עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by ElkaRib,

אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by yoB_ynnaD,

יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  6. שלום, ברשותי Klipsch Promedia 2.1 שמחובר ללוח-אם ASUS A7N8X Deluxe. הרמקולים פשוט מעולים, כל עוד שומעים בהם מוסיקה. אבל, כשלא מושמע דרכם כלום והווליום קצת למעלה, ניתן לשמוע רעשים, שכמעט ובטוח מגיעים מהמחשב (EMI/RFI) - למשל כשאני מזיז את העכבר אני שומע את הרעש מתגבר עם התזוזה. אשמח לקבל כל עצה (זה די מעצבן), תודה.

7. מעוניין לקנות לסבתי מכשיר אמין וקל להפעלה כדי להציג על הטלביזיה שלה תמונות מ-DVD או DOK וכן סרטים ביתיים שיקודדו ככל הנראה ל-DIVX (ניגון איכותי גם מ-DVD וגם מה-DOK שלא כמו בדגמי מדבקה זולים). בנוסף הייתי מעוניין שינגן גם סרטי DIVX + כתוביות בעברית במידת האפשר מתוך ה-DVD (סרטי קלאסיקה למשל). המחיא לא קריטי אבל עדיף לא משהו יקר ללא צורך. העיקר שיהיה אמין, יעשה את העבודה ויהיה קל להפעלה (שלט/תפריטים/עובד ישר מהקופסה) ללא כל מיני טריקים ועדכוני תוכנה. במידת הצורך אפשר לוותר על USB אבל מאוד לא מומלץ. אם יש דגם לא מאוד יקר עם יציאת HDMI בנוסף זה יהיה בונוס חביב. יחובר לטלביזיית CRT בחיבור AV סטריאופוני פשוט. תודה מראש, גונן. עריכה: מה דעתכם על ה- PIONEER דגם DV320S http://olsal…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. טוב אז עכשיו זה רציני, אני כבר לפני חודש התחלתי לחפש רמקולים אבל עכשיו אני כבר רוצה לקנות! הרמקולים שאני רוצה הם הרמקולים T5400 של קריטיב שהם ממש קורצים עכשיו לאחר ירידת המחירים הם עולים 657!! אני אוהב לשמוע על אוצמה חזקה אבל אני רוצה איכות ואני לא ממש יודע אם לרמקולים האלה יש, אז אם יש לכם המלצה לרמקולים אחרים יותר איכותיים בסביבות ה1000 אני ישמח לשמוע. כרטיס קול אני כנראה ילך על אודיגו 2 רגיל או ZS אבל אני רוצה לדעת משהו לפני שאני מחליט ראיתי את הרגיל ב420 אבל הוא bulk, רציתי ללדעת אם מקבלים איתו את הדריברים והתוכנות או שהוא בה אם שקית נילון בלבד, אם כן אז לדעתי עדיף כבר לקחת את ה ZS כי הוא עולה 550 והוא retial. בקיצור תנו את דעתכם על הרמקולים והכרטיס קול ואם יש הצעות ל…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by oren88,

לא מצאתי פורום אחר שאפשר לפרסם בו את זה אז אני מקווה שזה המקום המתאים.. אז ככה, קניתי DVD חדש של LG דגם: LG DV256 הנה הפרטים עליו באתר הרשמי של LG: http://ae.lge.com/products/model/detail/dv256.jhtml ואני מחפש איך לעדכן אותו, כי לפעמים צריך לעדכן יש קודקים חדשים וסרטים שלא יעבדו, למשל ב DVD הישן שלי חלק מהסרטים הכי חדשים לא עבדו כבר או עבדו ממש לא טוב עם קירטועים או שנחתכו והפסיקו באמצע וכו'.. וב DVD החדש (הנוכחי, ה LG) הסרטים עובדים מצויין אבל עדיין הוא DVD שמתעדכן אז זה הכי טוב כי ככה אני יכול לעדכן אותו כל פעם כשיש בעיות עם סרטים.. בכל מקרה תודה רבה מראש! ד"א יש גם מצב שהוא בכלל לא מתעדכן ועבדו עליי? עלה לי רק 200 ש"ח בדיוטי פרי.. קורא DIVX והכל.. בכללי הוא ממש טוב בינ…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? לאיזה שימוש כל אחד ולאן הולכת התוספת במחיר? (תוספת של 100$ שזה כפול). תודה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by crovei,

ערב טוב.. פסח מתקרב ואיתו גם האפיקומן.. צריך להתחיל להתכונן בכל מקרה החלטתי כנראה ללכת על זוג רמקולים חדשים.. 3 שנים שירתו אותי קופסאות העץ המעפנות שלי ונראה לי שבאמת מגיע לי קצת יותר (: אחרי סקר שוק קטן וכמה סקירות ממה שהבנתי ה-Altec Lansing VS4121 הם הרמקולים 2.1 היותר מומלצים בטווח המחירים של 500+ שקל.. אבל הקטע המוזר הוא שבכל סקירה/הודעה בפורם שראיתי עליהם (אפילו מלפני שנה+) כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל.. בכל זאת 150 שקל זה לא מעט כסף וקצת חבל לי.. אז מישהו יודע מה הולך פה? יכול להיות שבחנויות לא ווירטואליות המחיר יותר נמוך? ואם כן איפה באמת אני יכול לראות אותם בפעולה? (אני גר בת"א.. אז אם מישהו מכיר ח…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by oooz,

שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by nizzan7,

שלום, כידוע לרובכם אני מתכנן חדר שינה שתשולב בו מערכת קולנוע ביתית וטלויזיה וכו'... ויש לי מספר שאלות: 1) איזה סידור רמקולים עדיף לחמישה רמקוליים (אחוריים, קדמיים רצפתיים וסנטר.) 2) זה יעבד הרבה מערכו עם הרמקולים האחוריים יהיו בצידי השומע? (מדפיים) 3) מה המידות שלפיהן אני צריך לתכנן מקום בנישות לרמקולים? (ממוצע+ אקסטרה) 4) " " " " " " " " לטלויזיית LCD 32 אינץ? (ממוצע+אקסטרה) 5) האם רמקולים שקועים בקיר כמו אלה בלינק יכולים לשמש כאחוריים? ואם כן אז הם יהיו באיכות טובה מספיק למערכת נחמדה? 6) מה עדיף רמקולים אחוריים מדפיים או שקועי קיר והאם ההפרש גדול? 7) מי מבין הלינקים עדיף כאחורי? (קחו בחשבון את הבדלי המחירים הגבוהיים- יחס עלות תועלת!) לינק- http://zap.co.il…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by lavi1172,

תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by lazygecko,

נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by dddddd,

שלום אני מעוניין ברסיבר שיהיה בוא את הפרמטרים הבאים שיהיה לו 100RMS אפשר יותר לכל ערוץ ושיהיה 120DB לפחות עדיף יותר ושיהיה Damping Factor לפחות 160 עדיף יותר שהיה גם THD כמה שיותר נמוך שב-DSP יהיה לפחות 10 תצורות קול שהיה ברסיבר לפחות 9 מפענחים ושהיה ברסיבר גם Up Conversion או upconversion ושהיה ברסיבר חיבור Component,DVIלא חובה,HDMI וזהו בגדול זה כל מה שחשוב לי שהיה ברסיבר וכמובן שהרסיבר יהיה 5.1 או 6.1 ועם אפשר שתרשמו פה כמה דגמים של רסיברים עם הנתונים האלו והמחיר אין הגבלת תקציב אבל מומלץ במחיר כמה שיותר נמוך תודה רבה לעוזרים שיתנו תוצאות זהות לאלו

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. על איזה פרטים במפרט של הרמקוליים צריך להסתכל שבוחרים מערכת ל DVD ? מה חשוב ומה לא ? כמה צריך להיות בכל דבר ?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by tamirda,

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: WINNER HN680E 5000W : http://www.pch.co.il/docs/pd1446521110.htm נשמע טוב לא? וגם המחיר סביר מאוד.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים