אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לי הכרטיס ON BOARD שלי ולכן אני זקוק לכרטיס קול. מה לקנות במחיר סביר? לא רואה סרטים או משחקים מתוחכמים על המחשב בתודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מי שלא הבין קובץ "מוזיקה" שמפיק צליל באס גבוה משהו שעושה פוםםםםםם מקווה שהבנתם חחח
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפני רכישה .
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו נגן זיכרון פנימי הורדתי לו את הדרייבר התואם עכשיו לאין אני מתקין אותו? (זה בחיבור פרללי של המדפסת) מישהו יכול לעזור לי להתקין את הדרייבר? תודה אם למישהו יש הנגן הוא Pine D'music SM320F
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני צריך שלט על חוטי, ואני רוצה 2.1 או 2.0 או ששמעתי על שלט על חוטי שמיתחבר למחשב בעזרת INFRA RED ואני יכל לשלוט איתו על כל מני פונקציות במחשב (מישהו ראה את זה?, והאם כדאי את הדבר הזה? (בגלל קרינה ודברים כאלה))
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב זה מה שקבלתי גם קבלתי רדיו אבל לא חברתי חברתי את זה ככה שני הרמקולים מהמגבר ישירות ואת "הסאב" חברתי "+" אחד לרמקול ימין וגם ככה את ה"-" חברתי "+" שני לרמקול שמאל וגם ככה את ה"-" קודם כל איך המערכת הזאת? מה החיבור האופטימלי? משומה שאני מחבר את זה למחשב אני שומע בצורה מוזרה מעין צליל עצום כזה אני חושב שהכבל דפוק מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב. השימוש העיקרי זה מוזיקה וסרטים. התקציב היחסית גבוה זה בגלל שאני רוצה רמקולים איכותיים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, תנו לי את דעתכם והצעתכם לרמקולים 2.1 בגדר 400 ש"ח או הרכב רמקולים אחר במחיר זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-