אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?
- 

- 7 תגובות
 - 958 צפיות

- 

- 

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
- 

- 4 תגובות
 - 500 צפיות

- 

- 

האם זה מגבר איכותי ואמין?
- 

- 2 תגובות
 - 936 צפיות

- 

- 

מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן
- 

- 0 תגובות
 - 686 צפיות

- 

- 

כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
- 

- 15 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1425999 שווה את המחיר ???
- 

- 6 תגובות
 - 682 צפיות

- 

- 

אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה
- 

- 0 תגובות
 - 511 צפיות

- 

- 

hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
- 

- 7 תגובות
 - 984 צפיות

- 

- 

אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח
- 

- 0 תגובות
 - 537 צפיות

- 

- 

שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה
- 

- 6 תגובות
 - 657 צפיות

- 

- 

האם זה משפיע על הבאסים אם הממברנה פלסטיק או קרטון? יש הבדל משמעותי ביניהם ? הסאב עשוי פלסטיק יעמוד אורך זמן יותר מהעשוי קרטון ? כי יש לי סאב פיוניר 1000 וואט W306 ואני כמעט מוכר אותו ורוצה לקנות סאב לנזר 1600 וואט MaxPro124D עשוי מקרטון ואני מתלבט לקנות או לא בגלל ממברנת הקרטון . בבקשה תעזרו לי.
- 

- 0 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…
- 

- 9 תגובות
 - 755 צפיות

- 

- 

יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה
- 

- 1 תגובה
 - 597 צפיות

- 

- 

כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.
- 

- 0 תגובות
 - 540 צפיות

- 

- 

אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת
- 

- 2 תגובות
 - 672 צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי מערכת של Pioneer XV-DV262.ק קיבלתי אותה במתנה אך ללא חיבורים מהרסיבר לרמקולים. איך נקראים החיבורים הנ"ל? איכן ניתן לקנות אותם? תודה. [h=3][/h]
- 

- 0 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!
- 

- 5 תגובות
 - 709 צפיות

- 

- 

שלום חברים, יש באפשרותי לקנות את הרמקולים הנ"ל בדיוטי פרי במחיר של 700 ש"ח במקום 900 ש"ח שזהו מחירם המלא בארץ. השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה מוזיקת מיינסטרים ברובה. האם הרמקולים שווים את העלות או שמא יש לכם המלצה אחרת יותר כדאית? תודה רבה
- 

- 4 תגובות
 - 7.6k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב לנובו W530 עם חיבור Mini Display Port יש לי כבל שמחבר אותו ל-HDMI. אני מחבר את זה למגבר MARANTZ SR7007 הבעיה - שלמרות שהקובץ הוא DTS 5.1 המגבר מזהה אותו כ-STEREO. ניסיתי גם VLC וגם - ZOOM בשניהם אותה תוצאה. רק אם אני לוקח את הקובץ ומחבר USB ישירות לטלביזיה - מהטלויזיה המגבר מזהה 5.1 (כנראה דרך ARC) איך אני גורם למגבר לזהות 5.1 דרך המחשב ? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 2.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

מה דעתכם על הרמקולים הבאים? למישהו יש אותם? מה היתרונות/חסרונות שלהם? האם הם הכי טוב לתקציב של עד 270 ש"ח והאם הם עדיפים על הX-230 של LOGETICH. בקיצור תנו חוות דעת: MicroLabA6321 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=451502
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
- 

- 1 תגובה
 - 532 צפיות

- 

- 

המטרה היא בעיקר מוזיקה, מעט סרטים, לחדר קטן יחסית, שיהיו גדולים, יפים וחזקים! יש לציין כי כמות הבאס ואיכותו, חשובה לי מאוד. לגבי החברה, אני לא מבין כ"כ אבל רצוי חברה בעלת שם מוכר... הייתי מועוניין לקבל מספר הצעות לגבי הרמקולים, ולינקים לקניה בארץ... שיהיה לכולם סופשבוע נעים ונחמד, תודה, Aviko
- 

- 6 תגובות
 - 952 צפיות

-