עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 בחדר עם רסיבר שמתחבר אנלוגית למחשב לכרטיס קול קריאטיב 5.1 רגיל לפניי כשנה בערך התעצבנתי על הצורה שבה הסאב עובד (היה לי חלש מדיי) וחיפשתי תוכנה שתגביר לי את היציאה של הסאב בנפרד לא זוכר בדיוק איך אבל מצאתי את kx project שזה מחליף את הדריבר של הכרטיס קול שלי ונותן לו mixer שונה משלו עם אפשרות לשליטה על כל ערוץ בנפרד... רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כמו ה kx projact שמספקות גם דרייבר וגם מיקסר שמאפשר שליטה בכל ערוץ בנפרד ושאר אפשרויות מגוונות (לא מחייב גם דרייבר) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  2. http://www.samsung.com/in/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=plasmatv&model_cd=PS42Q91HM/XTL&fullspec=F מלבד חוות דעת כללית שהייתי רוצה לקבל (בייחוד ביחס ל LG PG200R) מטרידה אותי העובדה הבאה: ע"פ הנתונים מאתר החברה, הרזולוציה של המסך היא 1024X768. המסך הוא 16:9 והרזולוציה 4:3 מה שאומר שהפיקסלים הם רחבים או שיש ביניהם רווחים גדולים. השאלה היא כיצד האינטרפולציה תשפיע על האופן שבו תוצג התמונה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. היי חבריה יש לי כרטיס טלויזיה winpvr כולל תוכנה,יש לי מצלמות בבית המחוברות למחשב,הבעיות הן: מנסה להעביר קבצי צילומים למחיצה אחרת ,פעם מעביר ופעמים רבות אין העברה ,ועוד,רוב הצילומים אשר כן עוברים הם ללא קול,בעוד שבתוכנה עצמה הקול פועל אך בהעברה חלק מגיע ללא קול. איזה פתרונות יש לבעיה זו ? האם להתקין את התוכנה מחדש? אם כן האם זה ייפגע בצילומים ? אודה לפתרון תודה אהוד

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. שלום. הכרטיס קול שלי כרגע הוא SB live 5.1. אני רוצה להחליף אותו במשהו קצת יותר איכותי. הכרטיס קול אמור לשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, וכן קצת לעריכת והקלטת סאונד. לסרטים בכלל לא, ולמשחקים ממש קצת - אין חשיבות גדולה. עכשיו, מבחינת תקציב, אני יכול לקנות את ה7.1. השאלה היא האם זה שווה את המחיר? לפי הנתונים היבשים יש לה 7.1 יתרונות. ויש לו גם תמיכה בASIO, שהבנתי שזה דיי חיוני לערכית אודיו. אז מה דעתכם, שווה להוסיף את העוד 200 שקל ולקחת את ה7.1 או שכדאי לחסוך?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בה ושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה לי אני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות? אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372 מה אתם אומרים עליו? ואם יש אופציות אחרות יותר טובות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by nirzx,

באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by sufrer111,

כרטיס מסך: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=259 בכרטיס מסך יש חיבור VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם חיבור של S-VIDEO , הבנתי שזה אפשרי, איך בדיוק אני עושה את זה..? תודה על העזרה! זה מחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אז ככה, יש לי בדריבר של ה Fortissimo2 (הכי חדש על xp ) בלשונית של ה MIDI שני קטגוריות שנקראות : Maximum Hardware notes ו Maximum software notes ואני יכול לבחור שם לעלות או להוריד בכול אחד, מה הם עושים? הביררת מחדל היא 32 ו 32 שאני יכול להעלות ל 256 ו 64 קראתי בredme של הדריבר אבל לא מצאתי תשובה החלתית. וגם באותה לשונית יש "keep DLS collection in memory" מה זה אומר? ועוד אחד זה: Voice allocation מה זה אומר? ואחרון: current synth bank? זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה תכתבו מה שאתם יודעים תודה, עמית

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by kalda01,

אני מחפש רסיבר 5.1 לחדר שינה התומך בHDMI והכי חשוב קטן מידות. לא משהו משולב כי רמקולים כבר יש לי. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. Started by The_Israeli,

ראשית, ברצוני להודות שוב לכל מי שעזר בדיון הקודם. רכשתי את הZ5500 ואני מאוד מרוצה מהם בהתאם להמלצות, הצלחתי להשיג מימון נוסף של 300 ש"ח לכרטיס קול. כיוון שיש לי לאפטופ, וזו השקעה ארוכת טווח (לא יודע אם בעוד 5 שנים אני אשתמש בכרטיס למחשב נייד או נייח), חשבתי על כרטיס חיצוני. מספר שאלות בנושא: 1. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 300 ש"ח? 2. באיזה פרמטרים ישפר הכרטיס את המערכת? עוצמה? איכות קול? חלוקה יותר טובה בין הרמקולים?... 3. האם יש עדיפות לכרטיס עם אופציה לחיבור אופטי, ובמה זה יעשה הבדל מחיבורים אחרים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  12. אשמח לקבל יעוץ טוב כרגע אני עם OB רגיל ALC889A ורמקולים של קראיטיב ינספיאר 5000 משהו! ומעניין אותי עם ההשקע וההחלפה היה שווה ועד כמה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב. השימוש העיקרי זה מוזיקה וסרטים. התקציב היחסית גבוה זה בגלל שאני רוצה רמקולים איכותיים. אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by SV,

שלום, אני הולך לקנות אייפוד בקרוב,ולחבר שלי יש גם והאוזניות שבאות עם האייפוד ממש גרועות...לפי מה ששמעתי באייפוד, אבל אני לא חושב שהמכשיר גרוע. עכשיו אני לא רוצה שנכנס לדיון הזה של מה יותר טוב האייפוד או האיריבר. אני רק רוצה שמליצו לי על אוזניות שיוציאו את המיטב מהאייפוד ושיהיו נוחות ולא כבדות מדי.. אפילו שאני לא חייב שהם יהו סופר נוחות. מצאתי את זה : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=2867 ורציתי גם לדעת אם זה שווה או אם מישהו התנסה בזה ומה הוא אומר .. אבל בכל זאת אני גם רוצה הצעות לאוזניות נפרדות. אה ועוד דבר אחד אני לא ממש מבין באוזניות, אין לי בעיה להתחיל להבין עכשיו רק אל תחשבו שאני מבין.... הערה : כתבתי את זה אתמול בדיון של האוזניות אבל משום מה אף…

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  18. קודם כל, אם למישהו יש הצעה לרמקולים מדפיים עד 1500 שקל בשביל מוזיקה אני פתוח להצעות. בכל אופן רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם של ורפדייל FORCE 2080 (אם לא טעיתי בשם) הם שוכבים כאלו ונראים קצת מכוער. מישהו יודע מתי יצא הדגם הזה או כל פרט עליו ? לא מצאתי שום דבר אודותיו. בכל אופן אני מתלבט בינו לבין הורפדייל דיאמונד למרות שאמרו לי שהבאס שלהם לא משהו בכלל.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. גיליתי שהרמקולים שממוקמים מאחור יותר חזקים מאלה מקדימה, יש מצב שזה אמור להיות ממוקם הפוך? יש לי Z-560.. איזה רמקולים אמורים להיות חזקים? האחוריים או הקדמיים?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by yoB_ynnaD,

יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  21. קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אז ככה יש לי IPOD עם IMOD לעוד פרטים על הIMOD : http://www.redwineaudio.com/iMod.html ולא זה לא כולל מגבר זה אני מחפש לבד ובעזרת head-fi (בעיקר לבד) אממ ככה דרישות: מתאים לרוק מתאים לכל מקום ואיזור (אין אפשרות לפתוחות) אז ככה חשבתי (בעזרת head-fi) על הבאים: ue-10 pro לאתר: http://www.ultimateears.com/custom/UE-10-Pro.htm Westone ES2s או Westone ES3s לעוד מידע: http://www.westone.com/music/elite.html SR-60 חשבתי גם על הw5000 אבל הן ממש אבל ממש גדולות מדיייי וזהו זה הכיוון הכללי שלי תודה על כל העזרה מראש

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  23. יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  24. חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by wiz,

שלום רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הרמקולים האלו? ה-5200 וה-5400 עולים אותו דבר, ה- 5400 יותר יפה אבל מי מהם יותר אכותי? השאלה העיקרתי היא: האם כדאי לקנות את הרמקולים? הם נראה לי יחסית מאוד זולים ל-5.1, וגם קראתי ביקורות שעובד מצוין עם סרטים, אך שזה לא חזק מספיק ושבמוסיקה זה נשמע פחות טוב. העניין הוא שכרגע אני קונה מחשב קומפלט, לכן אין לי תקציב ענק לרמקולים, השאלה היא אולי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות סט חזק, או שזה מספק? אין לי דרישות גדולות לרמקולים. רואה סרטים ושומע מוסיקה לא יותר מזה.. לא משהו מקצועי או משהו. תודה. עוד שאלה אחרונה, יש לי כרטיס Creative Live 5.1 player -נדמה לי- (קניתי אותו לפני כמה וכמה שנים כבר לא זוכר). השאלה היא, האם הכרטיס הזה מספיק טוב? האם הוא…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.