עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bykeking,

סוף סוף יש קצת (הרבה) זמן פנוי וקצת (הרבה) כסף בשביל טלויזיה חדשה. מה אתם אומרים, למרחק 4 מטר ללכת על 37" או שזה גדול מדי? בכל מקרה אני אבדוק בחנות, אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by Alex1503,

אני רוצה רמקולים כמה שיותר איכותיים וחזקים שיחליפו מערכת זה בשביל מוזיקה,משחקים וסרטיס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by SoapSeller,

באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria. (אחרי סיוט במכס) הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר. סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך. אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended), כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש. ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו. וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב). וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Sharon_B,

קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SMSM,

יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  6. אני מריץ את הקובץ שהורדתי, הנגן דלוק ומחובר ואני בכל זאת מקבל הודעה של- 1. please connect the player to an available USB port on your pc 2. please make sure the player is powered on what the hell am I doing wrong ?! עריכה - את המכשיר רכשתי מ- KSP, הוא לא כלל בתוכו דיסק של דרייברים (עם Iriver Plus), אלא דיסק שחור עם וינ' מדיה פלייר 10, ובנוסף לא כלל בתוכו מטען לחשמל (בקשר למטען הם טענו שהוא לא מגיע עם מטען) נעשקתי ע"י KSP ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ערב טוב למומחי הסאונד יש לי שאלה קטנה האם אפשר לגרום לצליל היקפי לדוגמא בתנית שמע שהיא לא נותנת תמיכה ב 5.1 לדוגמא MP3 אני יודע שזה לא אידיאל לשמוע משהו שלא קודד עבור 5.1 ב5.1 אבל בכול זאות אני מעונין לנסות. ניסתי פלאג אין DTS [זה היה השם שלו בערך] הוא היה עבור windows media player הוא לא הצליח לבצע איזה שהוא שינוי . אשמח ליודעים בדבר להאיר את עיני ערב טוב ומקסים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אוזניות חדשות ללא תקציב הכוונה לבלתי מוגבל, השימושים העיקרים זה : מוזיקה,גיימינג,סרטים,ובעיקר מוזיקה. בא לי להרגיש כאילו יש לי מערכת אוזניות ברמה מאוד מאוד גבוהה שאני רואה סרט או שומע מוזיקה. מכיוון שכרגע אני עם ה M50 וכרגע אני לא יודע מה חתימה הסאונד שמתאימה לי, אני רק יודע איזה מוזיקה אני שומע. שזה מזרחית,ישראלית,פופ,רוק,,אלקטרונית-דאנס,ראפ,והיפ-הופ אפשר להגיד, וזהו כעיקרון. למה אני אומר לכם מה אני שומע? כי אני רוצה שלפי זה אם אפשר שתתאימו לי את האוזניות גם אם זה לא יהיה בטוח כי אמרו לי שאוזניות שמתאימות לסגנון מוזיקה זה חרטה. גם אם זה לא מידע מדוייק שיהיה כמה שאפשר להתאים לפי משהו. מה שאני כרגע מאוכזב מה M50 זה שהסאונד כבר משעמם …

• 54 תגובות
    • 13k צפיות
  11. Started by nimi7,

הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  12. מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שלום חברי הפורום היקרים. אני כותב מדריך זה עבור כל מי שיש לו לוח אם עם יציאה אופטית - אך אין לו את האופציה להפעיל DTS Interactive או Dobly Digital Live מה אלו הפורמטים הללו? הם מאפשרים לבצע סנכרון בזמן אמת לפורמט DTS/DD במחשב האישי (גם במשחקים) על הסיב האופטי. בעקרון - יצרן לוח האם צריך לכלול את התמיכה בכך - אך אם הוא אינו עושה זאת - התמיכה נשארת על "הנייר" בלבד. כך שאם תנסו לנגן סראונד על גבי סיב אופטי - תקבלו 2 ערוצים בלבד (PCM) ולא סראונד מלא. המדריך הבא בא לענות על הבעיה הזאת שלב 1: הסירו כל תוכנה שקשורה לאודיו במחשבכם שלב 2: הורידו את תוכנת האודיו עבור מחשבכם (R2.81 מRealtek, או כל תוכנה אחרת מאתר יצרן לוח האם) …

15. שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mor873,

שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LRa,

מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by Nevo24,

אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by gildoron,

קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by silany,

היי, אני מחפש כבר תקופה את הרמקולים של Cambridge SoundWorks (PCworks) אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם בארץ אשמח לדעת! תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

גג 2000 אולי אפילו טיפה יותר... אני מתלבט אם כדאי לי לקחת את ה Z-5500

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  25. שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.