אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד E2180 או משהו דומה וכרטיס ATI X1900XT. הוא מנסה לראות סרט MKV של 720P ומידי פעם הסרט קופץ. ניצול המעבד בקושי מגיע ל-30% במהלך הסרט ואין לו תוכנות פתוחות ברקע (חוץ מאנטי וירוס ומשהו של BLUETOOTH). הסרט מופעל עם MPC-HC.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד עם כרטיס מסך HD4870 יש בו מתאם DVI ל HD ויש לי מסך סמסונג 40 אינש שתימך FULL HD ורציתי לחבר אותו למחשב דרך כבל HD ל HD הבעיה שמרחק המחשב מהמסך הוא כ 7 מתרים ואני לא יכול לקרב אותו .. אמרו לי שקבל 10 מתר HD לא מפעיל רוזלוציות כבדות .. מה אני יכול לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא יקרים במיוחד, אך לא באיכות גרועה. רמקולים סבירים בהחלט לשמיעת מוזיקה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל ברצוני להפנות אתכם למפרט המחשב החדש שלי (בפרופיל) הכולל SSD, סדרה 5800 וכו' אז יש לי את המחשב הישן (לא רע בכלל אני חושב) עם: ויסטה הום פרמיום x32 4GB (לא כולו מנוצל אני יודע) HD4850 1GB וכו (ראו גם בפרופיל הגדרות מחשב ישן) אני רוצה לחבר את הישן ל LG LCD 32LY70 שלי ולשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד. ברצוני: 1. להיות מסוגל להקליט תכניות, עצירה/חזרה על המקום 2. להשתמש ב EPG של יס איכשהו (איך?) 3. לצפות בסרטים שהורדתי באיכות MKV 1080 וכו 4. לשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד כולל צפיה בשידורי יס (שוטף), סדרות וסרטים מהמחשב, אונליין סטרימיניג וכו' 5. אפ אפשר להקליט תכנית ולצפות בסרט מהמחשב באותו הזמן - מה טוב! מהו הציוד הנדרש לי כדי לקבל מערכת …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם סאב שממוקם 5 ס"מ ממסך LCD יכול ליפגוע בו? מדובר בסאב של JBL Creature 2
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך האזניות האלה ? שוות את המחיר ? יש אותם למישהו ועוד משהו איך אפשר להחליף בהם את הכריות אני מסובב את הכרית נגד כיון השעות והיא פשוט לא יוצאת כלום מישהו שיש לו אותם יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם לקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7 מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים 1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון 2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר ה…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ ברכב והגעתי למסקנה שהוא לא שימושי כי אני ממש לא משתמש בקלטות. אז חשבתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש או בנגן MP3 חדש. אז השאלה שלי היא מה עדיף לי? רדיו דיסק שקורא MP3 שאני יוכל להשמיע דרכו דיסקים שצרבתי. או להשאיר את הטייפ ולקנות MP3 שיתחבר אליו עם הקלטת המיוחדת הזאת. הבעיה היא שזה מאוד מסורבל ואני לא יודע אם איכות השירים תישאר. מה אתם ממליצים? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני רוצה כרטיס קול בסביבות ה700 שקל למוזיקה סרטים ! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שני חברים שלי רוצים נגנים אחד בתקציב של 500 שאני המלצתי לו על ה1G בצורת אצבע שלדעתי הוא והשני רותה משהו בסביבות ה1500 אבל אני לא מכשירים הסחום הזה יש למשהו הצעות
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יצאה שלט חדש לH300 תמנות למי שרוצה יש מידע באנגלית http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=6642 ואין מחיר משעור
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו של פאנסוניק (מערכת מצויה) והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב?? בתודה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי עומדים לקנות עכשיו 2 כאלה ורציתי לדעת איך הם? אני לא יכול ללכת לראות איך הם אבל הם אומרים שטוב. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל: AMPLIFIER SECTION: Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design Power Supply: Unregulated MOSFET switching type Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts) Rated Power (Bridged): 150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts) THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel (20 Hz - 20 kHz) Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB) היצרן מ…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-