אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השוואה של רמקולים MX5021 FX6021 איזה רמקולים יותר טובים ???? תעשו לי השוואה אבל לא לפי אתר זאף אולי ממשהו שבאמת מכיר תרמקולים או מתאתרים מחוץ לארץ .... מה יותר טוב ? יותר איכותי מה שממש האבתי בFX 6021 זה העעיצוב שפשוט הם ניראם פצצה! אבל רק הם לבנים הם בטח מתלכלכים מהיר ואני רוצה לקנות כרטיס קול ...... איזה מומלץ שיביא את שיא האיכות ....
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 עד 800 שקלים... בגלל שהתקציב הוא לא גבוה במיוחד, נראה לי שאני אלך עד נגן שמבוסס על זיכרון פנימי של לפחות 256 mb. יש איזה שהיא המלצה על נגן טוב (מחברה טובה) שמשמיע מוזיקה איכותית ולא יעבור את התקציב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש בערך KDL32S5500 מהרגע שאני לוחץ על הכפתור בשלט לוקח לה 11שניות להדלק שזה מכוון על הוט ושזה על האקסבוס לוקח לה 15 שניות לעומת טלויזיות אחרות (CRT)בבית שלוקח להם 2 שניות להדלק זה תקלה או שזה ככה צריך להיות? כמה זמן אמור לקחת לה עד שהיא נדלקת?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לקנות כבל או מתאם, מוידאו קומפוננט לכניסת מסך DVI או VGA. המסך שלי הוא סמסונג 2333sw . מה שכן מתאתי היא קופסת מיתוג/ממיר, שעולה 350 ש"ח. אני מקווה לפתרון זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום , עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזנניות עד 350 שקל , יש את Steelseries Seberia v2 מה אתם אומרים כדי ? , עם לא תמליצו לי משהו למוזיקה ולגיימינג.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אבא של חבר שלי הזמין מערכת של Yamaha מגבר מדגם RXV465 Yamaha ודיודי דגם Yamaha DVDS659 ורמקולים אני לא זוכר את הדגם, הם דקים וגבוהים... אז ככה אני צריך שתמליצו לי בבקשה על סב שהוא יהיה מיעוד בעיקר לסרטים, רצוי 10 אינטש. התקציב הוא +/- 1700 שקל ורצוי בצבע כסף... תודה מראש חברה מה אתם עומרים על זה...? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31837
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שלי כרגע חיברתי אותו עם מיני PL ל2 RCA ומרגישים כבר הבדל השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה היעילה ביותר כלומר דיגיטלי ואנלוגי מלא שאני אקבל 5.1 גם ב DVD וכמובן גם במשחקים תומכים.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מגבר קולנוע ביתי MARANTZ 4600 SR שאני מעונין לחבר אליו 4 רמקולים קדמיים (כלומר במצב סטיראו לשמוע דרך 4 רמקולים 2 ימין ו-2 שמאל-A+B) בטכלס של המגבר הזה יש יציאה רק לזוג קדמי אחד וכל השאר זה סנטר, סאב סראוונד וכו'. למישהו יש מושג אם יש דרך להפעיל מגבר כזה במצב סטריאו 2 ערוצים על 4 רמקולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-