עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GRiM,

אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. יש לי בעיה של רישרושים כאלה סטטיים בזמן שאני מגביר או מנמיך את עוצמת השמע בניגון סרטים ו/או שירים... האם למישהו זה קרה? ואיך אפשר להיפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by AtR,

לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by Idan-h,

Sandisk Sansa m230 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=84&scat=317&tcat=33 נגן 512mb MPIO דגם FY600 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2656&scat=317&tcat=33 נגן MPIO FL300 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2704&scat=317&tcat=33 תודה רבה

7. Started by Cheapco,

שלום, לפני כארבעה חודשים קניתי רמקולים של Creative דגם T6100 מאייבורי. עד עכשיו הרמקולים עבדו בסדר גמור אבל אתמול פתאום התחילו לי רעשים סטטיים מעצבנים מאוד מהסאבוופר. ככל שאני מגביר את הסאבוופר אני שומע את הרעש הסטטי יותר חזק וגם מתווספים לו כמו רעשי פיצוצים מוזרים. ניסיתי להעביר למקור חשמל אחר ועדיין אותה בעיה למרות שהחיבורים הקיימים הם בסך הכל חיבור לחשמל ולרמקול הימני שהוא שולט על העוצמה, ובלי שום חיבור למקור אחר, מחשב או טלוויזיה.. כמו כן, ניסיתי להזיז את הכבלים שלא יגעו אחד בשני ושלא יהיו על הריצפה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. התקנתי את ה-emu1212m ומאז הכרטיס הישן שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב לא פועל יותר,איך אפשר לסדר שאני יוכל לעבוד אם שניהם?

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by leonid87,

שלום ברשותי נגן Digital Audio Player 1GB V2 רציתי לדעת אם בעתיד היה עדכון לתמיכה בעברית העדכון האחרון מוסיף רק Audible Support (מה זה?) תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by alex_2007,

קניתי דיסק של שירים מי שמתעניין איזה אז של 50 CENT אז עכשיו אני רוצה לעביר ת'שירים לIPOD איך אני עושה את זה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by D-M-X,

???

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  12. אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Culandur,

האם קיים נגן שתומך בעברית בלי שום בעיות והתחכמויות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט אותי דרך מיקרופון חיצוני(שאני מנגן בגיטרה) התוכנה של וינדואס ממש מקליטה זוועה ואין שם אפשרויות בקשר לאיכות של ההקלטה וכו אני רוצה גם שגודל הקובץ לא היה מטורף ושיהיה אפשר לבחור בין האופציות! מצד שני לא מחפש תוכנית ששוקלת 100 מגה עם 1000 אפשרויות!משהו קטן ונוח

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

I am thinking about selling my Creative Inspire 4.1 and ATP3 in order to buy Creative I-Trigue 3350. What do you say? they more quality than ATP3? Worth the replacement? Thanks!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by nuke,

שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson ) מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן... צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון. יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd. חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה. לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות. אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...). תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by kobibm13,

בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by shlomi8,

קניתי את הרמקולים האלה לפני שבוע ואין לי מושג למה אני לא שומע ברמקול של הסנטר זה מאה אחוז בהגדות של המחשב כי היה לי ככה גם לרמקולים האחוריים וסידרתי את זה...אבל את הסנטר אני לא מצליח לסדר...למישהו יש תוכנה אולי שיכולה לעזור לי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by Fantasil,

שלום אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב בשביל מוזיקה יש לי כרטיס קול די גרוע שבא עם הלוח אם שגורם לרחש ממש מעצבן ברמקולים וגם האיכות עצמה לא מטורפת יש לי harman kardon sounsticks 2 אני רוצה כרטיס שיוצא לי את המקסימום מהרמקולים עבור מחיר סביר תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by teddy85,

אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

25. Started by lee.,

שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.