עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.samsung.com/in/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=plasmatv&model_cd=PS42Q91HM/XTL&fullspec=F מלבד חוות דעת כללית שהייתי רוצה לקבל (בייחוד ביחס ל LG PG200R) מטרידה אותי העובדה הבאה: ע"פ הנתונים מאתר החברה, הרזולוציה של המסך היא 1024X768. המסך הוא 16:9 והרזולוציה 4:3 מה שאומר שהפיקסלים הם רחבים או שיש ביניהם רווחים גדולים. השאלה היא כיצד האינטרפולציה תשפיע על האופן שבו תוצג התמונה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. נכנסתי לאופיס דיפוט...... טוב אחוקלושי יקר אז אני מחפש מישהו שמוכר נגן MP3. אז בבקשה תתנו פרטים או מקומות שאנשים מוכרים בזול\חנויות. תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות ??? תודה!

5. מחפש המלצות לרכישת מספר זוגות של אוזניות איכותיות לאייפוד .

6. שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Godmoney,

לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Night_Fox,

יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. עשיתי חיפוש ואני עוקב אחרי תקופה מסומית אחרי ההודעות , ואני ממש בדילמה , בין ה sennheiser 555 שאותן יצא לי לשמוע והם סבבה לגמריי לבין sennheiser 497 שגם המליצו שזולות יותר , מה אתם ממליצים לצורכי מוזיקה בעיקר (טראנס\רוק\אלקטרונית) , סרטים ומשחקים ? תודה רבה לעוזרים (ד"א יש אפשרות כנראה לקנות בחול , אבל אני מפחד על הקטע שלה האחריות)

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  10. HELLO, בואו נתחיל בזה שהמגבר סטריו הקיים שלי הוא על בסיס טרנזיסטורים מדגם AKAI Integrated Amplifier M-AM2350 חצי מקצועי לא כולל טיונר הגברה בלבד (יפני) אני רוצה לשלב בו מנורות וידוע לי שהדבר אפשרי...רק דורש קצת שיפוצים (מישהו קרא לי?) אך אני רוצה אם כבר להתקין בו מנורות חדשות ולא ישנות שאני יכול למצוא יד שניה בכל מקום אז יש איזה מקום שאני יכול לרכוש מנורות הגברה באיכות גבוהה חדשות ? כי אין לי מושג איפה אני יכול למצוא אם כבר ??? מי שיכול לידע אותי...מוזמן תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by tombraider,

לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by romanklein,

שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. בבקשה ! משהו מזהה ?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום אני הולך לקנות את הרמקולים למחשב של ALTEC LANSING ATP3 ב400 שקל..המליצו לי פה אותם שהם הכי טובים לשמיעת מוזיקה במחשב אני קונה את זה דרך הרשת ובחלק מהאתרים מצאתי שיש ATP3E מה ההבדל בינו לבין הגרסה הרגילה? או שהאות לא מסמלת כלום? כי בחלק האתרים כתוב שם שזה ENANCHED או משהו בסגנון הזה ובמקרה האים יש את גירסת ההמשך לרמקולים האלה? כאילו ממה שהבנתי הם כבר קיימים שנה וחצי בשוק

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by LRa,

מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by GoldenACE,

האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by Hilzfuld,

How do I get hebrew to function on my ipod and mini ipod???Can someone help me with all the necessary steps??

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  22. ההורים התחדשו במערכת חדשה לסלון אז לקחתי את המערכת הישנה אליי, זה 5.1 של LG המערכת נראת ככה- http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema1.jpg הכניסות אודיו http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema6.jpg והיציאות http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema7.jpg עכשיו, חיברתי בנתיים רק את הSUB ואת הFRONT RIGHT כדי לראות אם זה עובד, חיברתי את הרסיבר לחשמל, ודרך הקומפוזיט עם מתאם למחשב. זה המתאם- http://img822.imageshack.us/img822/4007/13470977818954.jpg זה לא עובד, למישהו יש רעיונות? אולי בעיה עם הדרייבר? צריך לחבר את כל ה5.1? תודה רבה ושבת שלום

23. Started by CRT,

רמקולים 5.1, 6 וואט ערוץ כפול 5 ערוצים + 17 וואט סאב. היו לי את הרמקולים הללו כמעט שנה בקופסה לא פתחתי אותם. לפני מספר ימים חיברתי אותם למחשב עם כ.קול מובנה של Realtek ALC888, אם אני זוכר נכון. עכשיו בשמיעה של מוזיקה רק הרמקולים הקדמיים עובדים + סנטר וסאב. איך אפשר לגרום לכל הרמקולים לעבוד בשמיעת סטריאו? במשחקים ואפילו בתוכנה של Realtek בדיקת סראונד אז הסאונד באחוריים ממש חלש. אני החלפתי בהגדרות בין רמקולים אחוריים לקדמיים וגם בהחלפה פיזית של החיבור למחשב אז הרמקולים האחוריים (פיזית) נשמעים יותר חלש. מה יכולה להיות הבעיה או שזה אמור להיות ככה? אני חשבתי שבגלל שכל הכבלים באורך 1.7מ' קידמי וסנטר ואחוריים 4מ' לכן בגלל אורך גדול יותר הם נשמעים חלש יותר אבל זה לא הגיוני.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  25. Started by kalda01,

אני מחפש רמקולים למחשב שיש בהם כניסת SPDIF. יש חיה כזאת בכלל?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים