקר לסרטים, רצוי 10 אינטש. התקציב הוא +/- 1700 שקל ורצוי בצבע כסף... תודה מראש חברה מה אתם עומרים על זה...? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31837
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הLCD הזה ב6150 ש"ח...משתלם? זו הטלויזיה.. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22819248 תודה[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 00:17:44 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שמעוניין לקנות מערכת 5.1 או 6.1. האם המערכת הנ"ל (T5400) טובה? האם יש לך יתרון משמעותי על הרמקולים בעלי המבנה היותר פשוט (כמו ה 5200)? מה עדיף, היא או ה 6600? תודה, עידו
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי DVD PILOT מערכת קולונע ביתי עם 5 רמקולים וסאבופר ונהרס ה CD ROOM הDVD משהו כמ בן 5 שנים ועכשיו אני רוצה להחליף את ה CD ROOM אז כמה זה אמור לעלות לי משהו בסביבות ה גג 250 300 שקל נכון אם בכלל אפשר לעשות ם זה משהו פשוט בזמנו הוא עלה לי 2000 שקל
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
השגתי זוג חשד במחיר מדהים אוקצור השאלה האם הם אוזניות טובות יש להם בלאי או משהו? אביעד
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס קול הנ"ל, שנמצא במחשב הישן. אוטוטו אני קונה מחשב חדש עם לוח אם abit nf7 s2 שמובנה עליו כרטיס קול מסויים. רציתי לדעת עם כדי להשתמש בכרטיס שיש לי עכשיו או לחבר את הרמקולים לכרטיס של הלוח אם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על כרטיס מסך עם יציאת component בנוסף ליציאת DVI/HDMI? יש לי טלוויזיית CRT ואני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. אם יש לוח אם עם כרטיס כזה on board, עוד יותר טוב... אני מנסה לחסוך בעלויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י פלטינום אי אקס שעבר SOFTMODE לאוודיג'י 2 ואני משתמש בתוכנה MV2PLAYER לצפיה בסרטים שאיתה התקנתי פילטר AC3 השאלה שלי היא איך אני צריך להגדיר את הפילטר שיעבוד בצורה הטובה ביותר על הכרטיס קול והרמקולים שלי? (Z5500 של לוגיטק) רק שאלה קטנה, שמתי לב שבפליטר יש אופציה שנקראת PCM מה זה בדיוק? כי כשאני משנה את האופציה הזאת, האיכות (ככה ניראה לי) עוברת איזה שינוי ובאופציה FLOAT אני שומע 4.1 או שאני טועה כי אני נוב בדברים האלה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של אוזניות ולא כל כך עוזרים לי בפורום גאדג'טים אז החלטתי לשאול כאן: הן שוות את ההבדל במחיר אחרי burn in? לכל בעלי הAKG: אתם לא מפחדים עליהן? זה לא היה שיקול ביחס ל220? כי הכבל שלהם ממה שהבנתי ניתן להגדלה במרחק של שתי האוזניים פשוט על די משיכה שקורעת אותן אחת מהשניה (2 כבלים מוצמדים). הAKG לא עדינות ביחס לJBL? כי אני בחדר עם אחי שהוא בן 5 וכבר הרס לי קריאייטיב EP880, אז הכבל התפור והנרתיק של הJBL הם רק יתרונות. דרך אגב, הAKG מגיעות עם נרתיק? מישהו יכול להעלות תמונה? ובעיקרון חשוב לי שלגבי האיכות התשובה תבוא ממישהו ששמע אחרי burn in, כי הJBL צריכות אותו ולי אין בעיה לעשות, אני מעדיף לחסוך ולקבל אוזניות יותר עמידות. השנה אחריות יותר שיש לAKG שווה את ההפרש?…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-