עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nuke,

שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אני רוצה לקנות דרך ebay.. שם המחירים מצחיקים לעומת אלו שבארץ. בדקתי את ה shure אבל יקרים בצורה מוגזמת.. מי היה מאמין שאוזניות יכולות להגיע לאלפי שקלים. איך ה sennheiser cx500 ? זה מה שעל הכוונת בנתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. הנה תמונה שתמחיש לכם.... http://img89.imageshack.us/img89/2401/1412220001.jpg

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by Kurt,

שלום! אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות. אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה}) עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא. אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. שלום רצית לדעת אם אפשר לחבר לטלוזיה את הנגן הז iRiver H340 40GB ואם אפשר אני צריך תושבה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. אולי אם יש פה טכנאים הם יכולים לנחש על סמך נסיונם מה בד"כ מתקלקל? מדובר בטלוויזיה בת 11 שנה 21 אינטש TV Daewoo DMQ-2195

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by kugi,

קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by itays,

יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ADIR_M,

מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by miki26,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by Silver Dragon,

ראיתי את ה L32R1 בחנות בערוץ HD, היא הציגה תמונה יפה חדה ונקיה... מה ההבדל בינה לבין הסאמסונג?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by STM,

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. אני צריך אוזניות טובות (300 ש"ח) - למוזיקה ולמשחקי מחשב. (כמובן סטריאו מינ') חשבתי אולי אחת מהסדרות של סינהייזר... הצעות?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.