אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש המלצות לרכישת מספר זוגות של אוזניות איכותיות לאייפוד .
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו יודע איך? אני מחפש תוכנה טובה שתדע להוסיף כתוביות לסרט DVD, בלי להתמיע אותם בתמונה ככה שכשצופים יהיה אפשר לבחור עם או בלי כתוביות... מישהו מכיר אולי תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם שווה להשקיע ב-DAC שמנגן קבצים באיכות של 192/24 או שה-nuforce uDAC שמנגן קבצים באיכות של 96/24 זה מעל ומעבר? בנוסף לכך, רציתי לדעת איך קבצים באיכות של 96/24 או 192/24 נשמעים ביחס לCD Player? רציתי לדעת גם איך, ואם אפשר בכלל לצרוב דיסקים מקוריים לקבצי flac באיכות של 96/24 או 192/24? תודה, levelone.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות כפתור עד 200 שח או 55 דולר. האוזניות יתחברו ל Motorola Atrix ואני שומע בעיקר רוק ופופ. קראתי הרבה ב head-fi. ושם ממליצים בעיקר על ה Hisoundaudio Paa1 Pro וה Blox M2c. מישהו אולי מכיר אלטרנטיבות יותר טובות? כי רוב הביקורות שקראתי היו מלפני שנה בערך. כמו כן אשמח להמלצה על חנות בארץ או בחו'ל שמוכרת את האוזניות הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י פלטינום אי אקס שעבר SOFTMODE לאוודיג'י 2 ואני משתמש בתוכנה MV2PLAYER לצפיה בסרטים שאיתה התקנתי פילטר AC3 השאלה שלי היא איך אני צריך להגדיר את הפילטר שיעבוד בצורה הטובה ביותר על הכרטיס קול והרמקולים שלי? (Z5500 של לוגיטק) רק שאלה קטנה, שמתי לב שבפליטר יש אופציה שנקראת PCM מה זה בדיוק? כי כשאני משנה את האופציה הזאת, האיכות (ככה ניראה לי) עוברת איזה שינוי ובאופציה FLOAT אני שומע 4.1 או שאני טועה כי אני נוב בדברים האלה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היות שללפטופ שלי יש יציאות אודיו מקדימה וחיבור רמקולים מפריע לעבודה השוטפת (מה הם חשבו לעצמם?), אני רוצה לקנות רמקולים עם חיבור USB, כדי שאוכל לחבר אותם מצד המחשב. רמקולים 2.1 עדיף מחברה ידועה דוגמת Logitech. אני לא צריך ניידות רמקולים, כלומר אין צורך שיוזנו בחשמל דרך ה-USB. לא הצלחתי למצוא ברשת רמקולים כאלה (חוץ מ-z-cinema וה-audiohub היקרים מדי של logitech). אם אין 2.1 כאלה, יש 2.0 שנותנים גם באס סביר? או בכלל איכות שמע טובה? התקציב, כאמור בכותרת - 200 עד 300 ש"ח, כשהנטייה היא לכיוון ה-200 ומטה אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מכיוון שהאשכול הקודם לא היה לעיניין כול כך, אז אני פותח חדש. יש לי משהוא כמו 1200 ש"ח להוציא על רמקולים טובים.. תציעו לי מה שבא לכם, אני רוצה משהוא איכותי למוזיקה. אוו מערכת סטיראו אוו רמקולים מפגיזים(קולנוע ביתי אוו משהוא).
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את האוזניות האלו - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PP&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap לפי הביקורות שקראתי הן טובות יותר (לפחות לצרכים שלי) מה cx-300 של סנהייזר מכיוון שאני חובב באס. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המרתי קלטות מצלמת וידאו (hi8 ו video8) למחשב באיכות DVD, הרעיון הוא שהסרטים תופסים מקום רב, וחשבתי להמיר הסרטים לפורמט H.264 שתופס פחות מקום, יש רעיונות עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? וגם לגבי הגדרות מומלצות כדי שלא יאבד האיכות, ניסיתי מספר נסיונות עם SUPER ויצאו הרבה פיסקלים... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי עומדים לקנות עכשיו 2 כאלה ורציתי לדעת איך הם? אני לא יכול ללכת לראות איך הם אבל הם אומרים שטוב. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט על רכישת טלוויזיה מדגם Samsung LA40B650 בימים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על סמך היכרות וניסיון עם הדגם הנ"ל. לירן.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-