עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yotamavi,

האם קיימים רמקולים איכותיים בתצורת 2.1 עם שלט אלחוטי? בנוסף אשמח לקבל המלצות למערכות 2.1 איכותיות גם בלי שלט אלחוטי.. התקציב הוא כ500 ש"ח, ויש אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי או מאירופה אם זה יותר זול משמעותית..[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 14:28:09 אוקיי ,החלטתי ללכת על הZ4i.השאלה שלי האם יש הבדל בין הZ4i לZ4e מלבד הצבע?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. לפני כשבוע רכשתי את כרטיס הטלווזיה המדובר Hauppauge WinTV PVR 150. אחרי עבודה קשה הצלחתי להתקין אותו לאפילו לראות דרך הממיר. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מצליח להפעיל את השלט, כלומר השלט לא שולט על התוכנה winTV. מה שכן הצלחתי זה לראות שהוא עובד סתם ככה בוינדוס, כלומר אם אני מקליד מספרים או מזיז את הפס גלילה על ידי לחיצה למטה. הפכתי את הפורומים ואת האינטרנט ולא מצאתי פיתרון... למישהו יש פיתרון לסוגיה? והאם אני יכול לעשות שהשלט של HOT ישלוט גם על הווליום איכשהו? או שזה חייב להיות להפך (כלומר שהשלט של הכרטיס טלווזיה ישלוט על הממיר) יש לי Win XP SP2.

3. Started by kreeki,

לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?

4. רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by hundreAd,

כרגע יש לי Hauppauge PVR150, אבל הוא כידוע תומך רק עד רזולוציית DVD. זה היה מספק בעבר, אבל עם הזמן התעדכנתי ל-HD (של הוט) ועל כן אבקש המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתמוך ברזולוציות הנ"ל. רצוי מאוד משהו עם שלט ו-blaster. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by rogbi,

יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Master Boo,

לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by flesh2,

אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by LockOn,

אהלן, יש לי שני זוגוות של אוזניות XEARS מעולות ששוכבות לי במגירה כי המגעים בפלאג שלהם נהרסו.. הזמנתי לא מזמן פלאג מעפן בebay והצלחתי לתקן זריז בלי בעיות.. הבעיה היא שגם הוא נהרס מהר והיה לא איכותי. יש אפשרות לקנות בארץ או להזמין מחו"ל פלאג איכותי מחברה נורמאלית? כמובן שיהיה כמה שיותר קטן ולא מורגש, איכותי ורצוי עם מראה טוב. זוג אחד הוא סטאריופוני רגיל ובזוג השני יש גם מיקרופון (אי אפשר לוותר עליו) תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by asilbob,

השוואה של רמקולים MX5021 FX6021 איזה רמקולים יותר טובים ???? תעשו לי השוואה אבל לא לפי אתר זאף אולי ממשהו שבאמת מכיר תרמקולים או מתאתרים מחוץ לארץ .... מה יותר טוב ? יותר איכותי מה שממש האבתי בFX 6021 זה העעיצוב שפשוט הם ניראם פצצה! אבל רק הם לבנים הם בטח מתלכלכים מהיר ואני רוצה לקנות כרטיס קול ...... איזה מומלץ שיביא את שיא האיכות ....

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום לכולם... כפי שכתוב בכותרת, יש ברשותי לוח אם במחשב - Asus P5W DH Deluxe ועליו יש כרטיס קול מובנה 5.1 של realtek, קניתי מגבר חדש של MARANTZ , דגם די משובח שלהם (אל תשאלו אותי איזה) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי שאני אשמע סרטים (כאלה שתומכים) בסראונד, יש לי במגבר את כל היציאות\כניסות בעולם בערך... לכרטיס קול יש שני חיבורים לבחירתי, 1- אופטי, 2- קואקסיאלי, עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם ההבדל ביניהם כזה מטורף? כי שמעתי שאופטי יותר טוב. 2. האם שאלה מס' 1 היא רלוונטית בהיחשב בעובדה שאני זקוק ל-10 מטר של כבל משום שאני מעביר אותו בתוך הקיר? (עוד לא מצאתי 10 מ' של כבל אופטי אלא רק עם מאריכים וזה לא טוב לי) 3. איפה הכי טוב למצוא את הכבלים האלה במחירים הכי טובים? ויש המלצה לחברה …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by LR,

שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. היי חבר'ה, בשעה לא כל כך טובה הסנהייזר שלי הלכו לאיבוד ( :'( :'( :'( :'() ועכשיו כמובן שהסטנדרט שלי עלה וכל אוזניות פשוטות נשמעות לי ממש גרוע, לכן אני צריך את היעוץ שלכם קשר לרכישת אוזניות חדשות. התקציב שלי - כ400 שקלים הסוג - INEAR העדפות - באסים באסים ועוד פעם באסים, סאונד נקי וצלול, אוזניות חזקות ועמידות שלא נשחקות. למה יחובר - לכל דבר החל מהN95 שלי ועד לאייפון או SE מסדרת W. תודה מראש למושיעים ולמציעים

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  17. שלום , עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזנניות עד 350 שקל , יש את Steelseries Seberia v2 מה אתם אומרים כדי ? , עם לא תמליצו לי משהו למוזיקה ולגיימינג.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Fentilon,

לפני כמה דקות חיברתי את הקארבון לחיבור USB. המכשיר נדלק כרגיל, כתב IDLE ואז החיצים שזזים שהוא מחובר למחשב נעצרו. ניתקתי אותו ואז ניסיתי להדליק וכלום לא קרה. לחצתי ריסט ניסיתי שוב להדליק, ניסיתי לחבר למחשב אחר, כלום. כנראה שהחיבור USB היה דפוק או משהו. בקיצור כרגע נותרתי עם חתיכת פלסטיק יפה :'( המכשיר נקנה בארצות הברית לפני 3 חודשים בערך. שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל אותו? יש איזה יבואן בארץ? החברה בחול תוכל לעזור לי במשהו? עוד דבר ששמתי לב אליו שמאז שזה קרה המכסה האחורי חם בצורה מוזרה, יותר מכל מקרה אחר. הצעות עזרה ושאר ניחומים יתקבלו בברכה... :'(

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by zkfir,

חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by liav12,

שלום, אני מתחיל בעבודה עם התוכנה הנ"ל, רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף (בלי קשר למחיר), האם בכרטיס למתחילים או שאפשר ישירות לקנות כרטיס מקצועי לגמרי ולהתחיל לעבוד איתו? לא בא לי לזרוק איזה 1500 שקל על כרטיס התחלתי ולאחר מכן עוד איזה 5K על כרטיס מקצועי. תודה.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by Access Denied,

ראיתי את האוזניות ER6i, שעולות בסביבות המאה דולר.. משהו מכיר אותן ויכול לתת חוות דעת?? שוות את המחיר שלהן?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by zivg,

שלום לכולם, אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים. כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3. עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות: ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף? JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450 כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוס…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Aurora Borealis,

קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by yarkoni,

שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.