אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים בכללי? Sennheiser HD201 http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500155 או Philips SHP1900 http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SHP1900_00_GB_CONSUMER/Stereo-Headphones+SHP1900-00 מה יותר טוב למשחקים כמו cs לדוגמא? ואיזה אוזניות ישמעו איכותי יותר? והאם שומעים בHD201 חזק?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזו טלוויזיה עדיף??? LG דגם 55LH50YR http://www.rocky-sport.com/groupsales/10897 Toshiba REGZA 55ZV600 http://www.livesale.co.il/product.asp?productid=4045 מסך LCD סמסונג "52 דגם: LA52B750 http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=186&ArticleID=883
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה מאוד ..אחותי כרגע בניו יורק היא היתה בBEST BUY + ב B&H ..וH10 בגירסאת 6 גיגה עולה שם 280 דולר ...בארץ המקום היחידי שכרגע אפשר להשיג את הגירסא הזאת זה ב http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-6&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 והוא עולה של 1850 ש"ח הבדל של 600 ש"ח!!!! אבל הבעיה היא לא הכסף אלא זה שהבנתי שעם הגירסא האמריקאית יש הרבה בעיות ויש לו הגנות על זכויות יוצרים + אי אפשר להשתמש איתו בתוכנה IRIVER PLUS אלא רק בWINDOWS MEDIA 10 + שהמחשב לא מזהה אותו ככונן חיצוני האם הבנתי נכון ?!?!?.....או שאני סתם פרנואיד ...אנא מי שמבין בזה שיעזור לי דחוף אחותי חוזרת ביום ראשון!!!! אז ההתלבטות שלי היא כזאת --------------------------- 1האם ללכת על …
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה אני מקווה שזה בפורום הנכון 1)אני רוצה להביו איך זה שאני מחבר את האוזניות לשקע של האוזניות במחשב אני יכול לשמוע בלי צורך בחשמל( וכמה מתח יש לי שם) 2)שאני מחבר שני רמקולים(הכי פשוטים שיש) אני צריך לחבר אותם גם לחשמל עכשיו עובר כבל בין המחשב(כרטיס קול) ולבין הרמקול הראשון ומהרמקול הראשון יוצא לשני , אני לא מבין איך זה עובד (הייתי פותח עם היה לי אחד אבל אין) מה הולך שם בפנים? 3)ברמקולים של מעל 2 (4,1\5,1\ועוד עוד) איך הם מתחברים למחשב? לכל אחד יש שקע מסוים במחשב או כולם ביחד ורק מהבאס(אם אני לא טועה) הם מתפצלים זהו בנתים מקווה שתענו או שלפחות תתנו לי פורום של יותר מתקדמים שאני יוכל להבין תעניין
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
כשחיברתי את המיני שלי למחשב הוא פתח לי או יצר לי כונן נוסף g והופיעו לי שם תיקיות של notes מה זה צריך להיות? :
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-