עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TomB,

אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  2. זקוק להמלצה על כבל איכותי miniPL male <==> miniPL male כדי לחבר בין המחשב/סמארטפון לבין מגבר/מגבר אוזניות. משהו בסגנון של זה למשל: http://goo.gl/Wz3Ya אבל באיכות גבוהה. יש לי שניים רגילים ויש ירידה מורגשת באיכות ובעוצמה. תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום אנשים יש לי מגבר קולנוע ביתי MARANTZ 4600 SR שאני מעונין לחבר אליו 4 רמקולים קדמיים (כלומר במצב סטיראו לשמוע דרך 4 רמקולים 2 ימין ו-2 שמאל-A+B) בטכלס של המגבר הזה יש יציאה רק לזוג קדמי אחד וכל השאר זה סנטר, סאב סראוונד וכו'. למישהו יש מושג אם יש דרך להפעיל מגבר כזה במצב סטריאו 2 ערוצים על 4 רמקולים? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

נא למחוק פוסט זה, שוכפל בטעוצ

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by eins,

שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by kreeki,

לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?

9. רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  11. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by darkman,

אז ככה אני מקווה שזה בפורום הנכון 1)אני רוצה להביו איך זה שאני מחבר את האוזניות לשקע של האוזניות במחשב אני יכול לשמוע בלי צורך בחשמל( וכמה מתח יש לי שם) 2)שאני מחבר שני רמקולים(הכי פשוטים שיש) אני צריך לחבר אותם גם לחשמל עכשיו עובר כבל בין המחשב(כרטיס קול) ולבין הרמקול הראשון ומהרמקול הראשון יוצא לשני , אני לא מבין איך זה עובד (הייתי פותח עם היה לי אחד אבל אין) מה הולך שם בפנים? 3)ברמקולים של מעל 2 (4,1\5,1\ועוד עוד) איך הם מתחברים למחשב? לכל אחד יש שקע מסוים במחשב או כולם ביחד ורק מהבאס(אם אני לא טועה) הם מתפצלים זהו בנתים מקווה שתענו או שלפחות תתנו לי פורום של יותר מתקדמים שאני יוכל להבין תעניין

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by LRa,

מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by Access Denied,

תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by crovei,

ערב טוב.. פסח מתקרב ואיתו גם האפיקומן.. צריך להתחיל להתכונן בכל מקרה החלטתי כנראה ללכת על זוג רמקולים חדשים.. 3 שנים שירתו אותי קופסאות העץ המעפנות שלי ונראה לי שבאמת מגיע לי קצת יותר (: אחרי סקר שוק קטן וכמה סקירות ממה שהבנתי ה-Altec Lansing VS4121 הם הרמקולים 2.1 היותר מומלצים בטווח המחירים של 500+ שקל.. אבל הקטע המוזר הוא שבכל סקירה/הודעה בפורם שראיתי עליהם (אפילו מלפני שנה+) כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל.. בכל זאת 150 שקל זה לא מעט כסף וקצת חבל לי.. אז מישהו יודע מה הולך פה? יכול להיות שבחנויות לא ווירטואליות המחיר יותר נמוך? ואם כן איפה באמת אני יכול לראות אותם בפעולה? (אני גר בת"א.. אז אם מישהו מכיר ח…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by dddddd,

שלום אני מעוניין ברסיבר שיהיה בוא את הפרמטרים הבאים שיהיה לו 100RMS אפשר יותר לכל ערוץ ושיהיה 120DB לפחות עדיף יותר ושיהיה Damping Factor לפחות 160 עדיף יותר שהיה גם THD כמה שיותר נמוך שב-DSP יהיה לפחות 10 תצורות קול שהיה ברסיבר לפחות 9 מפענחים ושהיה ברסיבר גם Up Conversion או upconversion ושהיה ברסיבר חיבור Component,DVIלא חובה,HDMI וזהו בגדול זה כל מה שחשוב לי שהיה ברסיבר וכמובן שהרסיבר יהיה 5.1 או 6.1 ועם אפשר שתרשמו פה כמה דגמים של רסיברים עם הנתונים האלו והמחיר אין הגבלת תקציב אבל מומלץ במחיר כמה שיותר נמוך תודה רבה לעוזרים שיתנו תוצאות זהות לאלו

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by guycnaan,

אני רוצה לקנות כמתנה נגן MP3 מבוסס פלאש לאחותי כמתנה ליומלדת. התקציב הוא עד 700 שקל,והנגן צריך להיות עם נפח של ג'יגה,USB2,כמה שיותר אמין (למרות שזה די קשה בתקציב הזה) ועם איכות שמיעה טובה. עדיפות לרדיו FM טוב,ותוחלת בטריה ארוכה ככל האפשר. כמה שיותר זול וטוב ככה עדיף,בתודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Lupin,

המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  21. רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. תודה על העזרה דיון של הרמקולים החלטתי ואני קונה את הMX2. יש לי שאלה.. אני מחבר את הרסיבר למחשב(Soundstorm ABIT NF7-S) דרך כבל ארוך מאוד (10 מטר שהולך דרך הקיר) המחשב - יציאה של אוזניות (PL) הרסיבר - כניסת CD (ארסיאי אדום לבן) יש דרך שאני יכול להנות מסאונד יותר טוב שיוצא מן המחשב? עוד שאלה שהרגע חשבתי עליה קניתי בחנות סאונד ברחוב החשמונאים (אדר) כבל RCA יקר מאוד (מטר 40 שקל..!) שאלתי פה ושם ואמרו לי שאני צריך לקנות כבל Sony Philiphs כדי לשומע בסרטי DVD Dolby Digital. אני זוכר מה כתוב על הכבל שהוא עשיו מזהב והיה כתוב מספר 24. בקיצור חבר שלי הביא מסין בזמנו את המטריקס בDVD צרוב. (DVD לא VCD) אני מעביר לאפשרות Digital Input (חיברתי הכל איפה שצריך) ולא יוצא …

23. Started by zilbermm,

ALTEC LANSING ATP3 - עבדו מצויין מספר שנים עד שהשבוע הרמקול הימני (עם הבקרה) נפל וכעת הסט לא נדלק אפילו. פתחתי את הסאב והרמקול, בסאפ הפיוז לא שרוף וברמקול אין לי מושג מה קורה. נראה לכם ששווה לשלוח לתיקון? יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. Started by Fentilon,

לפני כמה דקות חיברתי את הקארבון לחיבור USB. המכשיר נדלק כרגיל, כתב IDLE ואז החיצים שזזים שהוא מחובר למחשב נעצרו. ניתקתי אותו ואז ניסיתי להדליק וכלום לא קרה. לחצתי ריסט ניסיתי שוב להדליק, ניסיתי לחבר למחשב אחר, כלום. כנראה שהחיבור USB היה דפוק או משהו. בקיצור כרגע נותרתי עם חתיכת פלסטיק יפה :'( המכשיר נקנה בארצות הברית לפני 3 חודשים בערך. שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל אותו? יש איזה יבואן בארץ? החברה בחול תוכל לעזור לי במשהו? עוד דבר ששמתי לב אליו שמאז שזה קרה המכסה האחורי חם בצורה מוזרה, יותר מכל מקרה אחר. הצעות עזרה ושאר ניחומים יתקבלו בברכה... :'(

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

היום אני רואה בלוחות כרטיסי ON BOARD עם 6 ערוצים ואני לא מנדבר בכלל על NFORCE. השאלה שלי אם לDVD ומוסיקה קלאסית יש צורך ביותר מהכרטיס קול המובנה במידה ומשתמשים ברמקולים בינוניים כמו CREAITVE INSIPRE 2500?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.