אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
How do I get hebrew to function on my ipod and mini ipod???Can someone help me with all the necessary steps??
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקמן mp3, בתקציב של בערך 500 שקל, עם אפשרות לחרוג למעלה עד 600 (כמובן, רק אם הדיסקמן הזה יהיה כ"כ טוב). רשימת דרישות: קורא mp3 כולל VBR קריאת תגי ID למיניהם תמיכה בעברית תתקבל בברכה (אם יש דיסקמנים כאלה) אורך סוללה די גבוה אנטישוק סביר שלט - לא חובה, אבל זה יהיה נחמד. 8) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מכיוון שהאשכול הקודם לא היה לעיניין כול כך, אז אני פותח חדש. יש לי משהוא כמו 1200 ש"ח להוציא על רמקולים טובים.. תציעו לי מה שבא לכם, אני רוצה משהוא איכותי למוזיקה. אוו מערכת סטיראו אוו רמקולים מפגיזים(קולנוע ביתי אוו משהוא).
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חיברנו אתמול, היום בבוקר עוד עבד, בערב מת. מנורות לא דולקות, כאילו לא מחובר לחשמל. הימור שלי - פיוז. במערכת של 2100 ש"ח, אין אפילו פיוז רזרבי. למה הפוסט? קודם כל, הייתי רוצה לשמוע אם לעוד מישהו קרה דברים דומים עם הרמקולים האלו. חוץ מזה, כמוסר השכל: לפחות אני רגוע שקניתי פה בארץ, ומקסימום אני אחזיר את זה לחנות. היו מחשבות - גם לי - להביא מחו"ל. טוב שלא ניסיתי. נ.ב. מבחינת צליל - תענוג. מבחינת עוצמה - מביקורות שקראתי חשבתי שהחדר יעוף כשאפעיל. לא עף. יכול להיות בגלל שחיברתי MP3 ולא מחשב. נראה כשיעבוד וכשיגיע המחשב.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני עמוד בפני קניית אזניות סראונד וצריך לבחור דגם בדחיפות. השימושים יהיו קצת משחקים, קצת סרטים ובעיקר מוזיקה. התקציב הוא 350 עם קצת סטייה כלפי מעלה. לפי חיפוש שעשיתי בפורום, ולפי הביקורות באתר הגעתי למסקנה שהאוזניות המומלצות ביותר הן: 1. Speed-Link Medusa 2. ZALMAN ZM-RS6F ההפרש בין השתיים נע בין 100-200 ש"ח. אין לי בעיה לגרד עוד 100-200 ש"ח השאלה האם שווה... לכן, יש לי כמה שאלות לפני הקנייה: * האם המדוזה שווה את ההפרש הזה? * איזה אוזניות הייתם קונים במקומי? * במידה ובחרתי במדוזה, איזה דגם מבין המדוזות לבחור? HOME, PRO, או הישנות? * האם יש עוד אוזניות מומלצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט על רכישת טלוויזיה מדגם Samsung LA40B650 בימים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על סמך היכרות וניסיון עם הדגם הנ"ל. לירן.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאלתי כבר לגבי מתאם מסויים שיש ברשותי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156856.msg1322580#msg1322580 (הבעייה עם המתאם הזה הייתה ,שהוא הקליט יפה מאוד אותי ,אבל לא את הצד השני לשיחה.) אולם מחוסר התגובות אני מבין שכנראה החברה כאן לא מכירים את המתאם הזה. ולכן אני שואל שוב פעם : [glow=red,2,300]איך אפשר להקליט שיחה שמבוצעת בטלפון של בזק או בסלולרי למחשב בפורמט mp3?[/glow] (אני מדגיש ,השאלה לא מיתייחסת למתאם הקיים שיש לי ) התוכנות שברשותי הן: audacity jetaudio 6 + full version חומרת הקול שברשותי : soundstorm on board -nf7-sl v-2 sound blaster live value תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-