אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הנורה בoptoma hd26 שלי התפוצצה ואני מחפש להחליף אותו. אני בעיקר רואה סרטים ב1080P. הייתי מאוד מרוצה מהHD26 חוץ מזה שהמאורר קצת רועש. אחרי חיפושים וקריאה בפורום אני מתלבט בין Optoma hd146x / hd143x / HD28e או Benq th585. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
זה סט 2.1 למי שלא מכיר והכרטיס קול שיש לי בלוח אם שווה ל*** לוח האם שלי הוא asus p4s800d אני מעוניין לקנות משהו שישפר משמעותית את איכות הצלילים כי הרמקולים האלו יכולים להפיק הרבה יותר אם יש למישהו הצעות לא מחפש משהו מקצועי רק בשביל מוזיקה מעדיף שהתקציב יהיה בסביבות ה500 וכמובן שעדיף פחות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זה הרמקולים שלי http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש אוזניות לשימוש בעיקר עם האייפון, אך גם במחשב כשאני בבית ואני רוצה לשמוע מוסיקה בשקט התקציב הוא לא כ"כ מוגדר, כי אני לא כ"כ מבין בתחום הזה של האוזניות. ה"שם" היחיד שעוד איכשהו שמעתי עליו הוא ה-Beats. אני מחפש משהו בסגנון, אוזניות שיושבות על הראש, ולא In-ear. הבנתי שה-Beats לא שוות את הכסף, ובעיקר משלמים על המותג. בחיפושים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לאוזניות האלה: http://www.solrepublic.com/headphones והדגם שנראה לי מתאים זה ה-tracks hd. קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, ונראה שהם אמורות להתחרות ב-Beats. אשמח לשמוע אופציות נוספות בסדר גודל הזה. (נניח שהתקציב המקסימלי הוא ה-200 דולר של ה-beats solo hd, אבל הייתי מעדיף לא להתקרב אליו) כעיקרון אני מע…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת הדגמים הנ"ל: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro (הגרסה הכי טובה/יקרה בסדרת AUDIGY2) Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Creative X-Fi XtremeGamer (הרגיל, לא פטליטי) מי הכי טוב? אם אפשר למיין את זה בצורה כזאת, מההכי טוב להכי פחות טוב (תתעלמו מהמחירים שלהם, אני שואל נטו על האיכות): למוסיקה 1. 2. 3. 4. לסרטים & משחקים 1. 2. 3. 4. נ.ב. - הם יחוברו לLogitech Z5400. תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שני חברים שלי רוצים נגנים אחד בתקציב של 500 שאני המלצתי לו על ה1G בצורת אצבע שלדעתי הוא והשני רותה משהו בסביבות ה1500 אבל אני לא מכשירים הסחום הזה יש למשהו הצעות
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לכל מי שתהה לגבי האחריות של קראטיב ואם המכשיר נקנה בחו"ל היכן תקפה האחריות ומי משלם על המשלוח. (הלוך חזור וכו...) נוסח מכתבי אליהם : Creative Hello I have contacted you About the Zen Micro: I want to buy the Zen Micro thru AMAZON.COM and I wanted to know about the warranty issue, is it valid in Israel (If I buy it thru AMAZON?), If not, then what if after I buy it I will experience a problem with the product what can I do then ? 1) Can send it to you by Air Mail? 2) Thru dealer (will he agree to do it?) 3) If I sand the product to you, what Will I pay? (One way shipment?) 4) Else? ** Is the Warranty International? Thank You. IN ADVANCE ות…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקחת את הG500 של קראיטיב או תG51 של לוג'יטק???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karma בקשר לביקורת של המכשיר. הייתי מדגיש כיתרון את היכולת לנגן OGG ו FLAC (הנגן היחידי בשוק שיכול), כמו כן, לא הוזכרה בכלל אופצית ניגון ה GAPLESS שלו, שהרבה אנשים רוצים את זה (במיוחד לנגן סטים אבל לא רק), והוא הנגן היחידי שיכול לבצע זאת.... כמו כן, לגבי בעיות אמינות של המכשיר, קראתי במספר מקומות שהוא עושה בעיות, בדגם הזה הבנתי יש בעיית אוזניות, בדגם אחר המכשיר ננעל הרבה, בדגם אחר יש בעיה עם הדיסק (לדוגמא http://features.slashdot.org/article.pl?sid=04/10/09/1813228&from=rss ).... יש לזכור כי זה המכשיר HDD הראשון של RIO והוא קיים מספר שנים (דבר שלא ציון בביקורת), דבר שיכול להסביר את הבעיתיות שלו.... כמו כן, היה שווה להזכיר ש …
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Klipsch Promedia 2.1 שמחובר ללוח-אם ASUS A7N8X Deluxe. הרמקולים פשוט מעולים, כל עוד שומעים בהם מוסיקה. אבל, כשלא מושמע דרכם כלום והווליום קצת למעלה, ניתן לשמוע רעשים, שכמעט ובטוח מגיעים מהמחשב (EMI/RFI) - למשל כשאני מזיז את העכבר אני שומע את הרעש מתגבר עם התזוזה. אשמח לקבל כל עצה (זה די מעצבן), תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-