עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אז עכשיו זה רציני, אני כבר לפני חודש התחלתי לחפש רמקולים אבל עכשיו אני כבר רוצה לקנות! הרמקולים שאני רוצה הם הרמקולים T5400 של קריטיב שהם ממש קורצים עכשיו לאחר ירידת המחירים הם עולים 657!! אני אוהב לשמוע על אוצמה חזקה אבל אני רוצה איכות ואני לא ממש יודע אם לרמקולים האלה יש, אז אם יש לכם המלצה לרמקולים אחרים יותר איכותיים בסביבות ה1000 אני ישמח לשמוע. כרטיס קול אני כנראה ילך על אודיגו 2 רגיל או ZS אבל אני רוצה לדעת משהו לפני שאני מחליט ראיתי את הרגיל ב420 אבל הוא bulk, רציתי ללדעת אם מקבלים איתו את הדריברים והתוכנות או שהוא בה אם שקית נילון בלבד, אם כן אז לדעתי עדיף כבר לקחת את ה ZS כי הוא עולה 550 והוא retial. בקיצור תנו את דעתכם על הרמקולים והכרטיס קול ואם יש הצעות ל…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? לאיזה שימוש כל אחד ולאן הולכת התוספת במחיר? (תוספת של 100$ שזה כפול). תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by flesh2,

אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  5. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by lavi1172,

תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי את האוזניות של מודזה הגירסה Medusa 5.1 Home Edition עכשיו חיברתי הכול לכרטיס קול והכול עובד פצצה מאוד מורצה מהם !! בכול מקרה עד היום היתי מחבר את המערכת שלי למחשב\לכרטיס קול ושומע ברמקולים של המערכת .. עכשיו האוזניות תופסות לי את כול החיבורים של הכרויס קול . ורציתי לדעת אם ישנה אופציה לחבר גם אם את הכבל של המערכת, למגבר של האוזניות שלי? כדי שאני יכול לעבור למצב של אוזניות או למצב של רמקולים בלי לנתק חוטים שזה יכול באיזשהו שלב להרוס משהו ??! כי יש לי במגבר שני אופציות הכוונה לכפתורים כפתור אחד זה input וכפתור שני זה output

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by alpha man,

אממ לא יודע כל כך מה לכתוב בכותרת, כעיקרון מה שאני רוצה הולך ככה: יש 2 רמקולים - סט סראונד בסלון וסט קטן למחשב. אני רוצה שהסט בסלון יהיה מחובר לDVD והקטן יהיה מחובר למחשב, אבל אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר את הסראונד למחשב, יש אפשרות לעשות איזה מפצל עם מתג שמעביר את מקור הסאונד? והאם בחיבור במחשב אני אצטרך כל פעם לנתק את הכבלים של הרמקולים הקטנים ולחבר את הגדולים? שרטוט להמחשה סט קטן<----מחשב----->סראונד<-----DVD למי שלא הבין המחשב צריך להיות מחובר גם לרמקולים הקטנים וגם לסראונד ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם, והסראונד צריך להיות גם מחובר למחשב וגם לDVD ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. שלום רכשתי את הלוח ובן כרטיס קול מובנה via vt1828s הרמקולים הם z-5500 והם לא נשמעים טוב במוזיקה האם הוא כזה גרוע יחסית לrealtek alc 888/889 ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

אני מחפש אוזניות IN EAR אבל עם בידוד מרעשים (כמו EP 635 של CREATIVE) רציתי לשאול אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות (מקסימום 200 גם זה יותר מידי) פיליפס SHE8500 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=SHE8500&Cat2Cat1ID=1776&Cat2ID=2144&aff=Zap〈=he EP 635 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6972 יש את ה KOSS שזולות יותר הביקורות טובות אבל לא אהבתי את העיצוב והנתונים שלהן פחות טובים אשמח לשמוע על המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Odedb52,

אהלן יש לחבר שלי רסיבר STR-DE245 של סוני. ובמחשב יש לו יציאות ל- 5.1. (שחור אפור וכתום) השאלה שלי היא כזאת.. זה הרסיבר אם אני לוקח שלושה כבלים כאלו : https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_small.jpg אני מניח שלא תהיה בעיה לחבר את הקדמיים והאחוריים, השאלה אם הסאבוופר וסנטר על אותה יציאה יעבוד כמו שצריך? כלומר - אדום ---- מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- FRONT אפור ----מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- REAR שחור ---- מתפצל לשני שחורים ומתחבר לרסיבר, אחד לסנטר ואחד לסאבוופר. תודה מראש, (ומקווה שהבנתם) עודד ב.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. אהלן, יש לי מחשב HTPC עם מפרט יחסית טוב E6300 2.8GHZ 3GB RAM DDR2 667MHZ ATI Radeon 4670 HD 1GB DDR3 בכל מקרה, יש לי עשרות סרטים על המחשב אבל יש לי 2 סרטים שפשוט לא רוצים לעבוד כרגיל. מדובר על סרט אחד שהוא 720P ואחד בלו-ריי 1080P (יש לציין שהרצתי בעבר וכיום סרטים משני הסוגים והם עובדים חלק). הבעיה היא, שהסרט רץ עם מריחות של צבעים (בהתחלה מתחיל בצבע ירוק ולאחר מכן פשוט הכל נמרח אבל יש כמה שניות שהסרט עובד חלק לגמרי (בכלל הוא עובד חלק והסאונד נקי, רק שלא רואים כמעט כלום כי הצבעים מרוחים). היו לי רק 2 קודקים שהמליצו כאן FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter, לאחר מכן הסרתי אותם (עשיתי ריסט) והתקנתי K-LITE MEGA CODEC PACK ועדיין אותה הבעיה. מה שמצחיק שבמחשב השני ש…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. אורח Si-Nom

אז ככה קיבלתי מחבר מגבר 400W ו 2 בוקסות,עכשיו אצלו בבית שומעים את הבוקסות באיכות ממש טובה,הבנתי זהבגלל שיש לו מיקסר מיקצועי ששם הוא יכול לכוון את הBASS וכדומה. עכשיו יש איזה תוכנה למחשב שאני יכול לכוון איתה את הבאס,טרבל וכדומה? כי איכות הסאונד ממש גרוע,ניסיתי לשחק עם ה EQ של WINAMP וזה ממש גרוע..

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by LR,

שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. http://www.samsung.com/in/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=plasmatv&model_cd=PS42Q91HM/XTL&fullspec=F מלבד חוות דעת כללית שהייתי רוצה לקבל (בייחוד ביחס ל LG PG200R) מטרידה אותי העובדה הבאה: ע"פ הנתונים מאתר החברה, הרזולוציה של המסך היא 1024X768. המסך הוא 16:9 והרזולוציה 4:3 מה שאומר שהפיקסלים הם רחבים או שיש ביניהם רווחים גדולים. השאלה היא כיצד האינטרפולציה תשפיע על האופן שבו תוצג התמונה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. היי חבריה יש לי כרטיס טלויזיה winpvr כולל תוכנה,יש לי מצלמות בבית המחוברות למחשב,הבעיות הן: מנסה להעביר קבצי צילומים למחיצה אחרת ,פעם מעביר ופעמים רבות אין העברה ,ועוד,רוב הצילומים אשר כן עוברים הם ללא קול,בעוד שבתוכנה עצמה הקול פועל אך בהעברה חלק מגיע ללא קול. איזה פתרונות יש לבעיה זו ? האם להתקין את התוכנה מחדש? אם כן האם זה ייפגע בצילומים ? אודה לפתרון תודה אהוד

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. היי חבר'ה, בשעה לא כל כך טובה הסנהייזר שלי הלכו לאיבוד ( :'( :'( :'( :'() ועכשיו כמובן שהסטנדרט שלי עלה וכל אוזניות פשוטות נשמעות לי ממש גרוע, לכן אני צריך את היעוץ שלכם קשר לרכישת אוזניות חדשות. התקציב שלי - כ400 שקלים הסוג - INEAR העדפות - באסים באסים ועוד פעם באסים, סאונד נקי וצלול, אוזניות חזקות ועמידות שלא נשחקות. למה יחובר - לכל דבר החל מהN95 שלי ועד לאייפון או SE מסדרת W. תודה מראש למושיעים ולמציעים

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום , עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזנניות עד 350 שקל , יש את Steelseries Seberia v2 מה אתם אומרים כדי ? , עם לא תמליצו לי משהו למוזיקה ולגיימינג.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by AstaL,

אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  23. שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Access Denied,

ראיתי את האוזניות ER6i, שעולות בסביבות המאה דולר.. משהו מכיר אותן ויכול לתת חוות דעת?? שוות את המחיר שלהן?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. Started by nadaviz,

מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.