עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WarZy,

שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Talon,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס קול Auzentech XPLOSION 7.1 DTS כרגע יש לי רסיבר של 5.1, איך אני מחבר את הכרטיס קול לרסיבר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by tintin,

אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by musari,

מזה מנורת ה CLIP במגבר? ומזב מנורת ה PEAK במיקסר?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by orpa,

היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by GPS,

אתמול הזמנתי חברים ליראות סרט בסוף זה לא יצא מהסיבה הפשוטה - הדיבור בסרטים חלש אבל שמגיע קטע מקפיץ למשל זה צורח חיפשתי בפורום איך לסדר את זה והגעתי לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410533.0 הורדתי את התוכנה AC3 FILTER משם ולפני הכל הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את ההגדרות שם שיתאימו לרמקולים שלי, יש לי eacan e510 - רמקולים מחוברים לסאב ואלה ההגדרות: ואז לנסות לסדר את ההגדרות שיהיה אפשר ליראות סרט כמו שצריך, עם סאונד של די וי די עוד אפשר להסתדר, הבעיה היא בעיקר בסאונד של בלו רי תודה רבה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by doker,

שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?

11. למחשב חדש אני בונה, הלוח אם הוא nForce 3 250 ואני מחפש סט בצבע שחור עם איכות טובה אבל לא משהו מטורף אני לא רואה סרטים במחשב כך שהשימוש העיקרי יהיה משחקים וקצת מוזיקה האם אני צריך 5.1 ? או שמספיק 2.1? לגבי תקציב - לא הייתי רוצה לעבור את ה - 500 ש"ח אני לא בטוח אפילו שאני יודע מה ההבדלים תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by IP,

כרטיס קול מובנה של abit NF7-LS עם suondstorm(?). אני מחפש רמקולים טובים (עד כמה שאפשר) לשמיעת מוסיקה קלאסית (לא צריך בס) בסביבות 300 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by Dima67,

ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

יש לי את כרטיס הסאונד של creative מדגם SB Audigy LS. כמה זמן אחרי שהוא נקנה (יכול להיות שישר אחרי זה אני לא ממש זוכר) המחשב התחיל להתקע לפעמים בלופ של סאונד מסויים כלומר אותו צליל שחוזר על עצמו והמחשב תקוע, או לחילופין במסכים כחולים עם שם הקובץ p17.sys חיפשתי ומצאתי שהכרטיס סאונד הוא זה שגורם את הבעיות וספציפית הדגם הזה והקובץ p17 באמת קשור לכרטיס. שום גרסת דרייברים של creative לא פותרת את התקיעות האלה. מצאתי בפורום כלשהו מישהו שהמליץ על דרייברים של kx project והצלחתי להתקין את ההתקנה הראשונית או משהו כזה, אבל את הדרייברים לכרטיס סאונד אני לא מצליח להתקין (אם מישהו מכיר את זה אני מגיע להודעה שאומרת שההתקנה הסתיימה ואם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב אבל בהודעה לפני זה כתוב …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by mistaarvim,

קניתי מקרן קול של YAMAHA YSP-800 מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי עכשיו מערכת סטאריו ישנה אבל ממש טובה של sharp [cd-bp1500] ורציתי לקנות עוד מערכת ולחבר את שניהם ביחד למחשב. אז השאלה עם זה יעבוד עם אני יחבר את המערכת הישנה כאחוריים ואת החדשה שיש לה סאב לקידמית? ואיך המערכת הזאת? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=453277 כניראה אקנה אותה. לחבר שלי יש את ה630 שזה הדגם הקודם שלה וזאת אחלה של מערכת וגם שמעתי את זאת [הדגם החדש] בחנות והיא הייתה ממש טובה לדעתי.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by nadaw,

חברה.. על מה אתם ממליצים ? למשחקים סרטים מוזיקה וכו'.. מה יותר טוב ? המאיה או האוודיגי ? בנתיים יש לי 5.1 .. אבל אולי זה יתרחב.. צודההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. כרגע אני מתלבט בין CX300 , י EP630\635 (יש הבדל ביניהם בכלל?) אינני נעול על סוג הזה של אוזניות :DJsmile: אך חשבתי שבשביל שיתאימו גם לנגן הגנרי שלי (עדיף התנגדות קטנה נכון?) וגם מדי פעם לסרטים במחשב כשהסביבה רועשת זו הבחירה האידיאלית.למען האמת שקלתי גם CRX200 אבל מעיון בפורום לא מצאתי עליהם המלצות חמות.תודה וחג פורים שמח!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. אם יש לי סרטים XVID ו-DIVX ב-AC3 האם כרטיס קול Sound Blaster Live 5,1 הפשוט מספיק ,או שהסאונד בסרטים יותר טוב שמצדיק קנייה של Sound Blaster Audigy בקיצור איזה כרטיס קול אני צריך שיתמוך בכל האפקטים של הסרטים האלה ? א)Sound Blaster Live 5,1 ב)Sound Blaster Audigy ג)Sound Blaster Audigy 2

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.