אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברסיבר שיהיה בוא את הפרמטרים הבאים שיהיה לו 100RMS אפשר יותר לכל ערוץ ושיהיה 120DB לפחות עדיף יותר ושיהיה Damping Factor לפחות 160 עדיף יותר שהיה גם THD כמה שיותר נמוך שב-DSP יהיה לפחות 10 תצורות קול שהיה ברסיבר לפחות 9 מפענחים ושהיה ברסיבר גם Up Conversion או upconversion ושהיה ברסיבר חיבור Component,DVIלא חובה,HDMI וזהו בגדול זה כל מה שחשוב לי שהיה ברסיבר וכמובן שהרסיבר יהיה 5.1 או 6.1 ועם אפשר שתרשמו פה כמה דגמים של רסיברים עם הנתונים האלו והמחיר אין הגבלת תקציב אבל מומלץ במחיר כמה שיותר נמוך תודה רבה לעוזרים שיתנו תוצאות זהות לאלו
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלויזיה ולכידת וידאו, על מנת להעביר קלטות אנלוגיות לדיסקים כ350 קלטות. ממה שהבנתי זה שאני צריך שיהיה לו מעבד פנימי שהופך לפורמט DVD בנוסף אני מעונין לראות טלויזה (כבלים) במחשב. אנא אני זקוק להמלצתכם מניסיון האישי שלכם. כתבתי 500 שח אבל אם צריך לחרוג מעט אז אני אחרוג בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן אתמול אבא שלי היה בחנות "אבי סופר". הציעו לו את הLD4500 37" ב-3K. לפני שהוא הלך לחנות , אמרתי לו שיקנה רק מיובאן רשמי (ח.י) בעיקר בגלל הסיבה שמנסיון העבר שלי כל ה-LCD וה-LED שלהם מגיעים עם הפאנל האיכותי - IPS. היום הגעתי הביתה וחשכו עיני - זה מה שרשום על המדבקה : 37LE4500 - ZA.BEUDLJG מדובר בפאנל הפחות טוב - נכון? ממש מבאס. יש משהו לעשות כרגע? מה דעתכם? אפילו זה הדגם האירופי (בעל scart) ואין עברית בינתיים (כבר הזמנתי טכנאי מח.י) אני מתבאס בעיקר על הפאנל. ניתן להחזיר לדעתכם? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
האלן! יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 אשר מחוברים אליו סט רמקולים דרך יציאת SPDI/F הבעיה היא שכאשר אני מחבר מיקרופון לכניסת המיקרופון בrecording source בוחר את הכניסה של המיקרוםון והכל, הוא עדיין לא עובד! כבר ניסיתי כל מיניי הגדרות אך כלום לא עוזר. אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היום אני רואה בלוחות כרטיסי ON BOARD עם 6 ערוצים ואני לא מנדבר בכלל על NFORCE. השאלה שלי אם לDVD ומוסיקה קלאסית יש צורך ביותר מהכרטיס קול המובנה במידה ומשתמשים ברמקולים בינוניים כמו CREAITVE INSIPRE 2500?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל על לוח ga-P35-DS3L של גיגבייט. קניתי כבל DVI לHDMI ןחיברתי בינו לLCD - כניסת HDMI. הבנתי שהכרטיס מסוגל להעביר גם קול אבל לא הצלחתי. הדרייברים של ATI מותקנים וגם של REALTECH (שניהם נראים במנהל ההתקנים) - לקול של הרכיבים על הלוח אם. השני פועל, הראשון לא (גם כשעברתי אותם לDISABLE) . הבנתי מפורומים שונים שיש בעיה כאן, רק לא הבנתי מהו הפתרון. מישהו יודע מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נגן MP3 של אולימפוס דגם MR-100. עם הנגן מגיעה תוכנה, שבעזרתה מעבירים ומוחקים שירים מהנגן עצמו. אתמול העברנו את השירים לתוך הנגן, בעזרת התוכנה, והיום כשרצינו למחוק את כולם פשוט נכנסנו לתוכנה, סימנו את כל השירים ומחקנו אותם. ליד כל שיר יש אפשרות לסמן V, כך שהשיר ימחק מהנגן עצמו ולא רק מהתוכנה (סימנו את כל ה-V). אבל אחרי שניתקנו את הנגן שמנו לב שהשירים עדיין נמצאים בתוכו! אז חיברנו שוב, והפעם הם לא הופיעו בתוכנה. אז נכנסו באופן ישיר לכונן של הנגן דרך המחשב שלי, ומחקנו משם את כל האלבומים. אבל הם עדיין ממשיכים להופיע בנגן כשאנחנו בודקים מה יש בו! רק שהפעם, יוצאת לנו הודעה שהקובץ לא נמצא ברגע שמנסים להפעיל אותם. אז השירים לא מופיעים בתוכנת הנגן, או בכונן הקשיח של הנגן דרך המחשב…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 למחשב לשימוש עבור משחקים, התקציב בין 500-1000
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הערה: כל השאלות הן לגבי רמקולים למחשב 1.יש להם רמקולים בהרכב 5.1? 2. מה הרמקולים הכי מומלצים שלהם עד 500 שקל בהרכב של ?2.1 3. מה יותר טוב מבין השניים ( נא לא לענות על סמך הנתונים על הנייר ) jbl creature 2.1 או jbl spyro 2.1 4.הם באמת הרבה יותר טובים/איכותים מהlogitech 5.1 הפופולריים? - (לפי ביקורות שקראתי) כי אני רוצה רמקולים שיהיו מסביב לכל החדר אבל אני לא מתכוון להתפשר על האיכות, אם הJBL כאלו איכותיים אז אני יקנה הרכב של 2.1 עריכה: שכחתי להוסיף, יש הבדל בין ה creature ל creature II ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-