עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו עם האוזניות ATH M50? מטרת הדיון היא לבדוק איזה פאק שאני חושב שיש באוזניות שקבלתי שצד אחד יותר דומיננטי מהשני

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by godfather5114,

שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by XDude,

שלום לכולם, אני מקווה שזה שייך לפה... בכל מקרה אני רוצה להקליט הרצאות ובנוסף שיחות מסוימות בעיניני עסקים. קניתי טייפ מנהלים אבל הוא לא משהו, אני מחזיר אותו. מה אני יכול לקנות במקום? mp3, טייפ אחר, או משהו אחר לגמרי? אם מישהו מכיר משהו ספציפי שיתאים אז שיבורך! רק שיהיה בו מקום לשעות ארוכות..

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by asmy999,

ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אהלן, קונים לי אוזניות מח"ל, והשאלה היא איזה לבחור? הסוני : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap הסנהייזר: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by gabbay,

אני בוחר בתפריט שפות עברית אבל עדיין העברית מופיעה לי הפוך

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by gluz,

שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. היי אנשים, אני קונה כנראה בקרוב אוזניות JBL ונגן אוזניות http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=250468096777 נגן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2404 לגבי האוזניות שמעתי הרבה תגובות טובות עליהם הסיגנון מוזיקה שאני שומע דיי הרבה זה אלקטרוני(הרבה באס) ושאר הסיגנונות חוץ ממטאל,מישהו יודע אם המוכר הזה אמין שלא יהיה זיוף וכל זה. לגבי הנגן, מה שאני מחפש זה בעצם נגן עם מסך(רק להצגת השיר),שיתמוך בעברית(שמות של שירים שלא יציג בג'יבריש),2GB יספיקו,סוללה נטענת,רדיו,שיהיה אפשר לארגן תיקיות או ספריות לסיגנונות שונים של שירים. התקציב הוא בסביבות ה100 שקל עדיף פחות כי זה לא מה שחשוב לי אלא האוזניות תנו הצעות,תודה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by yadaaa,

המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by itayze,

תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by fp581,

אני צריך שלט על חוטי, ואני רוצה 2.1 או 2.0 או ששמעתי על שלט על חוטי שמיתחבר למחשב בעזרת INFRA RED ואני יכל לשלוט איתו על כל מני פונקציות במחשב (מישהו ראה את זה?, והאם כדאי את הדבר הזה? (בגלל קרינה ודברים כאלה))

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. טלוויזיה ראשונה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה שניה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. טלוויזיה שלישית 50 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה רביעית 42 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. לא משנה לי lcd led פלזמה אני לא מבין בזה תעשו מה שאתם מה מבינים, כמובן שבכל הטלוויזיות כדאי שתהיה איכות טובה בכללי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. או שהמובנה על הלוח מספיק?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by BigTools,

צהריים טובים, השאלה שלי היא כזו: ברשותי כרטיס קול ASUS Xonar Phoebus ROG עם מספר רב יחסית של יציאות אודיו מאחריו. במבצעי BF האחרונים התחדשתי בנוסף לסולו 7C גם ב M50X ו HD598. השאלה האם ניתן לחבר את שלושת במקביל וע"י שינוי תוכנתי בלבד לכוון איזה התקן יעבוד. כלומר לעשות "הסבה" לאחת היציאות להפוך לאוזניות. האם זה ניתן ואם כן כיצד?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by Fantasil,

שלום אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב בשביל מוזיקה יש לי כרטיס קול די גרוע שבא עם הלוח אם שגורם לרחש ממש מעצבן ברמקולים וגם האיכות עצמה לא מטורפת יש לי harman kardon sounsticks 2 אני רוצה כרטיס שיוצא לי את המקסימום מהרמקולים עבור מחיר סביר תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אהלן אנשים, המלאי שלי מתרוקן לאט לאט, ואני הולך בקרוב לבצע כמה הזמנות מחו"ל כנראה (מחברי RCA כבר הבאתי כמה הזמנות של כמה סוגים, אז בינתיים יש לי, אבל כל דבר אחר החל מ-mini-PL, חיבורי TRS, סליבים לכבלים, בידוד טפלון, סיכוך לכבלים, והרבה דברים אחרים כמעט ולא נשארו לי). כיוון שתמיד כואב לי הלב לבצע הזמנה של 100 או 200 דולר ולשלם 50 דולר על משלוח, יש מישהו שמתכוון בקרוב לבצע הזמנה מחו"ל ורוצה לעשות הזמנה אחת מרוכזת? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

22. Started by DimaX,

הי! אני צריך שתעזרו לי לבחור נגן איכותי בהתאם לדרישות ולתקציב. קודם כל: התקציב הוא 800 פלוס-מינוס מאה שקל. חדש או יד שניה, לא משנה לי(רק שיהיה במצב טוב). אני צריך שהוא יהיה עמיד - לפחות שיעבוד 4 שנים... (אמרו לי שלא שווה לקנות אייפוד כי אחרי איזה שנה, הסוללה מתיישנת ואי אפשר להחליף אותה והיא מתחילה להספיק לשעתיים נגינה וזהו..זה נכון??? ) איכות טובה. עיצוב טוב. מותג - חובה מינימום 5 גיגה.. רצוי יותר. שיהיה אפשר להטעין לא רק מהמחשב - יהיה נחמד אבל לא חובה. לא שוקל יותר מ350 גרם - חובה!(אני לא רוצה איזה נגן קילו כמו שיש לחבר שלי - קנה ב600 שילם עוד מס יבוא 400 קריאטיב 40GB שוקל 900 גרם בערך. ניסיתי ללכת איתו בטיול שפעם היה לנו וזה מרגיש כאילו אני הולך עם לבנה בכיס!…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  23. מה קורה אנשים טובים אני מחפש פתרון לאיזה בעיה שיש לי : למחשב שלי מחוברת מערכת קולנוע ביתית לעיתים קרובות מתחשק לי לשמוע דווקא באוזניות זה סיפור להתחיל להוציא להכניס כבלים כל הזמן כשאני מכניס אוזניות מן הסתם לא שומעים ברמקולים האידיאל הוא להשאיר את האוזניות תמיד מחוברות ולהחליט בעצמי מתי להשתמש ברמקולים ומתי באוזניות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.