אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי. אני כרגע מתלבט בין שתי אזניות, ה-Klipsch image s4 וה- Koss portapro. מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים בהרבה ומעבר לכך, למיטב הבנתי את אזניות ה klipsch לא ניתן להשיג כלל בארץ, רציתי לדעת האם יש אתר כמו אמאזון שמוכר אזניות כאלה ועושה משלוחים גם לארץ. ושאלה נוספת- האם כדאי לשקול קנייה מ- Ebay? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם בקלטות אודיו הסאונד הוא סטראו? כלומר מחולק לשני ערוצים... והאם אפשר להקליט מוזיקה מקלטות? והסטראו ישאר כפי שהוא?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על כבל איכותי miniPL male <==> miniPL male כדי לחבר בין המחשב/סמארטפון לבין מגבר/מגבר אוזניות. משהו בסגנון של זה למשל: http://goo.gl/Wz3Ya אבל באיכות גבוהה. יש לי שניים רגילים ויש ירידה מורגשת באיכות ובעוצמה. תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תורידו את קובץ הזיפ !! מה אתם חשובים על הביקרות? טעויות? להוסיף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני צופה בסרטים באיכות HDMI בסלון דרך המחשב. יש לי בסלון מערכת 5.1 די ישנה לפני 8 שנים בערך (כשהמערכות קולונוע ביתי רק הגיעו לשוק). אם אקנה כרטיס קול למחשב (בסביבות 500-600) אני אקבל סאונד טוב יותר ? אני מתכוון לחבר את הסאונד דרך כבל אופטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה מאוד ..אחותי כרגע בניו יורק היא היתה בBEST BUY + ב B&H ..וH10 בגירסאת 6 גיגה עולה שם 280 דולר ...בארץ המקום היחידי שכרגע אפשר להשיג את הגירסא הזאת זה ב http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-6&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 והוא עולה של 1850 ש"ח הבדל של 600 ש"ח!!!! אבל הבעיה היא לא הכסף אלא זה שהבנתי שעם הגירסא האמריקאית יש הרבה בעיות ויש לו הגנות על זכויות יוצרים + אי אפשר להשתמש איתו בתוכנה IRIVER PLUS אלא רק בWINDOWS MEDIA 10 + שהמחשב לא מזהה אותו ככונן חיצוני האם הבנתי נכון ?!?!?.....או שאני סתם פרנואיד ...אנא מי שמבין בזה שיעזור לי דחוף אחותי חוזרת ביום ראשון!!!! אז ההתלבטות שלי היא כזאת --------------------------- 1האם ללכת על …
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שאלתי היא האם ה-LOGITECH Z560 מתאימים לכל מטרה , כלומר האם הם מתאימים גם לשמיעת מוזיקה , גם לסרטים וגם למשחקים ? ולא רק למטרה ספציפית אחת או שניים ...
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
תמליצו לי ושהמחיר לא יהיה 2000 או משהו כזה אולי מקסימום ליד ה 1000 ועם יש משהו יותר זול והוא מצויין אז תגידו אל תבחרו לפי המחיר ועם אפשר גם לינק תודה.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים 5.1 creative inspire T5900 יש לי כרטיס קול שתומך בהם על הלוח אם, אני יודע ש שלושת הרמקולים האחרים פועלים בנוסף רק כשיש סראונד אז רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשנות ש כולם יפעלו ביחד גם כשאין סראונד הכוונה בשירים , משחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-