אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התוכנה מזהה את הCD כמדיה בכונן אבל כל תפריט הAction מנוטרל (באפור) וכשאני מנסה לסמן אותו בטבלת נתונים זה מייד עובר לunchecked, כלומר נשאר לא מסומן. עוד לא יצא לי להיתקל בבעיה כזו, מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על כבל איכותי miniPL male <==> miniPL male כדי לחבר בין המחשב/סמארטפון לבין מגבר/מגבר אוזניות. משהו בסגנון של זה למשל: http://goo.gl/Wz3Ya אבל באיכות גבוהה. יש לי שניים רגילים ויש ירידה מורגשת באיכות ובעוצמה. תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אח שלי כרגע בקנדה ואני רוצה שיקנה לי 2.1 של קריאטיב... אבל לא יודע מה הכי טוב... יש לי כרגע את ה2500... אבל בא לי יותר טובים מישהו יכול להמליץ? ולהגיד בערך מה המחיר בקנדה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
צריך המלצה ל MP3 עד 750 ש"ח יותר חשוב האיכות מהכמות. תודה
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: ממיר סלקום עם אנדרואיד עליו דיסק און קי עם פרק בסדרה גמביט המלכה וכתוביות הבעייה: לא ניתן לראות כתוביות ניסיתי שלוש אפליקציות שונות mx player vlc ועוד אחת. בעייה שעוצר ההקרנה כתוביות מופיעות וברגע שמופיע התפריט של האפליקציה הכתוביות מופיעות אחרת אין. החלפתי קובץ של הפרק והחלפתי כתוביות. המלצות? אוהד
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חוות דעת, תמונות, איכות בניה, תנו ביקורת ! ;D ;D אין כלום באינטרנט !
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-