עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום, אני כבר כמה זמן חושב על שדרוג של הסאונד אצלי (אני אומר סאונד כי אולי זה יהיה רמקולים במקום) ואני חשבתי אל אוזניות פתוחות עם דגש על HD555 של סנהייזר. ורציתי לדעת האם הוא לא מבודד סאונד בכלל מבחוץ? פשוט אני לא רוצה שהאוזניות ינתקו אותי ושלא אוכל לשמוע את הסובב סביבי. (לבית) וגם האם התוספת מחיר לHD595 משתלמת לעמות ה HD555 מבחינת תמורה למחיר? תודה רבה. עומר

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by itamas,

רצתי לדעת אם אפשר בדיסקמן MP3 לעשות את הדבר הזה: נגיד על דיסק יש לי 100 שירים ונגיד ה100 שירים האלה הם 10 אלבומים (בכל אלבום 10 שירים) אני יכול להכין לכל אלבום פליי ליסט ואז לעבור בין האלבומים?? ואם אפשר את זה רק בדגמים מסויימים אז באיזה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by oooz,

שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. Started by levelone,

שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by asilbob,

השוואה של רמקולים MX5021 FX6021 איזה רמקולים יותר טובים ???? תעשו לי השוואה אבל לא לפי אתר זאף אולי ממשהו שבאמת מכיר תרמקולים או מתאתרים מחוץ לארץ .... מה יותר טוב ? יותר איכותי מה שממש האבתי בFX 6021 זה העעיצוב שפשוט הם ניראם פצצה! אבל רק הם לבנים הם בטח מתלכלכים מהיר ואני רוצה לקנות כרטיס קול ...... איזה מומלץ שיביא את שיא האיכות ....

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by tamirda,

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: WINNER HN680E 5000W : http://www.pch.co.il/docs/pd1446521110.htm נשמע טוב לא? וגם המחיר סביר מאוד.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. זה סט 2.1 למי שלא מכיר והכרטיס קול שיש לי בלוח אם שווה ל*** לוח האם שלי הוא asus p4s800d אני מעוניין לקנות משהו שישפר משמעותית את איכות הצלילים כי הרמקולים האלו יכולים להפיק הרבה יותר אם יש למישהו הצעות לא מחפש משהו מקצועי רק בשביל מוזיקה מעדיף שהתקציב יהיה בסביבות ה500 וכמובן שעדיף פחות תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by GuyMiz,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות ואני כרגע מחפש לקנות אוזניות IN EAR שאני גם אוכל לרוץ איתן, וגם אהנה מאיכות מוסיקה גבוהה. התקציב שלי הוא 100-200 ש"ח, אם כי אני מוכן לחרוג במידה ויש דגם כלשהו ששווה את זה. מקווה שזה הפורום המתאים לבקש בו, תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by url,

אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

צרבתי על מדית DVD ששה סרטים , יש לי DVD קורא DIVX שלא הצליח לנגן את הסרט הראשון,עשיתי play , הוא עבר לרצועה 01 , השניות התחילו לרוץ , והסרט לא , שאר הסרטים רצו מעולה. בכונן ה DVD שלי לעומת זאת לא היתה שום בעיה , הוא זיהה את הסרט וההמחשב יכול לנגן אותו בקלות למה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  16. אני שומע מוסיקה בעיקר מהמחשב, עם כרטיס קול (@ESI-Juli),שמחובר למגבר סטריאו ישן (Kenwood kr-a3080), ומשם, כמה מפתיע, לרמקולים (JBL TLX-150). ובכן, הבעיה היא כזו. המוסיקה שאני שומע היא מוסיקה ישנה מאוד, שברוב המקרים עברה דיגיטליזציה מתקליטי 78 ישנים, והיא באיכות נמוכה מאוד (וכשאני אומר נמוכה מאוד, זה לא "נמוכה מאוד" שאתם מכירים, זה עולם אחר). וזה לא מתבטא רק בנוכחות מרשימה של רעשי רקע, נקישות, פצפוצים וחריקות למיניהם, אלא גם במבנה טונאלי הרוס לחלוטין ומעוות במקרים רבים. (למרות שמדי פעם אני כן שומע הקלטות באיכות סבירה). בהרבה מקרים אני צריך להתעסק בהערכה של החומרים הבעייתיים האלה, בשיפור איכות השמע שלהם, בהשוואה שלהם האחד לשני. והבעיה היא שאני לא סומך על הציוד שלי. יש לי או…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Sting,

חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by 1337Din,

שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Aurora Borealis,

קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  20. תורידו את קובץ הזיפ !! מה אתם חשובים על הביקרות? טעויות? להוסיף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by LaCostE,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. היי לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI. עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי. לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך. כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכב…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by slrr,

איזו טלוויזיה עדיף??? LG דגם 55LH50YR http://www.rocky-sport.com/groupsales/10897 Toshiba REGZA 55ZV600 http://www.livesale.co.il/product.asp?productid=4045 מסך LCD סמסונג "52 דגם: LA52B750 http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=186&ArticleID=883

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.