עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yotam_,

שלום, אני רואה כבר כמה זמן בוואלה! שופס את הנגן הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=RWDIVXSADE הלינק בטח יפסיק לעבוד כשהמכירה הספציפית תסגר ביום ראשון, הדגם הוא Prosound Divx909. לא כתוב שהוא תומך בXviD, אבל הבנתי שאין סיבה שלא יתמוך. מה שמטריד אותי הוא העניין של הגרסאות שלא מובן לי. צריך להוסיף 139 ש"ח למעדכן גרסאות שלפי מה שאני מבין אני אצטרך, השאלה היא אם אפשר להשיג דבר כזה בנפרד במחיר טוב יותר, לפי החיפוש שעשיתי בפורום, בכל מקום אומרים שProsound זה זבל, השאלה היא מה זה בכלל אומר? מה יש בנגנים אחרים שאין בו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Access Denied,

טוב המידיסק שווק חיים... עכשיו צריך מחליף!! התקציב שלי הוא עד 600 שח אבל רצויי כמה שפחות... הדרישות הן גודל קטן ככל האפשר ונפח נורמלי.. (מספיק לי איזה 90-100 שירים) ושהנגן יהיה טוב ועמיד לפעילויות ספורטיביות (כי צפויות לו הרבה כאלה) איזה נגן עונה הכי טוב על הצרכים הללו?? ואם אפשר תתיחסו בבקשה לנגנים האלא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=225&catcode=46 נגנים מבוססי זיכרון ( 512 ו-1024 מ"ב...) http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=act300-nike&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68&aff=zap http://www.netactive.co.il/product.php?item=3738&cat=101&ref=zap נגנים מבוססי דיסקי…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by starline,

אהלן, ברשותי מגבר 5.1 של חברת ימאהה (אם הדגם חשוב אני יערוך),למגבר יציאות של 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר ויציאה של סאב וופר.. הייתי רוצה המלצה לזוג רמקולים,קדמיים מדפיים איכותיים שיעבדו לבד,ז"א בלי אחוריים וסנטר, אולי סאב וופר אני יוסיף בהמשך.. אני רוצה המלצה לזוג רמקוליים איכותיים עד כמה שיותר שייתנו לי איכות צליל טובה (בעיקר משחקי מחשב ומוזיקה).. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים אפשר לחרוג טיפה.. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר והמגבר אל המחשב.. אני יישב בערך כחצי מטר מהרמקולים. עוד שאלה קטנה: במגבר יש לי חיבור rca שרשום עליו subwoofer ניסיתי לחבר לו סאב וזה לא עבד.. (הסאב הוא ללא כרטיס או משהוא רק רמקול) אני צריך לחבר אליו סאבוופר שיש לו מגבר נפרד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by Gnome,

הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_158&products_id=313 מה דעתכם עליהם, אני אישית ראיתי אותם אצל חבר שלי ואהבתי אותם מאוד... מה אתם חושבים, אשמח לשמוע תגובות, במיוחד אם למישהו יש אותם....

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  6. הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר שלי למחשב האישי בתקציב בסביבות ה500 שח.. הרמקולים בעיקר ישמשו לסרטים אך כמובן גם לשמיעת מוזיקה.. לכן ההעדפה שלי היא להרכב של 5.1 שמתי עין על הדגם X540 של Logitech.. למישהו יש המלצות לדגם אחר יותר טוב שתואם לתקציב ולצרכים שלי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. טלוויזיה ראשונה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה שניה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. טלוויזיה שלישית 50 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה רביעית 42 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. לא משנה לי lcd led פלזמה אני לא מבין בזה תעשו מה שאתם מה מבינים, כמובן שבכל הטלוויזיות כדאי שתהיה איכות טובה בכללי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת האם שווה להשקיע ב-DAC שמנגן קבצים באיכות של 192/24 או שה-nuforce uDAC שמנגן קבצים באיכות של 96/24 זה מעל ומעבר? בנוסף לכך, רציתי לדעת איך קבצים באיכות של 96/24 או 192/24 נשמעים ביחס לCD Player? רציתי לדעת גם איך, ואם אפשר בכלל לצרוב דיסקים מקוריים לקבצי flac באיכות של 96/24 או 192/24? תודה, levelone.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אותי אישית זה הוציא מדעתי... לאחר זמן מה שאני משחק, אני יוצא מהמשחק ואז בהחלפת mode בחזרה ל-entertainment יש שגיאה ואי אפשר לשנות mode עד האתחול הבא. סוף סוף מצאתי פתרון לעניין, אז אני משתף למקרה שנתקלתם בזה עם משחקים שהגדרתם ב-alchemy (רלוונטי לויסטה בלבד כמובן): הפתרון הכי פשוט הוא, בכל הפרופילים ב-alchemy להוריד את ה-maximum voice count ל-126 (או 63 ל-audigy) אני כבר זמן מה עובד ככה עם ה-XFI ולא נתקלתי בשגיאות כאלו מאז. מקור + הסבר: http://connect.creativelabs.com/alchemy/Lists/ALchemy%20XFi/Flat.aspx?RootFolder=%2falchemy%2fLists%2fALchemy%20XFi%2fX-Fi%20Modes%20won%27t%20change%20after%20some%20games&FolderCTID=0x012002002777EF627E9A314B8E181038B290215D

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by ido-nava,

אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by DimaX,

הי! אני צריך שתעזרו לי לבחור נגן איכותי בהתאם לדרישות ולתקציב. קודם כל: התקציב הוא 800 פלוס-מינוס מאה שקל. חדש או יד שניה, לא משנה לי(רק שיהיה במצב טוב). אני צריך שהוא יהיה עמיד - לפחות שיעבוד 4 שנים... (אמרו לי שלא שווה לקנות אייפוד כי אחרי איזה שנה, הסוללה מתיישנת ואי אפשר להחליף אותה והיא מתחילה להספיק לשעתיים נגינה וזהו..זה נכון??? ) איכות טובה. עיצוב טוב. מותג - חובה מינימום 5 גיגה.. רצוי יותר. שיהיה אפשר להטעין לא רק מהמחשב - יהיה נחמד אבל לא חובה. לא שוקל יותר מ350 גרם - חובה!(אני לא רוצה איזה נגן קילו כמו שיש לחבר שלי - קנה ב600 שילם עוד מס יבוא 400 קריאטיב 40GB שוקל 900 גרם בערך. ניסיתי ללכת איתו בטיול שפעם היה לנו וזה מרגיש כאילו אני הולך עם לבנה בכיס!…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by -iTaY-,

יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. מה קורה אנשים טובים אני מחפש פתרון לאיזה בעיה שיש לי : למחשב שלי מחוברת מערכת קולנוע ביתית לעיתים קרובות מתחשק לי לשמוע דווקא באוזניות זה סיפור להתחיל להוציא להכניס כבלים כל הזמן כשאני מכניס אוזניות מן הסתם לא שומעים ברמקולים האידיאל הוא להשאיר את האוזניות תמיד מחוברות ולהחליט בעצמי מתי להשתמש ברמקולים ומתי באוזניות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. כמובן שצריך יכולת קירור MPEG4 בחומרה יכולת קליטה/הקלטה של HD יתרון אבל לא קריטי (הבנתי שהקלטה מייקר משמעותית את כל העסק). עדיף PCI-E עדיף Low-Profile לשימוש עתידי אבל לא קריטי מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by RamiHa,

היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. היות שללפטופ שלי יש יציאות אודיו מקדימה וחיבור רמקולים מפריע לעבודה השוטפת (מה הם חשבו לעצמם?), אני רוצה לקנות רמקולים עם חיבור USB, כדי שאוכל לחבר אותם מצד המחשב. רמקולים 2.1 עדיף מחברה ידועה דוגמת Logitech. אני לא צריך ניידות רמקולים, כלומר אין צורך שיוזנו בחשמל דרך ה-USB. לא הצלחתי למצוא ברשת רמקולים כאלה (חוץ מ-z-cinema וה-audiohub היקרים מדי של logitech). אם אין 2.1 כאלה, יש 2.0 שנותנים גם באס סביר? או בכלל איכות שמע טובה? התקציב, כאמור בכותרת - 200 עד 300 ש"ח, כשהנטייה היא לכיוון ה-200 ומטה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. Started by Black Knight,

שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3

22. משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by jjddds,

קניתי לפני שבוע ATP 3 אני לא מבין טוב ברמקולים אבל שהסאב פועל אז שומעים אותו חזק/בנוני אבל אני לא מרגיש אותו הוא חלש ביותר כחה זה צריך להיות? זה בעיה ברמקולים?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.