עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by whodosntlikeomri,

למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  2. טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by פייכלה,

אני עומד לרכוש מחשב חדש למחשב הזה אני מחבר [ב- midi ] אורגן של רולנד exr7 וגם מערכת סטראו שתתחבר לכרטיס הקול . אני רוצה כרטיס קול איכותי שיתאים למערכת בקשר לתקציב בסביבות 350 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by phil,

http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by AtR,

לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  8. היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  9. יש לי כרטיס של Creative Sound Blaster 5.1 הפשוט פירמטתי היום והכל עובד כמו שצריך, לאחר שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך, הסאונד פתאום לא עובד, בDevice Manager הכרטיס מופיע, המחשב מזהה את הכרטיס, אבל משום מה אני לא שומע כלום, גם בControl Panel בSounds and Audio Devices, הכרטיס קול שהוא בוחר זה הSound Blaster. יש לציין שיש לי גם On-Board SigmaTel Audio של אינטל מהלוח-אם, יכול להיות שזה מפריע, אבל מקודם זה עבד, ככה שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by Ballz2You,

היי אני רוצה בבקשה חוות דעת על האוזניות האלה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=SHO9560&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני קונה אותן ב250 תודה! והשימושים שלי הם 80% מוזיקה 20% גיימינג

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. Started by AmL1,

כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by oooz,

שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  13. היי, אני מתלבט על רכישת טלוויזיה מדגם Samsung LA40B650 בימים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על סמך היכרות וניסיון עם הדגם הנ"ל. לירן.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by unfair,

שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  16. הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by yossia23,

שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  18. היי בביקורת כתבו שה-320 פעל מעל 15 שעות ברצף. מבדיקות שעשיתי עם הנגן שלי (340) הוא לא מחזיק יותר מ-5 שעות נגינה רצופות (ב 128 Kbit ובלי אקולייזר) מעניין אותי לדעת כמה זמן מחזיקים נגנים אחרים? האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי בין 320 ל- 340 מבחינת זמן פעולה? תודה גלעד

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. אהלן היום התחדשתי לי בטלויזיה חדשה טלויזיה LG Scarlet 32LG80R LCDו32ואינטש . החיבורים שיש בטלויזיה. HDMI HDMI/DVI AV1 AV2 S-VIDEO COMPONENT RGB של מחשב ביס מקס כמו שראיתי יש SCART S-VIDEO AV בדיוידי יש SCART AV S-VIDEO COMPONENT את המחשב חיברתי עם כבל DVI-HDMI הממיר מחובר בינתיים דרך הSCART-RCA אחד לוידיאו אחד לשמאל ואחד לימין לשמע. והממיר מחובר עם הפרדה של שלושה צבעים לוידיאו אדום כחול וירוק. מה שאני רוצה לדעת איך הכי טוב לחבר שאני אוכל לקבל את האיכות המיירבית . תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by DisCus,

ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?

22. Started by yuraxp,

היי,הנני עומד בפני רכישת כרטיס קול,AUDIGY 2 ZS,בכרטיס יש דבר שנקרא FIREWIRE מה זה? עם יש עוד הבדל בינו לבין גירסת הVALVUE?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by kalda01,

אני מחפש רסיבר 5.1 לחדר שינה התומך בHDMI והכי חשוב קטן מידות. לא משהו משולב כי רמקולים כבר יש לי. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.