עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by sufrer111,

כרטיס מסך: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=259 בכרטיס מסך יש חיבור VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם חיבור של S-VIDEO , הבנתי שזה אפשרי, איך בדיוק אני עושה את זה..? תודה על העזרה! זה מחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Night_Fox,

יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. Started by big mam@,

טוב אז אני מחפש אוזניות איכותיות עם העדפה שלא יהיו לתוך האוזן כי זה כל הזמן נופל לי מהאוזניים איך שאני לא שם אותם. ושלא יהיו גדולות מידי (שיהיה אפשר ללכת ברחוב וכו'). האוזניות מיועדות לh10 שלי אם המידע הזה עוזר במשהו... תקציב כאמור 250 פלוס מינוס. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by dan_res,

בתקציב של עד 1700 ש"ח איזה נגן (בנפח של 20 ג'יגה) הכי מומלץ כיום לפי דעתכם כשהנטייה היא ל IRIVER H320 תודה ואצ'ה עליכם.

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by Access Denied,

ראיתי את האוזניות ER6i, שעולות בסביבות המאה דולר.. משהו מכיר אותן ויכול לתת חוות דעת?? שוות את המחיר שלהן?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by tangush,

הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. גיליתי שהרמקולים שממוקמים מאחור יותר חזקים מאלה מקדימה, יש מצב שזה אמור להיות ממוקם הפוך? יש לי Z-560.. איזה רמקולים אמורים להיות חזקים? האחוריים או הקדמיים?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  15. רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה לדוגמא: תיקייה של מוזיקה כללית-General תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown תיקייה של היהודים- Hayehudim וכו'.... ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע... אפשרי?אם כן אז איך?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. יש לי התלבטות גדולה מאוד ..אחותי כרגע בניו יורק היא היתה בBEST BUY + ב B&H ..וH10 בגירסאת 6 גיגה עולה שם 280 דולר ...בארץ המקום היחידי שכרגע אפשר להשיג את הגירסא הזאת זה ב http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-6&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 והוא עולה של 1850 ש"ח הבדל של 600 ש"ח!!!! אבל הבעיה היא לא הכסף אלא זה שהבנתי שעם הגירסא האמריקאית יש הרבה בעיות ויש לו הגנות על זכויות יוצרים + אי אפשר להשתמש איתו בתוכנה IRIVER PLUS אלא רק בWINDOWS MEDIA 10 + שהמחשב לא מזהה אותו ככונן חיצוני האם הבנתי נכון ?!?!?.....או שאני סתם פרנואיד ...אנא מי שמבין בזה שיעזור לי דחוף אחותי חוזרת ביום ראשון!!!! אז ההתלבטות שלי היא כזאת --------------------------- 1האם ללכת על …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by LRa,

מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.