עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by roei88,

יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  3. שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  4. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Shlomiooster,

אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובות אז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלום אבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתי כרגע אני פה מהסיבה הבאה עד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSP לאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IERE לפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבול האוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריות אני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  6. Started by BINI,

הייעוד של המחשב הוא 50% מוסיקה, 25% משחקים, 25% קולנוע ביתי. בהתחלה חשבתי ללכת על הלוג'יטק X-530 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5606) שצריכים לתת תמורה מצויינת למחיר. אבל יש בעיה שאני שומע הרבה מוסיקה, ובשביל לא להתבאס מסאונד פחות במוסיקה צריך לשים מערכת טובה... אז חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: או על הלוג'יטק Z-5300 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5605) שנחשבת מערכת מצויינת וגם פופולארית, או על אלטק לנסינג GT5051 (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=10004) שראיתי רק אחד פה בפורום ממליץ עליה, כנראה בגלל שהיא פחות פופולארית או חדשה, לא יודע. מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by ido2,

יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. קודם כל, אם למישהו יש הצעה לרמקולים מדפיים עד 1500 שקל בשביל מוזיקה אני פתוח להצעות. בכל אופן רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם של ורפדייל FORCE 2080 (אם לא טעיתי בשם) הם שוכבים כאלו ונראים קצת מכוער. מישהו יודע מתי יצא הדגם הזה או כל פרט עליו ? לא מצאתי שום דבר אודותיו. בכל אופן אני מתלבט בינו לבין הורפדייל דיאמונד למרות שאמרו לי שהבאס שלהם לא משהו בכלל.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by Wideblade,

היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by tzilber,

אהלן אתחיל בסיפור ואחר כך השאלה. יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY II שמזה חצי שנה משמיע רעשים של חשמל סטאטי (תיקתוקים קטנים ומעצבנים כל שניה או יותר.). כנראה לפי עונות השנה לפעמים הרעשים חזקים נורא כמו בימים האחרונים ורוב הזמן "נסבלים"(נשמעים גם ברמקולים מערכת 4.0 של CREATIVE וגם באוזניות. בנוסף חיברתי גם סתם זוג רמקולים ועדיין יש רעש.). הרעשים מתחילים רק אחרי שה-DRIVER של כרטיס הקול עולים. היום החלפתי את הכרטיס בכרטיס ישן שיש לי SOUND BLASTER LIVE 5.1 והכל תקין. ועכשיו לשאלות: 1) האם זה אומר שכרטיס הקול מת? 2) אם זה אכן חשמל סטאטי. האם יש דרך לתקן את המצב? בתודה מראש לכל העונים. עריכה: כל ה-DRIVER-ים של הכרטיס היו מעודכנים מהאתר של CREATIVE. בנוסף ניסיתי להחליף PCI SLOT ו…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by RamiHa,

היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by Hilzfuld,

How do I get hebrew to function on my ipod and mini ipod???Can someone help me with all the necessary steps??

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  14. משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by itye,

שלום חברים, חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות בנושא מהשנה האחרונה. בטח משהו התחדש. אני מחפש מכשיר שינגן DVD וגם bluray. האם הבלוריי זה הדבר הבא? למה אין הרבה דיסקים כאלו בספריות DVD? (כן, אני מאלו שעוד הולכים לספריות DVD ולא צורבים מהאינטרנט.) בקיצור, האם בכלל שווה להשקיע עוד כסף בנגן בלוריי איכותי? בנוסף, ראיתי בחנויות מערכות מיני "קולנוע ביתי" 5.1 של סוני או LG במחירים של 700-800 ש"ח הכוללים נגן DVD+בלוריי עם רמקולים המתחברים אליו סאונד סביר. מה דעתכם על אלו? הצורך שלי: אני צופה בסרט אחד בחודש, אולי 2. זהו. לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל שתהיה חוויה סבירה. תודה - איתי

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Vidati,

שלום! יש לי רק 800 שח לקניית MP3 וראיתי את הנגן הזה שמתאים לי בול במחיר: http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 מה שמושך אותי בו שהוא נראה יפה (לפחות בשבילי והוא בעל נפח גדול 2.2GB) אז אני רוצה ללכת עליו אבל אני לא יודע אם הוא טוב מבחינת שמע... אם הוא לא משהו השמח לקבל עצעות חדשות... תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by Prism,

אני מחפש דיסקמן mp3, בתקציב של בערך 500 שקל, עם אפשרות לחרוג למעלה עד 600 (כמובן, רק אם הדיסקמן הזה יהיה כ"כ טוב). רשימת דרישות: קורא mp3 כולל VBR קריאת תגי ID למיניהם תמיכה בעברית תתקבל בברכה (אם יש דיסקמנים כאלה) אורך סוללה די גבוה אנטישוק סביר שלט - לא חובה, אבל זה יהיה נחמד. 8) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. Started by qwe,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס קול טוב ואיכותי למשחקים וסרטים בעיקר. התקציב שלי מאפשר לי אודיג'י 2 אבל מה עוד בנמצא? דרך אגב יש לי את הלוג'יטק Z560.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by sma,

יש לי כרטיס sound blaster live 5.1. יש לו יציאה דיגיטלית מסוג PL. במערכת שלי יש כניסה דיגיטלית של RCA בודד. יש לי כבל של PL ל-2 RCA. אם אני מחבר אחד מהם, אני מקבל רק חלק מהאודיו. ניסיתי להשתמש במאחד של 2xRCA -> 1xRCA. אבל לא מתקבל כלל אודיו במערכת. ע"מ לקבל סאונד של 5.1 נראה לי שאני חייב כבל PL ל- RCA בודד. האם יש כזה כבל בכלל? האם אני טועה וישנו פיתרון אחר?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. שלום , אבקש להתייעץ לגבי מסך LCD רציתי לקנות מסך Samsung LA40A550 LCD FULL HD אבל אין כרגע במלאי את זאת במקום זה : עוד אפשרויות שחשבתי עליהן : הן סוני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716061 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715684 או טלוויזיה LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711735 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703543 מה דעתכם על האפשרויות האלו ? אז כמה שאלות, 1 אילו מסכים FULL HD, OR HD READY , הכי מומלצים ונותנים איכות תמונה טובה ואמינות , בטווח מחירים 5000-6000שח,אחרים מאלו שהצעתי? 2 האם מסכי LCD FULL HD מורחים תמונה כאשר הם מקבלים אות תמונה אנלוגי ?- כבלים , וs VIDEO? 3 האם אכן שווה להוסיף את הכסף עבור רכישה של מסך FULL HD…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. אהלן, יש לי מחשב HTPC עם מפרט יחסית טוב E6300 2.8GHZ 3GB RAM DDR2 667MHZ ATI Radeon 4670 HD 1GB DDR3 בכל מקרה, יש לי עשרות סרטים על המחשב אבל יש לי 2 סרטים שפשוט לא רוצים לעבוד כרגיל. מדובר על סרט אחד שהוא 720P ואחד בלו-ריי 1080P (יש לציין שהרצתי בעבר וכיום סרטים משני הסוגים והם עובדים חלק). הבעיה היא, שהסרט רץ עם מריחות של צבעים (בהתחלה מתחיל בצבע ירוק ולאחר מכן פשוט הכל נמרח אבל יש כמה שניות שהסרט עובד חלק לגמרי (בכלל הוא עובד חלק והסאונד נקי, רק שלא רואים כמעט כלום כי הצבעים מרוחים). היו לי רק 2 קודקים שהמליצו כאן FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter, לאחר מכן הסרתי אותם (עשיתי ריסט) והתקנתי K-LITE MEGA CODEC PACK ועדיין אותה הבעיה. מה שמצחיק שבמחשב השני ש…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.