אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי להסתובב לאחרונה באתר www,misticriver.net.. למי שלא יודע זהו אתר שלם שמושקע לנגן IRIVER.. אז בקיצור אני רואה שם הרבה את השם ROCKBOX.. ממה שהבנתי זוהי תוכנה לשיפור ביצועיו של הנגן או משהו כזה.. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על התוכנה ואף להוסיף קישור להורדה אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי היום תרמקולים ואני לא יודע איך להגדיר אותם כ 2.1 ולכן,אני חושב שרק רמקול אחד והסאב עובדים יש לי כרטיס קול Creative 5.1
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://documents.epanorama.net/documents/groundloop/home_solving.html
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, האם מישהוא יודע כיצד אפשר להוריד למחשב תוכנית שהוקלטה על ממיר יס מקס hd? ברצוני ליצרוב את התוכנית ע"ג דיסק. אנא עזרתכם,תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזנית למחשב שהיו סגורות (אטומות לרעש) ב300-450 שקל לא חובה מיקרופון... למשחקים כמו AA ו-BF 2 הציעו לי את המדוזה 5.1 או Sennheiser HD215 עם למישהו יש רעיון אחר אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס בעיקר לסרטים וקצת למשחקים ויש בפני 3 אופציות במחיר הנ"ל AudioTrak Maya 7.1 Gold או Hercules DigiFire 7.1 או קריאטיב אודג`י? בעתיד אני יחבר את הכרטיס לרסיבר מה שאומר שמומלץ יציאה אופטית עם כך מה מבין הכרטיסים יתן לי את התמורה הטובה ביותר. נ.ב. אין לי כל כך צורך ב7.1 מספיק 5.1. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא הבנתי מי יותר טוב שניהם 2.1. מה ההבדל?! ואני מדבר על 621 לעומת XA3021.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת הדגמים הנ"ל: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro (הגרסה הכי טובה/יקרה בסדרת AUDIGY2) Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Creative X-Fi XtremeGamer (הרגיל, לא פטליטי) מי הכי טוב? אם אפשר למיין את זה בצורה כזאת, מההכי טוב להכי פחות טוב (תתעלמו מהמחירים שלהם, אני שואל נטו על האיכות): למוסיקה 1. 2. 3. 4. לסרטים & משחקים 1. 2. 3. 4. נ.ב. - הם יחוברו לLogitech Z5400. תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול למחשב. כרטיס הקול יהיה מחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית. השימושים העיקריים שלי הם: כ70 אחוז מוזיקה, כ20 אחוז סרטים ועוד כ10 אחוז משחקים. מה דעתכם על Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe? אם יש המלצה לכרטיס סאונד אחר, אשמח לשמוע. בקשר לתקציב, עדיף כמה שפחות. ובנימה רצינית יותר, אין לי בעיה להשקיע על כרטיס קול, בתנאי שהוא שווה את ההשקעה. כיום יש לי כרטיס קול שאני מרוצה ממנו. אך הוא בן כ10-11 ולא תומך בפורמטי סראונד חדשים שקיימים בסרטים. ולכן, אני נאלץ להחליף אותו בצער רב. כך שאם קיים כרטיס קול ששווה את ההשקעה של עוד כמה גרושים ובתמורה אני אקבל כרטיס קול שישרת אותי כמו הכרטיס שיש לי כיום, אני מוכן להשקיע קצת יותר. בגדול, חשבתי על כרטיסים…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול חיצוני בתווח מחירים של 700-1000 ש"ח נוטה יותר לכיוון ה700.. אם אתם צריכים עוד נתונים תבקשו.. תודה מראש מיכאל..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזה LCD 32" עד 4K. הטלווזיה תשמש בעיקר לצפיה בYES אך גם תחובר למחשב עם יציאת HDMI לשם צפיה בסרטים באיכות של FULLHD אני מחפש טלווזיה עם כמובן כניסות HDMI וFULLHD ואני זקוק להמלצותיכם.. תודה לעוזרים..!!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מכשיר וידאו שאיבדתי את השלט שלו. יש אפשרות להשיג שלט חלופי?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 עם נגן וידאו. אני פשוט מחפש את הכי טוב שיש, ועם סוללה חזקה. שיהיה של 20GB (אלא אם יש של 40, שהוא משתלם יותר). עדיפות על iRIVER או Creative. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-